Лидл 114 - Априлска тема

• 145 185
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 75
  • In Wonderland...
Купех три кори яйца. На едните срока им беше до 16-ти, а на тези, които взех до 22-ри. Дано няма много счупени след варенето.
Да ви попитам за сладкарската извара. Видях я за първи път, а и беше намалена. Как е на вкус и зърнеста ли е или по- като цедено мляко стои? Дали става за някакви торти?  Thinking

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 15:00 от ~Miracle~

# 76
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Някой опита ли пушената колбасъ?
Както се писа, чесънът ѝ идва малко множко или поне и на нас ни е една идея в повече. Пушеното също доста ми натъртва при пряка консумация. Затова току-що метнах останалото от дегустацията с прясно зеленце и утре ще го дегустирам Simple Smile

# 77
И аз писах, че Колбасъ-та е чеснова доста.

# 78
  • Бургас
...
Някой опита ли пушената колбасъ?
Както се писа, чесънът ѝ идва малко множко или поне и на нас ни е една идея в повече. ...
Затова е и подчертаното Wink

# 79
Козунаците на промоция от новата брошура къде стоят- на витрината на пекарната или на друго място.
Благодаря.

На витрината на пекарната.

# 80
  • до най-прекрасния мъж
При нас козунаци има и непосредствено срещу вратата вляво. На късата страна, където са шоколадите.

# 81
  • Варна
Колко ориентировъчно струват охладените пици?

# 82
Около 3лв ли да бяха. Има и замразени.

# 83
Някой знае ли цената на киселото мляко Верея по БДС, което 2% и 3,6%? По спомен, това 3,6% сякаш е 0,99 лв, а за 2% не мога да се сетя колко струва.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 18:42 от Asmegin

# 84
  • София
На Опълченска имаше един фрайър и машини за хляб 3-4 мернах.
Нямаше никакви бели яйца.

# 85
Здравейте и благодаря за новата тема. Искам да похваля маслините с аншуа. Много са хубави.

# 86
  • София
Кашкавалът от 1200г Блуендино от промото, става ли? Глдам че светлее и не е по БДС?
А козунакът на Р.Стряха?

# 87
Пренасям си мнението от старата тема. Всичко от пекарната е от Хебър - можете да видите на сайта: https://hebar.bg/about-us и лично да сравните асортимента Wink

Е, друго си е една приятелка да ти каже, че идват от Китай или че са пръскани с "онзи отровен спрей".
И ГМО-то не е непременно нещо лошо, но не ми се навлиза в полемики, не е това темата.

# 88

Био лимоните са от постоянния асортимент.
Благодаря,  ще проверявам по-често тогава. Вчера нямаше при нас, преди две-три седмици  също... Портокали, банани, краставици, домати има,  но лимони не случих ни веднъж,  не знаех, че са постоянен асортимент.

# 89
Добре де,как може да наръгат толкова чесън,бях се засилила да купувам.Сигурно е като чесновия салам в "Ало-Ало".

Общи условия

Активация на акаунт