Лидл 114 - Априлска тема

• 145 458
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ще има ли листовка за откривнето на магазина в Борово, на 22ри?
И кои бисквити препоръчахте преди месец бяха без глазура двойка два пъти влизам и не ги виждам?

Има ли тоал.хартия в ДМ, Лидл, КФ, да не ароматизирана и да не се разпада в ръцете ти

# 706
  • Бургас / UK
Какаовия тахан уникално вкусен Heart Eyes Чудих се с мед или какаов ,но този просто е уникален,моя нов “течен шоколад”...пробвах го намазан на филийка мммм думи нямам
Купих си и къси гащи М,дано са добре,че не ми се връща да заменям
Някой питаше за инхалатори,в Бургас има 10-ина бройки(Лидл до автогара запад).

# 707
Бебешките бодита колко уголемени са? Чудя се за размер...
И пеленките дали са плътни или повече като тензух?

# 708

Има ли тоал.хартия в ДМ, Лидл, КФ, да не ароматизирана и да не се разпада в ръцете ти
От Кауфланд бях купила една Селпак или нещо подобно, бяла, плътна, неароматизирана и на сносна цена. Иначе много се шегувам за Милдето, но не ми харесва точно защото е силно ароматизирана и боядисана.

Ами на 3 месеца сме и 62ри номер ни е голям...не знам колко да са уголемени, може би 1-2 номера...

# 709
  • София
И аз не разбирам какво е това прехласване пи Милде, даже не е и дебела... Ама е модерна...

От вурстчетата - кои са ви любими? Ще пробвам 1-2 вида.

# 710

От Кауфланд бях купила една Селпак или нещо подобно, бяла, плътна, неароматизирана и на сносна цена. Иначе много се шегувам за Милдето, но не ми харесва точно защото е силно ароматизирана и боядисана.

Ами на 3 месеца сме и 62ри номер ни е голям...не знам колко да са уголемени, може би 1-2 номера...

Аз вземам тоалетната хартия с овцата от Лидл. Неароматизирана и сравнително здрава е.

Иначе поне с 2 пръста са уголемени дрехите. Моя син сега е на 6 месеца и носи дрехи 68ми размер от Лидл и са му големи ( а се води 70 см)

# 711
Какаовия тахан....изхранвам детето с него вече трета година...Joy

Гуменетките паснаха. Не писна да му стягат. Май ги задържаме.
Купихме и така лелеяните марятонки от др.място...Sunglasses

Тоалетни хартии има поне 100 вида по магазините....гледате, преценявате кое ви устройва и купувате. Да беше само Милде...разбирам недоволството ви. Ама избор има Wink

# 712
Много хубав черният шоколад с бадеми от немската седмица. Страхотен! Някой тук го беше похвалил и затова взех направо 3, ама утре май ще ходя за още Simple Smile Не е евтин, но си струва - харесва ми повече от всички останали в Лидл, а понеже напоследък все го няма 81%-товия, купувах Линд - и от него повече ми хареса. И само 28 въглехидрати на 100 грама, чудо направо! Heart Eyes

# 713
И пеленките дали са плътни или повече като тензух?
Бодитата отговарят на горния размер, т.е. 62-68 е 68 от hm , мерила съм ги някога. А пеленита са рехави  и твърди.

# 714
  • have faith and be patient ..
пелените са тензухени мисля .. имам от предни пускания с туити

# 715
  • София
Какаовия тахан....изхранвам детето с него вече трета година...Joy

Тоалетни хартии има поне 100 вида по магазините....гледате, преценявате кое ви устройва и купувате. Да беше само Милде...разбирам недоволството ви. Ама избор има Wink
Не е ли бъкан с химия??

Има 100, като 95 са цеетни и ароматизирани....бляк.

# 716
Пеленките дали могат да се ползват за завиване лятото или са твърде твърди?

# 717
  • Бургас
...Има ли тоал.хартия в ДМ, Лидл, КФ, да не ароматизирана и да не се разпада в ръцете ти
От години взимам само от DM 5-пластовата от тяхната марка - плътна, без миризми, икономична, но и скъпа. Но тъй като мразя да ми излиза пръста от другата страна при употреба, не правя компромиси и я дебна на промоции да се запасявам. Никаква друга не съм харесала, за съжаление.

# 718
Пеленките дали могат да се ползват за завиване лятото или са твърде твърди?

Моя приятелка за това ги ползва. Аз още не съм им намерила приложение Simple Smile

# 719
  • in Wonderland

Има ли тоал.хартия в ДМ, Лидл, КФ, да не
[/quote]
Зависи от бебето според мен. Моето е на 4м., момче и 62 му е малко, 74 му е ок, леекичко голямо.

Общи условия

Активация на акаунт