Лидл 114 - Априлска тема

• 144 811
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. И аз в последно време нищо не си харесвам слава богу Simple Smile

Искам да ви попитам за гръцката баница с крем? Хубава ли е?

# 361
  • София
Здравейте. И аз в последно време нищо не си харесвам слава богу Simple Smile

Искам да ви попитам за гръцката баница с крем? Хубава ли е?
Ако питаш за Бугаца - разкош.

# 362
  • shumen
Другите зелении бяха чудесни,Аз си взех подобаващо от тях вчера.

# 363
# 364
Харесах си лампата за насекоми от новата брошура. По спомен са я пускали и преди. Дали ще върши работа?

# 365
Харесах си лампата за насекоми от новата брошура. По спомен са я пускали и преди. Дали ще върши работа?
Лампата я имам.На море без нея не тръгвам-страхотна е !

# 366
Ще се купува значи. Че заради резерватите наоколо, пръскането срещу комари е минимално. Няма излизане навън вечер.

# 367
  • Асеновград
Относно лампата имам въпрос.Вижда ли се реално изгорели насекоми в тавичката ако има такава.Преди години имахме и всякакви насекоми се събираха в нея.Изгоря и купих една малка от Лидл само против комари, която изобщо не върши никаква работа.Преди две години купих подобна на тази от другаде и при нея не виждам ефекта на старата. Затова ме интересува тези дали постигат добър ефект.
От намалението освен една тениска и детска пижама нищо интересно не видях.В последно време си чистят складовете в тези така наречени намаления.Освен това всичко беше символични бройки.Кошовете разделени на по три, съвсем малко бройки от вид.

# 368
  • Перник
Аз си харесах нокторезачка Grinning И ако успея да видя дамските къси панталони, и ми харесат, и ако е останал моя размер, бих си взела.

Имаме лампа против насекоми, но май само веднъж сме я ползвали - колкото за проба. Не помня действаше ли.

# 369
  • Mediterraneo
Добро утро!https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.250526405.279218429.1523481404-1088939831.1460013260#/c8225be9-3c85-11e8-8856-005056ab0fb6/locale/bg-BG/view/flyer/page/1

Някой скоро питаше за немска/ алпийска седмица. Хайде на вурстовете!

# 370
Дамските къси панталонки са ми много удобни. Имам едни лилави от преди 2 години, за морето ми бяха идеални за плажа, вкъщи лятото и за на вън - също. миналата година ги изтървах, тази ще ги дебна да си взема още един чифт...или пък два направо. Жалкото е само че са същите цветове, ама карай....

Обувки Пепертс видях, но радостта ми беше кратка - пак прости гуменетки. маратонки защо не пускат, вече втори път за последният месец пускат тези гуменки.

# 371
Може ли да помоля за снимка на коментираната лампа за комари.

# 372
Може ли да помоля за снимка на коментираната лампа за комари.

# 373
  • София-Младост

# 374
Харесах си и стелките, и комплектите за пикник, и спортните обувчици, не е честноооо, хахаххаха

Общи условия

Активация на акаунт