Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата!

Fairy, не може ли повече спокойни сцени от типа на "аварийния изход" и "асансьора"?  JoyJoy

Ооо тая на аварийния изход беше особено спокойна. Grinning После се видя колко сме се успокоили от нея. Вдигнаха се ендорфини, адреналини и каквото там се сетим. Joy Аз предпочитам повече такива, макар да осъзнавам, че няма как, но не е лошо да си помечтая де. Sunglasses

Сцената в мазето ни качи с асансьора направо на тавана 😊😊😊

# 46
Ааа, Стела, ясно, много съм смотана, значи Joy
Ами не знам, може и да бъркам, но така ги усещам нещата. Първо, Тони е от десет години чист, няма току така да се върне. През тия десет години със сигурност е имал тежки моменти, пък не е посегнал към наркотиците. Второ, те изградиха силна приятелска връзка, но не и наченки на любовна.
Марио и Зорница се дъвчат, карат, отдалечават, сближават, но между техните караници се зараждаше любовта. И за Марио това е не просто увлечение. За него това е мечта. Аз помня, че Марио каза на Калин, че не става за семейство и още тогава някак си усетих, че като че ли всъщност той точно за това мечтае.
Пак казвам, само мои субективни усещания Simple Smile

# 47
Леле, колко талант има в темата.

Време е Батко да покаже малко романтика. Например да напише бележка на Зорница, че след фотосесията вече има идеал за жена.

Няма да има наркотици, Тони се е отказал и не вярвам да се върне. Марио ще страда повече, че е излъгал брат си.

Е ужас е тази вечер, само въртя каналите и всички предавания ме дразнят.

Дано , дано !
На Велислав толкова добре му се получават романтичните сцени !

# 48
Joy

Време е Батко да покаже малко романтика. Например да напише бележка на Зорница, че след фотосесията вече има идеал за жена.

Ауууууууууу, това е много яко!

Второ, те изградиха силна приятелска връзка, но не и наченки на любовна.

Значииии, за това е виновна Зорница. Какво да направо Момчето, като не му пуска Joy

Значи на Бати може да се фръцка в асансьора, а на Момчето - ъъъъ, бързам.
Ееееееееееееее, ся!
Човекът до каквото може, до такова се докопва Joy

Ужас значи. Обещах да не се дърля за Тони тази вечер и пак не устисках. Много съм зле.

# 49
Доне, дърляй се, бре, няма лошо Grinning
Съгласна съм, че Зорница е „виновна” за липсата на любовна връзка между тях.

Батко тепърва ще си разгръща потенциала, само да преодолее проблема с Тони, на ръце ще я носи.

# 50
Благодаря за темата!

Fairy, не може ли повече спокойни сцени от типа на "аварийния изход" и "асансьора"?  JoyJoy

Ооо тая на аварийния изход беше особено спокойна. Grinning После се видя колко сме се успокоили от нея. Вдигнаха се ендорфини, адреналини и каквото там се сетим. Joy Аз предпочитам повече такива, макар да осъзнавам, че няма как, но не е лошо да си помечтая де. Sunglasses

Сцената в мазето ни качи с асансьора направо на тавана 😊😊😊

Какво приказваш, направо ни изстреля в космоса. Joy

Да, няма да е лошо. Видяхме, че с обувката и първата бележка към нея има потенциал човека. Blush

# 51
  • София
Фери и аз мисля като теб. Марио до сега не е имал истинска връзка. В една от първите серии Тони каза, че досега всичките са му били само мимолетни. Сега за първи път наистина се влюбва.

Дона, така е Зорница трябваше категорично да го отреже. Батко се опита да го " предпази", но и не очакваше чувствата му към Огнянова да се задълбочат. Та и той изпусна момента.
А Тони се справя доста по добре от брат му, много беше хубаво това със звездите, разсмива я, а и стихче и посвети.

# 52
Междудругото - стихчето, което Тони й изрецитира, си е реално. На Валери Петров е.
Незнам защо, ама държах да го напиша Joy

Росита, мани, мазалото е тотално. Пак много вино ще замине Joy

# 53
Тони се справя чудесно с романтиката, ама...жената е влюбена в друг Grinning Зорница не е жена, която копнее да има до себе си мъж, който да я разсмива и да й носи шоколади. Тя мечтае за мъж, у когото да намира закрила, на когото да се възхищава и който да я завладява.

П.п. Зорница каза на Тони точно три пъти в един епизод как стоят нещата. Какво повече трябваше да направи?

# 54
Тони се справя чудесно с романтиката, ама...жената е влюбена в друг Grinning Зорница не е жена, която копнее да има до себе си мъж, който да я разсмива и да й носи шоколади. Тя мечтае за мъж, у когото да намира закрила, на когото да се възхищава и който да я завладява.

А няма друг, освен Марио, който така пълно да пасва на това описание ♥

# 55

А няма друг, освен Марио, който така пълно да пасва на това описание ♥

О да, на Марио няма кой да стъпи и на малкия пръст даже. Дори и германското магаре няма шанс пред него в никакъв случай. Wink

# 56
  • София
Не знаех, че стихчето е на Валери Петров, много готино.

Fairy, няма как да го кажа по-добре.
А иначе Зорница може да се държи по-резервирано. НО пък ако го направи сериала няма да е толкова интересен Joy

П.П. Намерих стихчето, мнооого е добро

# 57

П.п. Зорница каза на Тони точно три пъти в един епизод как стоят нещата. Какво повече трябваше да направи?

Да, да, де що шоколад изяде тя.....
Тя така му го каза - да сме приятели, после баммммм целувка по бузата (много гадно ми беше за тази целувка).
Еми не става.
В бара пък човекът беше зает да й се обяснява в любов и да внимава да не се разплаче от отчаяние..

Чакай малко - в бара, на другата сутрин в лекарската стая.....кой е третия път?

# 58
Доне, защо целувката да беше гадна? Тя се притесняваше, не искаше да го нарани. Попита го всичко ли е наред, той доста умело я излъга. Тя го целуна, защото искаше да му покаже, че го обича като приятел и няма да се отдръпне от него, само защото й се е обяснил.
Третият път беше, когато пациентът я занасяше и Тони реагира. Каза му, че се надява, че това е само приятелска забележка, а не израз на ревност. Извинявайте, ама Тони не е бавноразвиващ се, би трябвало да е разбрал вече посланието й.
Аз няма да се сърдя да го отреже по-категорично. Тогава ще страдате, че е била лоша с него Wink

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 23:17 от Fairy

# 59
Има ли как в първия пост да се съберат всички монолози от началото на филма?
Често препрочитах тези за доверието и празнотата.

Общи условия

Активация на акаунт