Лидл 114 - Априлска тема

• 145 606
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 435
Аспержите на промоция ли са? Ще ходя да купя. Много обичаме.
да, на промоция са.

# 436
Вчера бяха, но сега ги няма в сайта Thinking

# 437
  • софия
Отивам да проверя. Благодаря! Нямаше ни известно време и съм позанемарила наблюдението и ходенето.

# 438
  • София-в сърцата на моите деца
Аз днес си купих от белите маратонки, добре стоят. Кефира на Пилос ми харесва и е на добра цена
Как изглеждат белите маратонки и от ест.кожа ли са?

# 439
По-назад има снимка на тези маратонки. Ест.кожа мисля бяха.

# 440
Олее Heart Eyes Мър, синьо търся!
Сега ако кажеш, че е синьо и утре ще имам коз Smile
Хъм, видях жълтото, просто не ги загледах, отбелязах ги само, че зълва ми искаше, пък не знам купи ли и така си ги отминах...
Мислех, че са само розови и сини. Поне аз такива видях Smiley

# 441
Извинявайте,че пак се включвам,ама за тези питам конкретно
Simple Smile
Ето ги маратонките. Само бели ли има. До довечера едва ли ще е останал номер...

# 442
Някой питаше за син баланс байк- имаше поне 2бр на Опълченска преди малко.

Аз пак да помоля, ако някой е виждал от принадлежностите за баня от бамбук и порцелан и по- специално чашите, нека да сподели. Благодаря.
Току що се обадих. На госпожата не й трябваше секунда да ми отговори: "Никъде, госпожо няма син баланс байк" Sweat Казах й, че имам информация, че на Опълченска има, но тя държеше на своето и ми пожела приятен ден Rolling Eyes

# 443
Кашкавалът Блуедино до кога е на промоция? От понеделник до неделя ли е или беше да четвъртък?

Днес взех от него, до неделя би трябвало да е на промоция.

Скрит текст:
Алекс, соларните лампи ги загледах сутринта, намалени на 3.50 - не знам за тях ли говориш  или за други, но ми досвидя. То не са скъпи, ама това да взема, онова да взема, и на касата дръннах 40-така...

Мерси тета  bouquet Чудесна си  Hug

# 444
  • София
В ЛИдл на Хан Кубрат имаше и черни маратонки, даже и моя номер. Чудих им се, но не взех, тежички ми се видяха...
Взех на децата по една пижамка (последните останали), по една тениска и един джегингс, туй то.

# 445
  • софия
И в магазина на Халите имаше черни маратонки (ако някой търси и му е удобно).

# 446
  • София

Аз пак да помоля, ако някой е виждал от принадлежностите за баня от бамбук и порцелан и по- специално чашите, нека да сподели. Благодаря.
Току що се обадих. На госпожата не й трябваше секунда да ми отговори: "Никъде, госпожо няма син баланс байк" Sweat Казах й, че имам информация, че на Опълченска има, но тя държеше на своето и ми пожела приятен ден Rolling Eyes

Казах ти Simple Smile и аз три пъти звънях за пустия кантар, и точно по същия начин протече разговора.  Тъпо.

# 447

А, тя Цочето така си отговаря. Не бива да ви изненадва отговорът. Close

# 448
  • In transit
Днес са на 2,99лв зелените ( испански) и 3,49лв белите ( май мексикански бяха)

# 449
  • софия
Днес са на 2,99лв зелените ( испански) и 3,49лв белите ( май мексикански бяха)
Ох, аз взех зелени за 3.99 лв. Confused Бели нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт