Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 264
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Всички мислят за черния дроб на Тони, а моят ?
Що вино изпих от мъка и яд тази вечер....

# 196
Тя винаги се е борила. Но мисля, че сега няма да направи нищо, изчерпаха й се полезните ходове. Разговорът с Тони според мен е ключа.

# 197
  • София

Хахаха, тъкмо щях да напиша, че трета чаша вино пия тази вечер и ще трябва много да ме глезят домашните, че иначе черния ми дроб ще се влоши.

Пък аз се чудя, какво ще му каже на Тони, ми аз харесвам брат ти, ма той мен не.

# 198
Какво да кажа...пълна ужасия! Ама за съжаление, много реална. В живота всичко това се случва. Мисля, че Зорница точно като спре да гони мъжа, той ще я хване. Както винаги става, но колко пъти това момиче ще преодолява себе си заради другите и накрая ЙОК.
Както хубаво казахте, при Мазови е мазало. Лора ще се лигави и всички ще я пазят, точно както беше Наталия миналия сезон. Направо май един и същ сценарист им е писал реакциите. Само, че докато някак за Наталия беше неестествено, при Лора си е много близо до типичното поведение. А Стефан в какво се набърка, не е истина просто. Кръстева вместо съвети да дава да налее малко акъл в Лорината глава.

# 199

Води до масово прецакване на черните дробове тоя сериал.

И аз се чудя как точно ще протече разговора с Тони. Отсега приготвям виното, че не ми се мисли какво ще е

# 200
Тъкмо като влезе при него и му зададе въпроса, а той се доближи към нея си казах "ей го на, стана, това е момента". Да, ама не. Пак греда. GrinningТоя сезон май по-разочарована не съм оставала от тях, това ми е за първи път.

# 201
Мъка от където и да погледнеш - Калин, Мазов, Зорница и Ина, идваше ми да ги прегърна и да им кажа, че всичко ще се оправи.
Марио и Лора - хвани единия, удари другия.
Ванчето, само ще кажа браво на актрисата.

Мъка, но на мен ми хареса епизода, тая седмица май ще сме все така:

# 202
Яница, аз мислех, че ще й каже за Тони. Или поне че я обича. Но не би. Предпочете да продължи да се прави на идиот. Бясна съм му в момента.

# 203
Не можах да гледам серията но от коментарите ви ми става тъжно.

Калин се е напикал и паднал, така ли?

# 204
Яница, аз мислех, че ще й каже за Тони. Или поне че я обича. Но не би. Предпочете да продължи да се прави на идиот. Бясна съм му в момента.

И аз, много! Направо в момента, в който й каза, че пътищата им са различни ми идеше да цапна екрана. Бях в някакво трепетно очакване за щастлива развръзка, а ентусиазмът ми се изпари на секундата след неговите думи.
Сега Зорница като си я знаем, ще е забравила всичко още на следващия ден, все едно нищо не се е случило, а не бива така. Трябва да забрави колко е добра и отстъпчива, това понякога много й пречи.

# 205
Цитат на: maichetoo0o link=topic=1028516.msg36531944#msg36r531944 date=1522785220
Мъка от където и да погледнеш - Калин, Мазов, Зорница и Ина, идваше ми да ги прегърна и да им кажа, че всичко ще се оправи.

По-реално не може да бъде!

# 206
Цитат на: maichetoo0o link=topic=1028516.msg36531944#msg36r531944 date=1522785220

По-реално не може да бъде!
Охх момичета, недейте така, че утре ще сме провъзгласени пак за "невръстни девойки". Пак взривихме темата. Joy

Покрай "благородно тъпия" Марио и Зорница, пропуснахме да отбележим операцията на Мазов и Лора. На Гочева в точния момент й се "навехна китката". Grinning Сигурна съм, че нямаше нищо такова, всичко беше нарочно, за да може те двамата да влязат да оперират. Много хубава постъпка от нейна страна, браво мамче! Joy

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:44 от yanitsa.s

# 207
  • София
Гледам пак серията, че и напълно забравих какво се случи с Гочева, и Мазови, Фотева и прочие след изцепката на Марио

# 208
Пуснаха ей сега промото по Нова тв и показаха бременната жена с проблемния бъбрек и трудния избор (детето или нейният живот). Жената припадна в коридора, а Галя я вдигна и я прегледа, след което разбра за лошите резултати. Зорница плачеше, изглежда ще стане както си мисля - тя ще приеме присърце това с бебето на жената, заради загубата на своето. Пак ще страда милата. Останалото общо взето го видяхме в промото в края на епизода.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:56 от yanitsa.s

# 209
Ох, аз го изгледах още веднъж епизода, да ми се чуди човек на мазохизма.
Тъжно ми е за Ина - копнее за бебе, а не може да го има. Сближи се с Тасев, той я отряза.
Тъжно ми е за Мазов - не знае на кой свят се намира, така го е закъсал милия.
Тъжно ми е и за Лора, и тя преживява своя ад.
Тъжно ми е за Калин колко е безпомощен.
Тъжно ми е за Зорница. И за това магаре Марио ми е тъжно, да му се не види. За части от секундата сякаш искаше да й каже нещо...и после се отказа и...пътищата ни се разминават...

Общи условия

Активация на акаунт