Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 275
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Марио се изживява като Бог. Кой му позволява да решава съдбата на другите еднолично, без те да имат право на избор? Зорница да не е кукла - на ти я на теб, вземи я ти. Много съм му ядосана. Заслужава Зорница да отиде и всичко да каже на Тони, като брат му няма топки за това.
Доне, Марио си тръгна, защото още една секунда и нямаше да може да изпълни плана си да се пожертва. Обича я. Не може да говори, не може да е покрай нея, щото самоконтролът му отиде по дяволите. А тя беше толкова смела...

На Лора таман й вляха малко здрав разум, и сега ще ги хване с голата Ваня и всичко отначало.

Което ми напомня на една реплика на Марио в първи епизод - Няма ли мъже в тая болница!?!?!??!?!

# 181
  • София
Ужасен епизод, как пък един не пощадиха, направо ги съсипаха.

Стана ми мъчно за Фотева, не е щастлива. Уж има всичко, но май не е така и добре осъзнава, че има нещо повече от материалните неща. Ще си паснат обаче с Наталия и ще мамери приятелка в нейно лице. А Фотев е страшилище.

Марио е пълен идиот, без извинение. Според мен той гледа на Тони като на дете, а не като на брат и за това е готов да се откаже от Зорница, както родител се отказва в името на детето си. Ами не е мъченик, нито е баща на Тони, не може просто, защото дечко е поискал нещо и той да прави всичко възможно, за да му го даде. Още повече, че Марио въобще не се поинтересува какво мисли Зорница, тя иска ли Тони. А не знам колко по- ясно тя може да му покаже, че иска него, а не малкия му брат.
Но сцената беше изиграна безупречно, направо се разтреперах.

За другите няма сили да мисля, някак си там очаквах да се случат нещата по този начин.

# 182
Каква я мислехме, каква стана !
Всички бяхме убедени, че Марио ще излекува Зорница с любов, а той ѝ прилага същите номера, като предишния бурсук, моля ви се!
Дано да се дръпне и от двамата и да ги наказва с мълчание всеки ден.

# 183
Каква я мислехме, каква стана !
Всички бяхме убедени, че Марио ще излекува Зорница с любов, а той ѝ прилага същите номера, като предишния бурсук, моля ви се!
Дано да се дръпне и от двамата и да ги наказва с мълчание всеки ден.

Този път, ако си е взела поука от предишното магаре, трябва да постъпи точно така. Не може днеска "искам те", утре "ама пътищата ни са различни". Айде моля ви се, без повече номера.
Сега отивам да се натъпча със сладолед, че се депресирах направо. Joy Трябва ми ендорфин. Joy

# 184
Обаче....на Галактическата Принцеса предварително се извинявам, че ще трябва да прочете това Joy
Великолепни актьори са - една стая в полумрак, една погалена буза, една целуната ръка и ни скъсаха сърцата...толкова силно пресъздадоха емоцията, че все едно на мен се е случило...

# 185
На мястото на Зорница, щях да забравя за съществуването на Марио.
За Ванчетоне искам и да си спомням.

# 186
  • Кърджали
Тук е момента Зорница да каже " Аз тоя филм съм го гледала" и да се отръпне. Ако Марио иска нещо, да заповяда. Ама понеже е филм, и понеже иначе няма да е интересно, Зорница няма да се отръпне и Марио ще продължи да се държи като муле /тъй като ролята на магаре вече е заета макар и в отминало време/. Тони и той ще си затваря очите че е нежелан и ще продължава да се бута там където никой не го иска... Ама и тя милата се набутва в едни отношения...
Иначе, признавам им на сценаристите, сцената беше трогателна / с това държане и целуване на ръката което иначе казваше много/, но и ми се искаше да хвана точилката и бой, бой, бой...
Мазов се навря и той в едно калчище... А Хинова явно ще е примадоната на сезона. Като гледам промото драмите и едва сега предстоят. А Ванчето... Бррррр....

# 187
Най-тъжното е, че Зорница събра разбитото си от Банков сърце, изправи се и вървеше толкова смело към стаята и към Марио...и накрая пак гадост...

За Ина също ми стана ужасно тъжно. Горкото момиче къде се е набутало. Тасев е прав да се отдръпне, тя е омъжена, за бога, няма работа там.

Сцената между трите жени в тоалетната беше единственото почти забавно нещо.

# 188
Ех, тази Зорница, жива да я ожалиш. Толкова ли не загря, че Ковачев я избягва заради брат си.

# 189
Обаче....на Галактическата Принцеса предварително се извинявам, че ще трябва да прочете това Joy
Великолепни актьори са - една стая в полумрак, една погалена буза, една целуната ръка и ни скъсаха сърцата...толкова силно пресъздадоха емоцията, че все едно на мен се е случило...

Тя принцеската вече е прочела достатъчно за днес, това е върха вече. Joy

Дона, искам да си развиеш творческите умения и да напишеш една поема и за днешната сцена, моля теее. Joy Kissing Heart

# 190
Най-тъжното е, че Зорница събра разбитото си от Банков сърце, изправи се и вървеше толкова смело към стаята и към Марио...и накрая пак гадост...

За Ина също ми стана ужасно тъжно. Горкото момиче къде се е набутало. Тасев е прав да се отдръпне, тя е омъжена, за бога, няма работа там.

Абе сякаш е различно...Марио не я отхвърли така, както я отхвърли Банков....друго беше. Дано тя се усети

Много ми хареса сцената в тоалетната. Изведнъж си казах - Боже мой, колк са пораснали Наталия и Галя!

Най-забавни ми бяха селфитата на сестрите в коридора, когато Жекова говореше с кандидат жениха, паднах от смях Simple Smile

# 191
Ина, милата как се самозалъгва, че е всичко е наред да няма дете и то явно не по нейно желание, а на скъпия й мъж. Продължавам да се чудя защо човек като нея се е хванала с такъв като Фотев.....

Със Зорница и Марио получих дежа вю от миналия сезон, да не чете и той от книгата дето и доцента четеше. Това нейното си е някаква карма, чак пък така да не й върви с тези мъже. Няма да го игнорира, тя си е упорито магаре и ще се бори за тоя пън въпреки това, че вместо той да събира и лекува сърцето й го доразбива.

Как пък Кръстева имаше време да дава акъл на Мазов, а не отиде да налее разум и на Лора, да и даде само диагнозата на Ваня щеше да е достатъчно. Ванчето бррр, тръпки те побиват, аз с тази в един апартамент не бих останала да спя, не и преди да прибера всички остри неща.

# 192
  • София
Знаех, че Марио ще се дърпа, но мислех, че ще е както до сега - ще си подхвърлят хапливи реплики в операционната зала. Но това, което и каза беше жестоко.
Ох вече не знам какво да мисля.

Фейри, как да не са, три серии тези двамата точно за по две минути и Ни взривяват Simple Smile. Е това ако не е химия и добра игра...

А тоя Мазов, защо една дума не каза на Лора за Ваня, хем много добре разбра каква е, и че всичко е планирала.

# 193

Абе сякаш е различно...Марио не я отхвърли така, както я отхвърли Банков....друго беше. Дано тя се усети

Много ми хареса сцената в тоалетната. Изведнъж си казах - Боже мой, колк са пораснали Наталия и Галя!

Най-забавни ми бяха селфитата на сестрите в коридора, когато Жекова говореше с кандидат жениха, паднах от смях Simple Smile
Не, не е същото, Доне, Марио постоянно й показва, че я обича. Просто трябваше да й каже две думи повече...

# 194
Не, не е същото, Доне, Марио постоянно й показва, че я обича. Просто трябваше да й каже две думи повече...

Това може да я превърне в голяма бяла птица, но се надявам да не се отказва. Дори действията й да означават нещастие и драма за други хора около нея.

Общи условия

Активация на акаунт