Лидл 114 - Априлска тема

• 145 430
  • 1 184
  •   2
Отговори
# 765
  • София
Аз освен другите неща взех от Арабиката на зърна в дървена кутия.
............
Пробвах го. Не го искам повече.  Не е лошо, но си предпочитам Лаваца, черна Лаваца.

# 766
  • София
От години ползваме Милде. Ок е. Не съм имала “женски” проблеми. Ако нещата са ти ок, не би трябвало и да се получават от хартията.
Омекотител не ползвам. Ползвам препарат за дезинфекция по време на пране, защото дрехите пера на 40 градуса.
Брей каква дискусия за една хартия. Аз си викам пуснали са нещо без пари. Grin
кой е препарата за дезинфекция, и от други места съм чувала, но все забравям да питам? Simple Smile)))

Ето го. Има го в Била. И магазини за паралелен внос.

https://apteka.framar.bg/30030082/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5 … 250-%D0%BC%D0%BB-

# 767
Навсякъде го има. Но не е добре да се ползва често, казаха специалистите...

# 768
  • София
В нашия вход имаше и листовка на Лидл в Борово. Още не съм я разгледала, ако някой иска ще преразкажа по-късно.

Аз искам, ако може да преразкажеш. Ние нямам листовка, а сме на 20 метра от магазина Joy
P.S. Получих и аз.

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 08:22 от Аглея

# 769
Хохо, как се развесели с тази ТХ Joy Аз купувам от тази с овцата, защото съм оФца Stuck Out Tongue Winking Eye
Малии, тази вечер ходих да пазарувам и много им се ядосах!
Цоче ли беше, направо се излага! Не работи, а спи Thinking Може и да я изгонят от работа някой от Главните ако разбере.
Търсих баланс. В тукашния Лидл уж нямаше, върнали ги към склада, на телефона звънях два пъти, върнали ги били към склада. Няма, и няма! И изведнъж о, чудо! Три червени и едно синьо, точно както ги гледах и преди да изчезнат от рафта в магазина Scream
Някой по-нагоре търсеше, да знае, че в Пазарджик има, както и в много други магазини предполагам Confused
Мерси за инфото,но по скоро питах за отзиви,понеже в нашия Лидл има,но исках да знам до колко са качествени...Innocent

# 770
В нашия вход имаше и листовка на Лидл в Борово. Още не съм я разгледала, ако някой иска ще преразкажа по-късно.

Аз искам, ако може да преразкажеш. Ние нямам листовка, а сме на 20 метра от магазина Joy
P.S. Получих и аз.

Ще може ли да кажате какво има или да я снимате и качите Simple Smile

# 771
  • София
Айде снимайте де  Rolling Eyes

# 772
С две думи ... нишо интересно.Simple Smile

От храните:

П. БУТЧЕ 2,39 660 гр
Шварцвалдска шунка 1,59 за 100
Бял хляб със сусамена поръска 0,69
Пушена скумрия 7,99
Зсмразена пица 3,79
Рикота 1,59
Шоколади Фин 2,49
Портокалов сок 1,39

Има разни мъжки джунджурии
Лед лампион 65
Шезлонг 40
Парна четка 20
Шкаф за баня 80
Мултиф. Ренде 9

И това е. 2 листа повечето е реклама

# 773

Това беше листовката.  Разходиха ни из магазина. Група Скандал бяха водещи. Имаше игри с награди. Почерпка. Подариха на изхода по една книга на Манчев и Шишков.
Имаше интервюта за работа, за който де интересува.

# 774
Да кажа на мацката с пастетчетата в кутийки...на най-горния рафт са при нас. Заставаш срещу кренвиршите в началото на хлад.витрина и правиш две крачки към бекона. Вдигаш глава леко и са там.😊

# 775
Пастетут в металните кутии ми харесва повече.

# 776
Пастетут в металните кутии ми харесва повече.
Аз харесвам много и този, и в металните кутийки. Но избягвам да взимам. По-често взимам заради дъщеря ми от детските бомбички. Харесва го.

# 777
  • София
Да сте виждали акумулаторни ножици за трева и храсти някъде? На националния телефон казаха, че няма никъде.

# 778
Да сте виждали акумулаторни ножици за трева и храсти някъде? На националния телефон казаха, че няма никъде.
В метро.

# 779
А подправките от мексиканската седмица пробвали ли сте?Дали са хубави?
П.П. Арабиката в зелена кутия не е нещо особено, както очаквах.Но кутията и е готина.

Общи условия

Активация на акаунт