Лидл 114 - Априлска тема

• 144 826
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 405
  • Където морето целува небето...
Видях, че предлагат Кефир на Пилос в малки бутилки. Не бях обръщала внимание до сега на този продукт. Някой пробвал ли го е?

# 406
Имаше по Коледа едни масажори с дръжки. Не помня как точно изглеждаха, обаче имаше добри коментари за тях. Този дали наподобява онези?

# 407
Да, само дето този е два пъти по-скъп.

# 408
  • На изток от Ада
Извинявайте,че пак се включвам,ама за тези питам конкретно
Simple Smile
няма ги в нашия лидл

# 409
Видях, че предлагат Кефир на Пилос в малки бутилки. Не бях обръщала внимание до сега на този продукт. Някой пробвал ли го е?
Редовно, откак го видях преди около месец. Харесва ми Simple Smile

# 410
На мен ми е странен, не ми допадна, но вземи да пробваш в крайна сметка.

# 411
  • Козлодуй
Коледния масажор изглеждаше така Simple Smile

# 412
Днес от разпродажбите едни долнища. То до есента може и малки да му станат, но може и да не оцелеят дълго, както ги къса. Пижамите бяха свършили в 9 часа.
Сега издирвам баланс колелото. До преди Великден имаше останали тук, но ги били върнали. Къде ги връщат, ме питах Blush Посъветваха ме да се обадя да питам Smile

# 413
Аз днес си купих от белите маратонки, добре стоят. Кефира на Пилос ми харесва и е на добра цена

# 414
  • София-Младост
Намаления масажор прилича досущ на възглавничките за пътуване, и по размер и по форма

# 415
  • Г. О.
Здравейте. Търся повдигачи за автомобил, пускани на 19-25 март на 15стр.. Много ви моля, ако сте видяли останала бойка в някой от магазините във вашия град, да ми кажете, ще съм многоо благодарна. Искам да купя за мъжа ми и да бъде изненада, но не съм сигурна, че без предварителна информация на телефона ще ме отразят и реално ще проверят за наличност...

# 416
Днес от разпродажбите едни долнища. То до есента може и малки да му станат, но може и да не оцелеят дълго, както ги къса. Пижамите бяха свършили в 9 часа.
Сега издирвам баланс колелото. До преди Великден имаше останали тук, но ги били върнали. Къде ги връщат, ме питах Blush Посъветваха ме да се обадя да питам Smile
Лидл - Овча купел имаше днес.

# 417
Олее Heart Eyes Мър, синьо търся!
Сега ако кажеш, че е синьо и утре ще имам коз Smile

# 418
На мен ми е странен, не ми допадна, но вземи да пробваш в крайна сметка.

И на мен ми е малко странен в сравнение с другите които съм опитвала.

Взех си и някакъв плодов десерт, пише кефир с плодове мисля или нещо такова. Взех с череши и много ми хареса.

# 419
  • до едно тепе
Олее Heart Eyes Мър, синьо търся!
Сега ако кажеш, че е синьо и утре ще имам коз Smile
В Пловдив на Източен имаше поне 3, но странното беше,че бяха сложени на 2 места много близко едно до друго. Едното беше отворено и беше червено. Останалите не ги загледах изобщо Crazy
Разпродажбите бяха пълна скръб. Камари от коледната колекция на Хайди. Детските пижами бяха разграбени-седеше само празния кош. Взех си 2 брокула-хубави бяха, замразен зелен боб и замразен спанак. Децата ше лапат зелении кат нема пижами hahaha

Общи условия

Активация на акаунт