Лидл 114 - Априлска тема

• 144 553
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 005
Случайно да сте обърнали внимание дали са намалени памперсите на Лупилу или Тужур? Simple Smile

# 1 006
За разпродажбата на  Хан Кубрат- минах сутринта, още в 7,15 паркинга беше пълен. Имаше няколко- десетина може би, коша, като в шатрите, разделени на групи- по 1лв, по 3лв, и тн. Още в 7,15 всичко беше разровено и , за да намериш нещо трябва да стоиш над коша и да ровиш едно по едно. На мен лично нищо не ми хареса. Имаше някакви сешоари по 15лв, тостери , кафемашини от италианската седмица- два пъти вече са ги пускали- по 70лв, 140 е първоначалната цена. За кафемашините конкретно мога да кажа, че имаше много дефектни още при пускането- аз вземах и връщах, докато нацеля да работи. Тези на разпродажбата бяха в много изпокъсани кутии, предполагам са от връщаните. Хлебопекарни май пак по 70лв имаше, някакви конвекторни печки, ски гащеризони детски, детски чорапогащници, сутиени без кутийки, кошчета за боклук с дисни картинки, разни дамски дънки и блузи. Но то нямаше нищо подредено, пълна кочина. А имаше доста хора дето бяха напълнили по няколко пазарски чанти и продължаваха да ровят. Може би прибират всичко което им хване окото и после се отказват от някои неща- иначе не виждам какво толкова биха накупили. Ходила съм веднъж на разпродажба в шатра- ами много по-подредено беше и имаше какво да се купи. Не знам дали следващите дни няма нова стока да изкарат. То това дето беше тази сутрин сигурно до обяд е било разграбено.

# 1 007
  • София
Егати, все едно без пари ги дават. За какво са им толкова парцали, та така грабят. ooooh!

# 1 008
В нашия магазина никога няма такива разпродажби, дори заседяващи хран. продукти не намаляват, но то и нищо не заседява май...
Вие харесахте ли си нещо от следващата седмица? Аз мисля да заредя нахут, ако е хубав, може би ще пробвам гаспачото и сладоледа... Зехтините струват ли си? От редовните продукти също няма нищо хубаво намалено Rolling Eyes

# 1 009
  • Перник
...
Вие харесахте ли си нещо от следващата седмица? ...

Гащи Grinning За детето.

# 1 010
  • София
Видях, че сте коментирали дрехите за бременни, но не прочетох нещо за роклите (имаше синя и червена с бяло). Дали случайно няма някъде изостанали? Исках да купя, а взех, че се тръшнах болна в началото на седмицата и естествено вече няма нищо при нас.

Вчера имаше на бул. Сливница, спирка Оряхово, преди моста за Люлин (гр. София).
Много ги харесах, чак съжалих, че не съм бременна. Simple Smile

# 1 011
Имам въпрос към полмащите електрическото ренде. Може ли в него да се режат колбаси като салам и луканка?

# 1 012
Благодаря ви за информацията за роклите! За съжаление София ми е далече Simple Smile Нищо, здраве да е! Ще се почудя още какво да си купя за топлото време.

# 1 013
Според мен не може. Даже май съм пробвала.

# 1 014
Харесах си центрофуга за салата, преди пускаха ли? Има ли отзиви за нея?

# 1 015
  • Перник

Пускаха и имаше добри отзиви, доколкото помня. И аз и се чудя. Вече ми преливат шкафовете.

# 1 016
  • София
[/quote
Имам центрофуга за салата от Лидл. Ползваме я редовно. Доволна съм.

# 1 017
Имам въпрос към полмащите електрическото ренде. Може ли в него да се режат колбаси като салам и луканка?

Категорично не! Ренде е....значи стържи. Не режи. Има приставка за краставица на кръгчета...но по спомен е 150 вата...слацо ще е за салами. Ще го надъвче според мен.

# 1 018
Кебапчетата и кюфтетата как са? Че преди май се бяхте оплаквали от тях, за тези, които са на промоция питам

# 1 019

Категорично не! Ренде е....значи стържи. Не режи. Има приставка за краставица на кръгчета...но по спомен е 150 вата...слацо ще е за салами. Ще го надъвче според мен.
Да, точно тази приставка си мислех, че може да върши работа.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт