Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 177
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Контекста, в който ще се използват думите е много важен, съгласна съм, че каквото и да е станало няма да му се сърди дълго, просто тя си е такава - не е злопаметна. Тони едва ли от думите на Зорница ще се гътне така, все пак най-малкото проблема му е с черния дроб, а не със сърцето Grinning, по-скоро да е имал симптоми на влошаване и преди, но да ги е крил, което би било голяма глупост от негова страна.

Избухването на Калин утре ще е доста болезнено, разбирам го, в момента е съкрушен,  пациент е, а не лекар, нещо, което много обича - професията си, а не може да практикува. Това, че е затворен вкъщи сам не му помага особено, дава му време да се самосъжалява, би било по-добре да е в болницата, какво пречи да помага с диагнозите, да сигурно ще му е трудно, че няма да може да влиза в операционната, но поне ще се чувства полезен, а не в тежест за останалите.

# 391
  • Оптимист по принуда
Мдаа и на тази серия си поревах...

# 392
Контекста, в който ще се използват думите е много важен, съгласна съм, че каквото и да е станало няма да му се сърди дълго, просто тя си е такава - не е злопаметна.
Така е, важен си е. Понякога така извъртат думите, че после като стане някой обрат и се чудим откъде ни е дошло. Зорница няма да му се сърди дълго разбира се, знаем си я. Тони ще цъфне с някой шоколад или бонбони, ще пусне някоя шега и тя ще се размекне бързо бързо. Grinning

Не мога да не отбележа факта, че Марио днес даде шоколадче на Зорница, изучил се е човека, браво! Grinning А тя се усмихна леко, доколкото можеше в този момент, но й стана приятно.
Батко беше толкова нежен с нея - така хубаво я погали по главата, после по лицето, обгърна го с ръце и изтри сълзите й и останаха така прегърнати. Heart Страхотна картинка бяха. Blush

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 00:45 от yanitsa.s

# 393
Радвам се, че не задаваше въпроси и не настоя да разбере повече. Единственото от, което се нуждаеше сега е именно прегръдка и рамо, на което да си изплаче болката. Heart

# 394
  • София
Сценаристите продължават упорито да копаят ямата на абсурда. В един реалистичен драматичен сериал за нещата от живота няма как Лора да не знае истината. В истинския свят пък изобщо няма смисъл да коментираме. Това което се случва в момента с Мазови може да се случи само в индийска сапунка и в Откраднат живот. Честито, гениални сте. Поне до развод няма как да се стигне, защото там Ванчето няма как да присъства и Мазов идиота (ако преди това Кръстева не го направи) най-накрая ще и разкрие цялата истина. И Лора изобщо не е виновна за случилото се. Достатъчно шансове даде на Стефан да говорят, но той все работа, работа. То е смешно чак.
Много тежка бе сцената с родилката. Много малко хора биха взели решение като нейното. Жалко, че такива трагедии се случват непрекъснато. Този пусти злокачествен тумор кога най-накрая лекарите ще открият начин да се справяме с най-големия бич за човечеството.  Sad

# 395
Компания, дръжте здраво чашите!
Идват епизоди с развръзка. Това с Лора ми става вече нелогично,защо Мазов просто не помоли Кръстева ,след като той не намира време да и каже за "мисиятя" си .
Цял епизод мъка и накрая награда -много им се получава това с нежното гушкане 💑!
Без излишни думи ,само нежен допир и приятелско рамо .

# 396
И аз..
Сцената с бременната, когато говореше на снимката беше много силна.

# 397
Радвам се, че не задаваше въпроси и не настоя да разбере повече. Единственото от, което се нуждаеше сега е именно прегръдка и рамо, на което да си изплаче болката. Heart

Гледам ти сега гифчетата ( че няма как да си пусна епизода отново) и си мисля точно това - най-после перфектното държание - без коментари, без сарказъм, без въпроси. Разбра я без да има нуждата да пита и за мъжа преди него.

# 398
И аз ..
На моменти не ми се гледаше.

# 399
  • ... рееща се.
СПирам се само да споделя, че намерих песента, която търсех от края на епизод 15 Grinning Ако е имало и други издирващи –

# 400
Уф, много ревах на снощния епизод.  Sad
Много харесвам актрисата Силвия Петкова, много добре играе роли. И за болката на Зорница много ревах...

# 401

Майче, обожавам гифчетата, които правиш, благодаря ти !

# 402
Промото:
 http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/934371
Калин пак е на ръба на отчаянието и си го изкарва на Наталия, а изглежда между нея и Ина се заражда едно хубаво приятелство.

# 403
Благодаря за промото, изглежда интересно✌
Още преди да се върнат от Канада, прогнозирах, че Наталия и Фотева ще си паснат и сигурно Наталия ще приобщи Ина към обстановката в болницата. Много ми харесва Фотева, че приема проблемите им лично и се опитва да помага, без да се натрапва и клюкари✌

# 404
Като гледам, Калин ще дълбае все повече. За другите незнам, ама той наистина е на ръба от промото си. Щом е тръгнал да гълта от хапчетата, с които Вяра се самоубиваше. Единствено се надявам да не отблъсне Наталия от себе си. Засега не успява, но прави сериозни опити в тази насока.
Ина сякаш започва да проявява искрена съпричастност към мъката на другите - доста бърза промяна в образа ѝ, но ми харесва. А може би винаги е била такава, просто заради мъжа си ѝ се налага да се държи по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт