Лидл 114 - Априлска тема

• 145 495
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 645
Безжичният звънец се оказа че работи с батерии. Имате ли представа колко време издържа с едни батерии. Дали е пускан и преди?

# 646
А коя всъщност е тази Цонка , че от скоро ви следя и съм изпуснала закачката Simple Smile

# 647
  • София/Севлиево
Последно в неделя ходих в ЛИДЛ в София Ринг -този ми е най-любимия, защото понякога се намират и неща от отминали вече брошури.Доста неща си купих.Тази седмица мислех пак да ида,но нещо не остана време.В  тазседмичната брошура мернах някъде детски чорапи,май по 5 броя бяха.Някой взимал ли е,хубави ли са(става въпрос за 37 номер за момче)?И докога ще ги има(да знам дали си заслужава утре да ходя до нашия в Изток)...

# 648
Чорапките са утре.

# 649
  • София/Севлиево
Много благодаря.Значи ще се ходи...

# 650
А коя всъщност е тази Цонка , че от скоро ви следя и съм изпуснала закачката Simple Smile
Това е госпожата която отговаря на имейл на потребителите, мила и любезна дори иска телефон за обратна връзка. Laughing

# 651
Цочето не си знае интереса. Ако влезе в темата такъв координатор ще стане , че ще я направят лидълец на годината. Ама и вие сте корави- никоя не си дава телефона. Smiley

# 652
rovaru, метални на мен ми изглеждат, за съжаление в града ни няма Т-маркет.

# 653
Ама и вие сте корави- никоя не си дава телефона. Smiley
Хихи, с малко бебе съм и тела ми е на безвучен режим...Цочето няма кой да и вдигне у нас. Joy

# 654
  • Бургас
Взех си яке. Случайно го видях, за хляб бях минала, както знаете са ми далече магазините на Лидл. Simple Smile Обаче го пробвах, много се харесах и си го взех. Вместо да си взема пролетно сако, че все пак е пролет, макар в Бургас още да сме късна зима. Отдавна го заглеждам, ама не знаех, че сега пак ги има, а то мен чакало, че и ми стои прилично.  bowuu

# 655
  • shumen
Моето фолио не се е отлепило днеска,но е тръгнало.Май ще извикам Цочето да ми го сложи.

# 656
Моето още отлежава....не съм го почвала. Дъл да се хабя изобщо Joy

# 657
Да сте виждали случайно в някой от магазините в София останал сешоар? Моят изгоря сега, пък помня, че ги хвалехте лидълските Simple Smile

# 658
# 659
Казах аз отдавна...ако не го е направила, е сбъркала...
Аз съм Цонка под прикритие.Следя те от самото начало.Много те следя и много внимавай( както и останалите дет съ ..гъбаркат с Цочето) ...

Общи условия

Активация на акаунт