Лидл 114 - Априлска тема

• 145 498
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 615
Такова нещо пускано ли е при нас, че от много време търся?

https://www.lidl.de/de/florabest-klemmmarkise-300-x-150-cm-anthrazit/p272241

# 616
Сякаш не.

# 617
Момичета, не видяхте ли някъде, едни бели кецове - 38 номер за мен? Никъде ли не ме чакат? ... моите  Sad
Днес, момиченцето ми заслужи награда и реших да я зарадвам. Взех и тротинетка от намаленията - страхотна е! Заслужава си, дори и пълната цена. Препоръчвам. Peace (Както се казва, ще я отгладувам с кеф.)

Вчера имаше в Манастирски ливади, но с тигровия език.

# 618
  • Сливен
Благодаря за информацията за бебешките дрешки,дано да успея сутринта да отида.

# 619
Благодаря за информацията за бебешките дрешки,дано да успея сутринта да отида.
Къде видяхте информацията за бебешките дрешки?
В намаленията в магазина в Манастирски ливади все още има от предишните бебешки дрешки с дълъг ръкав, панталончета от органичен памук.

# 620
  • Някъде Там
Здравейте,
развали ми се уред закупен от лидл ( миксер ) - в магазина от който съм го купила ли трябва да го занеса или може във всеки магазин на лидл?

# 621
Здравейте,
развали ми се уред закупен от лидл ( миксер ) - в магазина от който съм го купила ли трябва да го занеса или може във всеки магазин на лидл?

Може във всеки!

# 622
Някой с отзиви за градински инструменти, а по-конкретно за тези:
Скрит текст:
Не знам, дали са ги пускали преди, трябват ми сега. Купих от друго място подобна лопатка и култиватор, метални, на същата цена, но за брой. Култиваторът му падна дръжката, а лопатката се изкриви почти веднага, та само се прецаках. То и аз съм пишман градинар, ама... Ако наистина са издръжливи, да отида да ги купя, хем и мотика да си взема.

# 623
Огледай ги на място.Аз имам няколко от ЛИДЛ и не са мръднали.Баба ми си работи с тях в градината Grinning

# 624
Читави са лидълските. Пускали са и преди...често даже.

# 625
  • Перник
И аз имам градински инструменти от Лидл - мотика и лопатка, но не изглеждат по същия начин. Иначе са читави.

# 626
  • Русе
 На тези пише, че са от пластмаса. Дали и предишните са били такива.

# 627
Моите са метални.Ако пластмасата е здрава и плътна,ще са качествени.За всеки случай инструментите от Лидл си ги бива,а и за тази цена..Simple Smile

# 628
Благодаря момичета Simple Smile Надявам се до петък да успея да се смъкна до Лидъл, че ми е малко далече идва, и да ги има в наличност. Ще ги огледам на мястото, и ако пластмасата е здрава, ще ги взема.

# 629
Аз имам спомен за метални. С пластмасова мотика как се копае ? Ама то и размерът й такъв - не е за същинско, яко кОпане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт