Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Оперната прима с нейния асистент са ми малко нелепа двойка чисто визуално.

# 151
Мариана Бонева, или, както повечето я знаят като Лудото Ванче, е за Златен глобус 😀👍

# 152
  • София
Ужас, пълен ужас

# 153
Защо така, бе Марио??
Плача!

# 154
  • Разпиляна във въображението
Марио, Марио... ама тя не иска брат ни, бре! Каквото се случи оттук нататък само негова ще е вината.

# 155
Тая финалната сцена с Марио и Зорница ми скъса сърцето Cry

# 156
Пффф.....Зорница и Марио......за 10 секунди правят егати сцената; вендага те хващат за гърлото

целуна й ръката...

# 157
Как нежно целуваше ръката й Heart, горката Зорница отново се почуства нежелана от човека, който кара сърцето й да бие отново. Sad

# 158
  • София
Не искам сценария Банков!!! Не мога да си предствя, че пак ще я отблъскват, този път заради брат, пък дори и болен.

При Мазови пълно мазало.

Отивам да хапна нещо, че трябва  рязко да вдигна ендорфина.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 21:04 от rosita_ta

# 159
Аз пък този път не разбрах какво смънка Марио. “Пътищата ни са различни“ ли каза?

# 160
Глупавият Марио продължава да си мисли, че ще разчисти пътят на брат си.

Стела, да, това каза...

# 161
Ееее това, което направи Зорница беше толкова хубаво, най-накрая се реши да си разкрие истинските чувства пред него, а Марио просто избяга. Не бива пътищата им да са различни! Думите му значеха едно, но делата му съвсем друго. Мъчно ми стана за Зорница, отново бе отхвърлена, а отвори сърцето си за пореден път. И за него ми стана мъчно - сърцето му крещи едно, разумът обаче още надделява.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Дори не ми се коментира останалото в епизода, и накрая случилото се с Калин. Направо сърцето ми се къса - толкова е безпомощен. Как така ще го оставят сам? Изобщо приспособиха ли тази мансарда за неговите нужди!

Ваня, ненормалницата, как разплиташе пуловера. Честно, браво на актрисата.

# 163
Зорница за пореден път отиде решително към него, за да търси любовта си....той я гледа в очите, целува й ръката и я лъже....егати сцената
Глупак, голям глупак

Калин не разбрах защо беше паднал. Адски е идиотиско това, което се слчува с него, а явно ще копае дъното Sad

# 164
  • София
Не, не е приспособен апартамента. Както се и видя, Калин се беше напишкал. Ужасно е, без помощ и до тоалетна не може да отиде.

Общи условия

Активация на акаунт