Лидл 114 - Априлска тема

• 145 618
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 420
Олее Heart Eyes Мър, синьо търся!
Сега ако кажеш, че е синьо и утре ще имам коз Smile
Хъм, видях жълтото, просто не ги загледах, отбелязах ги само, че зълва ми искаше, пък не знам купи ли и така си ги отминах...

# 421
  • Пловдив
А детските пижами кой размер са ?

# 422
От намаленията има ли детски летни пижамки за 3-годишно, ако има, на какви цени са?

*8 лв ако има останали. Имаше и тениски на по 4,50.
Размери имаше 98-104 и 110-116.

# 423
  • София
Здравейте. Търся повдигачи за автомобил, пускани на 19-25 март на 15стр.. Много ви моля, ако сте видяли останала бойка в някой от магазините във вашия град, да ми кажете, ще съм многоо благодарна. Искам да купя за мъжа ми и да бъде изненада, но не съм сигурна, че без предварителна информация на телефона ще ме отразят и реално ще проверят за наличност...

Те и с предварителна информация нищо не правят ..

# 424
  • Асеновград
От намаленията има ли детски летни пижамки за 3-годишно, ако има, на какви цени са?

*8 лв ако има останали. Имаше и тениски на по 4,50.
Размери имаше 98-104 и 110-116.
В различните магазини размерите са различни, каквото им е изостанало. При нас има ше и 134-..... като най голям размер и от тениските и от пижамите / за момчета/.

# 425
Кашкавалът Блуедино до кога е на промоция? От понеделник до неделя ли е или беше да четвъртък?

# 426
  • София
Взех си вчера светлосин панталон, но днес го върнах. Не ми хареса как седи, а и е от доста дебел плат. Иначе цветът много ми хареса.

# 427
  • have faith and be patient ..
Хора ,колко редовната цена на тези наденички ? Вчера ги купих соранжев етикет ,а на касовия бон ми са чукнати на 6 лв .. етикета е изтъркан и не виждам колко са били намалени ,а за първи път купувам нещо такова .. https://www.google.bg/search?q=dulano+light+viennese&client= … rc=mxKYJIQaBHaCWM:

Бтв не ми дава да прикача снимка от тела ,която е 200  байта , изписва ми ,че изображението е по-голямо от 5 мб ..

# 428
Според мене не са отразили намалението на наденицата.
Виж в касовия бон, ако под цената 6.00 лв има ред с напр. - минус 1,50 лв
значи е намалена.

# 429
  • have faith and be patient ..
Няма нищо под цената .. ейй много ме дразнят .. баси хрътката дето трябва да си .. както ида е !  Вчера взех три бр момичешки пижами по 8 лв за градината да има каката ,вкъщи летем никога не сме спали с пижами .. я някой потник или тениска ,ако климатика бачка и нощем .. като ви чета летни олекотени ,летни пижами .. сигурно сте някъде из планините . А и в брошурата имаше намалени соларни шарени лампички ,а не ги видях никъде ,чак ги забравих и чак сега ми светна ,че не си украсих терасата с цветята ..  някой взе ли ?

# 430
Кашкавалът Блуедино до кога е на промоция? От понеделник до неделя ли е или беше да четвъртък?

Днес взех от него, до неделя би трябвало да е на промоция.

Алекс, соларните лампи ги загледах сутринта, намалени на 3.50 - не знам за тях ли говориш  или за други, но ми досвидя. То не са скъпи, ама това да взема, онова да взема, и на касата дръннах 40-така...

# 431
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам някой, който е ходил вчера дали му се е мяркал от сиропа "Бъз и лимон" от хърватската седмица? Отворихме го след като беше минала, а много ни хареса. От страницата на "Лидъл" ме отрязаха, че не давали подобна информация за хранителни продукти. Съвсем ще оценя информация за някой от бургаските магазини. Благодаря предварително!

# 432
  • София
Някой питаше за син баланс байк- имаше поне 2бр на Опълченска преди малко.

Аз пак да помоля, ако някой е виждал от принадлежностите за баня от бамбук и порцелан и по- специално чашите, нека да сподели. Благодаря.

# 433
И аз ще се радвам да споделите, ако видите някъде аксесоарите за баня от миналата седмица (чашка, диспенсър и сапунерка).

Аз пък взех аспержи - станаха хубави. Като търсих рецепта, попаднах на информация, че до 1944 България е била основен производител на аспержи в Европа. После идват комунягите и ги обявяват за буржоазни. Grinning Затова сега купуваме испански, по 11лв килото.
Блек ангъса обаче е от Попово...
За другата седмица съм набелязала каймичка и айварче - познайте на кого му се ядат кюфтета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
  • софия
Аспержите на промоция ли са? Ще ходя да купя. Много обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт