Лидл 114 - Априлска тема

• 145 359
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 825
За кой панталон говорим ?
Че аз тогава купих черен официален....но още не съм го носила и прала....Rolling Eyes

# 826
Аз се оплаквам от черните дънки.

# 827
Черни дънки не ща и да чуя..днес изхвърлих едни черни панталони тип чино от кенвело. Власинки...власинки...прашинки...гадост.
Аз купих някакъв като сатенен...дано и той не прашаса....

# 828
Забравих да се оплача от кашкавала от 400 гр. от Йотови, на Блуедино (Такава ли беше марката?). Скоро се оплаквах от техния от XXL седмицата, същия е, няма да купя повече от него.
От последната XXL седмица аз купих - мисля, че беше 1,2 кг. - разкошен е. Същия вкус е и в опаковките по килограм. Този, който пускат на пити по 2 кг. обаче изобщо не го харесваме.

# 829
  • София
Като сте на темата,препоръчайте ми възглавница,която не е пълна със синтетична пяна и не изпуска отровни химикали с годините,които си дишаме докато спим Simple Smile Ако ще да е Дормео,пак е вредно.Нещо ми се върти за възглавница с естествена вълна...

Ние спим с пух (от Икеа). Но аз пак си допълвам с една малка отгоре (много тънка бебешка от Икеа), която си подпъхвам нощем както ми дойде Simple Smile

http://m.ikea.bg/textiles/Bedding/Pillows/Down-and-feather-pillows/

# 830
Да се оплача аз: минахме чак днес пред Лидл и не беше останало нищо. Исках да взема от мъжките къси чорапки, но бяха изчерпани, както и градински инструменти не намерих нито един останал  Twisted Evil
Обаче взехме за децата по един чифт от памучните бермуди и са много хубави. Препоръчвам ги определено, стоят доста добре и са много мекички и удобни. Даже малката претенция не ги свали цял ден. Взехме черни, понеже тъмно сините ми се видяха вече леко избелели и си мисля, че след пране ще избелеят съвсем. Мъжки бермуди не бяха останали нито едни  Laughing Тениските си бяха съвсем обикновени и не купих, ползваме такива за долна бельо, но сега за лятото не са ми актуални

Взехме и от кетчупа на Хайнц- 1кг, много се хареса у дома и децата го ползват върху всичко  Peace
Взех и от течния прах Омо, нямам впечатления за момента, но ми свършваше предишния и затова взех. Пише, че е универсален  Peace

За възглавниците- не съм взимала от Лидл, но съм купувала всякакви видове и единствените възглавници, които не са си променяла и формата дори и след пране и са изключително удобни и издръжливи са латексовите на Екон, препоръчвам с две ръце  Hug

# 831
  • Асеновград

Най накрая открих моя аромат от Лидл

# 832
  • Бургас
Аз се оплаквам от черните дънки.
Я тоже, така че Тет, спокойно, сатенените гащи може ида са си ОК Wink

# 833
  • shumen
Според мен няма да избелява сатенения панталон.Аз си купих сини дънки преди време,но не са избеляли и те.

# 834
  • Русе
Здравейте. Търся отзиви за електрическата косачка за трева, която има в Лидъл в момента? Благодаря предварително.
Купихме я в понеделник. Днес ММ за втори път коси. Казва, че е много доволен. Била по-бързооборотна от старата ни(не лидълска), която след 12-13г. вярна служба се повреди есента. С тази се работи много по-бързо. Доволен е и от коша. Обясняваше ми, но много не запомних. Дали не каза, че бил с някаква индикация, когато се напълни?

# 835

Най накрая открих моя аромат от Лидл

Сподели повече за този парфюм, аромат, цена?
Мисля че не съм го виждала в нашият Лидъл!

# 836
Да...и на кой парфюм е реплика също? 😊

# 837
Относно новите аромати в Лидл - https://www.hotukdeals.com/deals/more-smell-a-likes-recently-rel … tore-lidl-2871942.
Звучи интересно, дано да се предлагат скоро.

# 838
  • Сливен
Да...и на кой парфюм е реплика също? 😊

Прочетох, че е реплика на ла виста Бел на Ланком.

# 839
Май не е той ...репликата на  Lancome La Vie Est Belle е нещо с роуз в наименованието, а този показания е друг ?

Иначе е похвално, че се стараят да разнообразяват. Въпреки че ценово ще е като на Рефан вероятно, не по евтино...

Общи условия

Активация на акаунт