Лидл 114 - Априлска тема

• 145 412
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да сте виждали акумулаторни ножици за трева и храсти някъде? На националния телефон казаха, че няма никъде.
В метро.
На такива цени ли? Опция за връщане там има ли? Мерси!

# 781
  • София
Lidl се опитват да ни зарибят яко. Подаряват кутии с шоколадови бонбони, преди малко минаха момичета с кошници из блока. Joy

# 782
Да сте виждали акумулаторни ножици за трева и храсти някъде? На националния телефон казаха, че няма никъде.
В метро.
На такива цени ли? Опция за връщане там има ли? Мерси!
Нямам идея. Само мернах...

# 783
  • София
Много яко са ни направили магазина след ремонта, но всичко е разместено. Лудо обикаляне докато намериш търсеното. Сладоледите са на витрини на стената, има нови на клечка в кутии по 6.

# 784
Сдобих се с грил. Чууууудничък!

# 785
Хохо, как се развесели с тази ТХ Joy Аз купувам от тази с овцата, защото съм оФца
Каква е цената  на т.х. с овцата и колко броя са в опаковка?

# 786
  • have faith and be patient ..
От години ползваме Милде. Ок е. Не съм имала “женски” проблеми. Ако нещата са ти ок, не би трябвало и да се получават от хартията.
Омекотител не ползвам. Ползвам препарат за дезинфекция по време на пране, защото дрехите пера на 40 градуса.
Брей каква дискусия за една хартия. Аз си викам пуснали са нещо без пари. Grin
кой е препарата за дезинфекция, и от други места съм чувала, но все забравям да питам? Simple Smile)))

Ето го. Има го в Била. И магазини за паралелен внос.

https://apteka.framar.bg/30030082/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5 … 250-%D0%BC%D0%BB-

И в кауфланд го има ,но на мен ми е скъп ,ползвам един от зоя.бг

# 787
Хохо, как се развесели с тази ТХ Joy Аз купувам от тази с овцата, защото съм оФца
12бр е 6.50
4бр не знам по колко е

# 788
Другата седмица в Кауфланд емека ще е изгодна, ако не сте заредили вече Милде за няколко години напред.

# 789
  • shumen
Кафето пробвах,но не ми хареса.Май Нова Бразилия най си го харесвам аз.

# 790
Нито т.х., нито прах за пране, нито кафе НВ....нито друго зареждам за година напред. Няма нужда. Промоциите се въртят през няколко седмици. Ето тъкмо ми привършва кафето и в К пак ще има промоция. Праховете пък и да искам, на редовна ценя няма как да купя....та те са постоянно намалени някъде.

# 791
12бр е 6.50
4бр не знам по колко е
Мисля, че бяха 2,67 (хем гледах в петък и не знам дали запомних правилно newsm78 ).  Peace

# 792
Над 2 лв със сигурност е четворката.  Винаги големи пакети излизат по-изгодно. Но май рядко точно нея я пускат на промоция....
Като ще е Ретро др.седмица....що не пуснаха от соц. Т.х....да си я припомним Joy

# 793
В Лидл могат ли да се намерят еклери или замразени такива?  newsm78

# 794
  • have faith and be patient ..
аз не съм срещала , но пускат едни профитероли май бяха , които май май са си чисти еклерчета Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт