Лидл 114 - Априлска тема

• 145 599
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 450
  • In transit
Явно при нас са чистели количества защото от 3,99 бяха намалени на 2,99.

# 451
  • до едно тепе
Вчера в нашия Лидъл аспержите бяха много зле. Поне половината на всяка връзка бяха за изхвърляне. Цена не помня ама се бях засилила да купя и се отказах.

# 452
Как 3лв, вчера бяха по 5.50 връзки от по 500гр... чувствам се прецакана Cry

# 453
  • софия
Как 3лв, вчера бяха по 5.50 връзки от по 500гр... чувствам се прецакана Cry
Виж бележката, ако я пазиш. На етикета пишеше 5-и-нещо, но на бележката е 3.99 лв.

# 454
Пише Зелени аспержи 500гр 5.50лв. Бяха връзка с прозрачно найлонче, испански.

# 455
  • софия
Пише Зелени аспержи 500гр 5.50лв. Бяха връзка с прозрачно найлонче, испански.
Хммм, до сега не знаех, че една и съща стока в различните им магазини се продава на различна цена. Странна работа. Баш същите са:
Скрит текст:

# 456
  • София
Мила, ако не си от София и  искаш баланс байка, мога да го купя и да ти го пратя с Еконт.

# 457
Хм ми освен да са разпродавали залежали количесства в конкретния магазин. Не мога да си го обясня иначе.

# 458
Не си намирам предишния пост за фотоепилатора - все още си стои в Мол Галерия, ако трябва и снимка мога да дам Simple Smile.

# 459
Не си намирам предишния пост за фотоепилатора - все още си стои в Мол Галерия, ако трябва и снимка мога да дам Simple Smile.

Накрая ще отида да си го купя, като никой не се обажда  hahaha

# 460
  • вкъщи
Белите маратонки колко струват?

# 461
Фолиото за прозорци от другата седмица каква идея има? Затъмнява и спира топлината ли?
В приложението на Лидл не е написано нищо.

# 462
Здравейте, Запомнила съм че хвалите сиренето Халуми от гръцката сеемица и днес исках да си зема ама то има много видове. Кой вид е хваления тук ?

# 463
  • до най-прекрасния мъж
Фолиото за прозорци от другата седмица каква идея има? Затъмнява и спира топлината ли?
Прави прозрачните стъкла непрозрачни. По-скоро с декоративна функция, за спиране на светлина, едва ли ще е значително.

# 464

И аз това идвам да питам.
В брошурата пише, че спира УВ лъчите на 90%. Обаче от коя страна се лепи - показано е от вътрешната, ама на мен ми се чини, че от външна трябва да се лепи, като на колите...хммм.

Като изтървах онова декоративното...

Общи условия

Активация на акаунт