Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 152
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Имах си теория ако се стигне отново до трансплантация, Зорница да е донор, направо Марио брак ще и предложи при такова действие от нейна страна Grinning. Това, което ме успокоява е, че видяхме Тони явно добре при репортажа от сета.

Мазов, ох Мазов, хем ми е тъжно за него, хем ме е яд на него, как пък толкова време не успя да и каже на Лора. Нямаше друг избор освен да се съгласява с всичко в момента, опасността тая лудата да направи нещо и да не видят сина си е голяма.

# 361
Имах си теория ако се стигне отново до трансплантация, Зорница да е донор, направо Марио брак ще и предложи при такова действие от нейна страна Grinning. Това, което ме успокоява е, че видяхме Тони явно добре при репортажа от сета.

Мазов, ох Мазов, хем ми е тъжно за него, хем ме е яд на него, как пък толкова време не успя да и каже на Лора. Нямаше друг избор освен да се съгласява с всичко в момента, опасността тая лудата да направи нещо и да не видят сина си е голяма.

Да, до 32-33 епизод поне ще е жив все още.

Мазов хич не го съжалявам! Можеше още в прекия епизод да каже на Лора. А той само се мотае. Едно изречение трябва, едно!

# 362
  • Там,където се събуждам щастлива.
Чудех се дали има останали такива нежни български мъже като Марио....

# 363
  • There I was on a July morning
Много силен и драматичен епизод. Поплаках си малко при случая с родилката и така....
Очаквах Мазов и Хинова да се изяснят в тази серия, но сценаристите явно са оставили тази развръзка за по-късен момент. Чудя се, Мазов как си представя бъдещето, след като Ваня роди в България и запише детето на нейно име? Шансовете му да вземе бебето от нея не са големи, ако междувременно не се разделят с Лора, де, защото натам вървят нещата между тях.
Марио и Огнянова се сближават бавно, но славно, много трогателна беше сцената с откровенията и прегръдката.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 21:57 от Скубиду

# 364
Много силен и драматичен епизод. Поплаках си малко при случая с родилката и така....
Марио и Огнянова се сближават бавно, но славно, много трогателна беше сцената с откровенията и прегръдката.

И аз съвсем искрено си поплаках, особено когато говореше на нероденото си дете.

Марио колкото и да твърди, че пътищата им са различни, не може да стои далеч от нея. Това днес го доказа. Винаги  нещо ги води един към друг. Много емоционална и красива беше тяхната сцена, той още в операционната видя, че нещо не е наред.

# 365
Добре де, защо не предложиха на родилката среден вариант - до колкото разбрах тя е в 6-ти месец. Нека да стисне зъби още един, за да може шансовете да му се увеличат, после да извадят бебето и веднага да започнат терапията на майката.

За да е по-драматично Wink

# 366
Не бях разбрала, че историята с бременната е по действителен случай.

Всъщност казаха ли тя в коя седмица е, защото корема й ми се видя бая голям, а коментираха  че трябвало да я чакат още 3 месеца, което ми се струва прекалено много.
Предполагам в нейния случай може да извадят бебето по-рано, но все пак да има голям шанс да оцелее, ако е в добра неонатология.
Ако не се лъжа май 26-та седмица е срока, в който плода се води вече бебе и са длъжни да направят всичко, за да го спасят.
Така като я гледах предполагам да е в 20 и някоя, при такива обстоятелства да чакат до 35-та е прекалено рисково.

# 367
Мина краткото промо, но изпуснах да чуя какво каза Зорница на Тони? Някой видя ли го?

# 368
Дадоха едно от кратките промота, беше с Тони и Зорница, тя му каза май "ние сме просто д-р Огнянова и д-р Ковачев." и се отдалечи, Тони беше с една възрастна пациентка.

# 369
Дадоха едно от кратките промота, беше с Тони и Зорница, тя му каза май "ние сме просто д-р Огнянова и д-р Ковачев." и се отдалечи, Тони беше с една възрастна пациентка.

Каза му много сериозно - Виж, от този момент нататък сме доктор Ковачев и доктор Огнянова. Той гледаше адски гузно, навел глава надолу. Чудно какво толкова е станало? И да му се обяснява пред пациентката? Не че не се е случвало...

# 370

Каза му много сериозно - Виж, от този момент нататък сме доктор Ковачев и доктор Огнянова. Той гледаше адски гузно, навел глава надолу. Чудно какво толкова е станало? И да му се обяснява пред пациентката? Не че не се е случвало...
Хм, от тия думи изглежда прекратява и приятелството им. И аз се чудя какво толкова може да стане, че да му каже това.

# 371
И аз така го разбрах, че прекратява всякакви контакти с него освен професионални. Чудя се какво е предизвикало подобна реакция у нея.

# 372
Точно така звучеше. Ама пък чааак толкова да е сгафил? Или е решила наистина да постави дистанция? Трябваше да е твърда, ама. не чак толкова братче?
А и ми изгледаха сякаш той е направил нещо и затова тя така реагира

# 373
  • София
Е на нас не може да се угоди. Според мен Тони отново се е опитал да прекрачи границата и тя го е поставила на място.
Надявам се да не е припаднал заради това, малко в повече ще ми дойде. Все пак е голям мъж, не е хлапак на 17 години.

# 374
Обаче ми се струва много несериозно и нелогично, заради нещо такова да се влоши здравето му или не дай боже да посегне на живота си. Затова си мисля, че е изпаднал в безсъзнание заради нещо съвсем различно. Жалко, утре няма да мога да гледам в 20 часа, а  чак като го качат.

Общи условия

Активация на акаунт