Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 532
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Доне, защо целувката да беше гадна? Тя се притесняваше, не искаше да го нарани. Попита го всичко ли е наред, той доста умело я излъга. Тя го целуна, защото искаше да му покаже, че го обича като приятел и няма да се отдръпне от него, само защото й се е обяснил.
Третият път беше, когато пациентът я занасяше и Тони реагира. Каза му, че се надява, че това е само приятелска забележка, а не израз на ревност. Извинявайте, ама Тони не е бавноразвиващ се, би трябвало да е разбрал вече посланието й.
Аз няма да се сърдя да го отреже по-категорично. Тогава ще страдате, че е била лоша с него Wink

Когато ти кажат, че искате да сте само приятели и после те целунат по бузата, тази целувка е много болезнена. Ама наистина много - направо ти изгаря бузата. Хубаво ти е, че си получил поне целувка, но е с горчив привкус.

Не е бавноразвиващ се, но е влюбен. И е убеден, че просто й трябва време.

Ще страдаме, да, така е.

# 61
А ако се беше отдръпнала от него, за да е сигурно сто процента колко не иска да има общо с него, щеше ли да му е по-малко болезнено? Thinking

# 62
  • София
Няма как да е безболезнено, ситуацията е такава, че задължително един ще е наранен.
Но аз смятам, че Тони ще го превъзмогне.

Скрит текст:
Леле, фейсбук ми предложи някаква група за обсъждане на сериала. И там бистрят същата тема, НО всички там са убедени, че Банковв ще се върне и Зорница ще остави Марио Simple Smile. Ужас и двамат братя ще страдат, хихихи.

# 63
Нали знаете, когато имате лепенка е по-добре да я дръпнете рязко и да те заболи за момент много, но бързо да отмине, отколкото леко да я дърпаш и да боли през цялото време докато е махаш, а и след това. Зорница колкото и да я е страх да не го загуби като приятел, е по-добре да дръпне рязко "лепенката" и да му мине по-бързо на Тони. Тя да има зелена светлина с Марио, отколкото да се въздържа от нещо повече с него заради това, че не иска да нарани чувствата на Тони, продължителното мълчание по въпроса ще е по болезнено за него, а не самото прикриване на случващото се между брат му и Зорница.

Мислех си доста време дали да я кача тази снимка, защото преболедувахме вече тази история, но пък е цветната версия на любимата ми снимка от миналия сезон, очаквам нещо подобно и с Марио, а не на 1 метър разстояние, които са ни дали досега :
Скрит текст:

# 64
А ако се беше отдръпнала от него, за да е сигурно сто процента колко не иска да има общо с него, щеше ли да му е по-малко болезнено? Thinking

Сложно е. От една страна ще е грубо, ако изведнъж започне да го подминава като непознат. От друга - с целувката; милото изражение и смеха после (много сладко му се усмихваше, ех...) той си мисли, че всъщност има шанс.
Със сигурност целувката по бузата за мен беше грешка.
А и винаги е болезнено, когато не отвърнат на чувствата ти.

Росита, те са две фен групи - страшна работа е там

Майчееее, откъде в намери, браво!

# 65
Нали знаете, когато имате лепенка е по-добре да я дръпнете рязко и да те заболи за момент много, но бързо да отмине, отколкото леко да я дърпаш и да боли през цялото време докато е махаш, а и след това. Зорница колкото и да я е страх да не го загуби като приятел, е по-добре да дръпне рязко "лепенката" и да му мине по-бързо на Тони. Тя да има зелена светлина с Марио, отколкото да се въздържа от нещо повече с него заради това, че не иска да нарани чувствата на Тони, именно продължителното мълчание по въпроса ще е по болезнено за него, а не самото прикриване на случващото се между брат му и Зорница.

Мислех си доста време дали да я кача тази снимка, защото преболедувахме вече тази история, но пък е цветната версия на любимата ми снимка от миналия сезон, очаквам нещо подобно и с Марио, а не на 1 метър разстояние, които са ни дали досега :
Скрит текст:

Майче, много си права. Simple Smile
Амааа откъде я извади тая снимка, бръкна ми в сърцето направо. Joy Недей ми отваря старите рани, моля ти се. Joy Иначе, цветна е още по-хубава тая снимка, само дето човека на нея отдавна си изгърмя патроните със Зорница. Grin

Аз пък се сетих за тези две песни, които не са ни пускали този сезон, а много ги свързвахме със Зорница и въпросния на снимката с нея пред изминалия сезон, даже втората си я слушам още.
Скрит текст:

Скрит текст:
Искам и за Марио някакви хубави да намерят, които да подхождат на тях двамата.

# 66
Тези песни още си ги пускам - много са красиви Heart Eyes

Песните за фон на Марио и Зорница досега са мистерия, спуках се да ги търся. Надявам се на следващите им сцени да ползват песни, които можем да намерим в нета Joy

Зорница е с едно задоволство на лицеро на тази снимка. “Падна ли ми сега....” Мисля, че имат разлика двете снимки

# 67
Хм, черно-бяла я харесвах повече. А и...май...съм го преболедувала, не можа да ме развълнува както преди Joy

# 68
Тези песни още си ги пускам - много са красиви Heart Eyes

Песните за фон на Марио и Зорница досега са мистерия, спуках се да ги търся. Надявам се на следващите им сцени да ползват песни, които можем да намерим в нета Joy

Зорница е с едно задоволство на лицеро на тази снимка. “Падна ли ми сега....” Мисля, че имат разлика двете снимки

Аз тая първата не мога да я слушам - много ми е бавна, чак ме приспива. Joy
Тя тогава едва ли си е мислела, че ще й се изплъзне. Joy
И на мен ми се сториха различни, обаче не са.

# 69
Дона, права си различни са Simple Smile, както отбеляза на тази тя е усмихната, на черно-бялата не е.

О песнитеееее, освен монолозите, песните бяха добри предния сезон, този по-рядко ли са или не ги забелязвам толкова, не знам Grinning

# 70
Досега не сме имали песни в този сезон, само разни мелодийки. Чакаме ги и песните да дойдат. Simple Smile

# 71
Дона, права си различни са Simple Smile, както отбеляза на тази тя е усмихната, на черно-бялата не е.

О песнитеееее, освен монолозите, песните бяха добри предния сезон, този по-рядко ли са или не ги забелязвам толкова не знам Grinning
На мен китарата от целувката на аварийния и песничката от фотосесията ще ме побъркат, но не ги намирам Rage
И във ФБ страницата попитах, не ми отговориха Sad

# 72
Досега не сме имали песни в този сезон, само разни мелодийки. Чакаме ги и песните да дойдат. Simple Smile

Знам, че не биха пуснали тази песен в сериала, ама текстът е много красив и е точно за Зорница и Марио. Един вид като препратка към това, че Марио може да излекува сърцето и душата й.
Скрит текст:

# 73
  • София
Ох, май съм единствена, която не успя да хареса Банков. Ами отношенията им бяха направо токсични, унижаваше Огнянова, удари я.
Не знам, но в отношението на Ковачев, в начина, по който я докосва има толкова топлина, нежност и емоция. Лично за мен тази връзка е много по- хубава, завладяваща, пречистваща.

# 74
Роси, причината заради, която ме беше много яд на края на 4-ти сезон е, защото актьорите имаха адски добра химия между тях и беше жалко да се пропилее това, което започнаха така красиво и омазаха накрая.

Но както казах тази история приключи, гледаме напред към това сценаристите да завършат този път историята щастливо за всички участници в любовния триъгълник. Зорница най-после да открие любовта, спокойствието и това да е на първо място за някого в лицето на Марио, Тони да не страда дълго когато разбере за тях двамата, а да намери правилния човек за себе си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт