Лидл 114 - Априлска тема

• 144 821
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 390
  • Майнатаун
А аз може ли да помоля за отзиви за термометъра? Дали върши работа или не си заслужава?

# 391
  • София-Младост
А тази лампа за комари има ли си някакъв срок на годност,  има ли нещо което и се изхабява? На какъв принцип работи? 
Работи на ток, не мисля че нещо се изхабява...

# 392
А аз може ли да помоля за отзиви за термометъра? Дали върши работа или не си заслужава?

Мисля, че същият го пускаха преди няколко месеца. При спазване на всички инструкции за ползване, постоянно показваше температури от порядъка на 37,3-37,5, които не се потвърждаваха с живачния термометър. Върнах го.

# 393
  • Асеновград
Заслужава си.Мери точно когато батериите не са изхабени / отслабнали/ . Иска да се спазва инструкцията когато човек мери. Различните продавани в Лидл  си имат особености. Имаме два от този модел, за мен + е че е с обикновени батерии а не с кръгла като предишния ни.

# 394
  • Асеновград
А тази лампа за комари има ли си някакъв срок на годност,  има ли нещо което и се изхабява? На какъв принцип работи? 
Работи на ток, не мисля че нещо се изхабява...
Изгарят телата вътре в нея.Мисля че някъде по кутиите пишеше колко часа експлоатация имат.

# 395
  • София
Днес си взех баничките от 1кг. и питата с крем. От другата седмица си харесах детските панталонки, чорапи, тахана с мед, чийзкейка от 7.99лв. и кетчуп Хайнц.

# 396
Кой какво взе от намаленията днес? Аз минах само с двете блузи от брошурата, мислех че в нашия Лидл ще има повече намалени неща.

# 397
  • In Wonderland...
И ние сме доволни от термометъра, вече може би от година го ползваме. Хубавото е, че измерва бързо температурата и не се налага да чакаш дълго.

# 398
Нашият термометър и веднъж не показа точно, а следвахме точно инструкциите. И аз го върнах, защото винаги след мерене с него, следва живачен, и смисъла се губеше..

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 15:07 от Alisa16

# 399
Лампата за комари я ползваме само на терасата.В ток се включва.Виждат се изгорялите насекоми вътре.Доволни сме,защото на морето вечер все има гадни насекоми ,а с тази лампа нямаме проблеми вече трета година .Нашата е тази високата

# 400
  • Beyond the stars
И ние сме доволни от термометъра, вече може би от година го ползваме. Хубавото е, че измерва бързо температурата и не се налага да чакаш дълго.

+1 за термометъра. Мери точно и бързо.  Wink
Мистерията е какво прави в секция "Работилница"  Mr. Green

# 401
  • Бургас
Пу, завидях за намаленото дермабразио Sad При нас беше сравнително безинтересно (за радост на картата ми). Пижамки и чорапки за дребоса взех и за мен комплекта с 2 блузи. Любимите маслини и кашкавал също, че него поне рядко го намалят. И артишок по 49ст забърсах Grinning

# 402
  • Варна
От намаленията има ли детски летни пижамки за 3-годишно, ако има, на какви цени са?

# 403
  • Пловдив
Нищо интересно при нас...
взех на мм едни бермуди от днес дето са.Имаше намалени сладк.сметани от ония без вкус,та 2направо Simple Smile
Портокали намалени...всъщност доста хранителни имаше.

# 404
  • София
И ние си ползваме термометъра от година, сравнявала съм го с живачен, мери вярно.
Меря или в ухото на малкия или на чело, но приплъзвам термометъра от слепоочие до слепоочие, докато държа копчето, за да даде точна стойност, не трябва просто да го цъкнеш на челото.

Общи условия

Активация на акаунт