Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Майче, едно гифче на Малчо? Когато поиска услуга от майката на пациентката? Поне тогава беше усмихнат

Вижте какво са качили във ФБ страницата на сериала - явно другата седмица ще има онлайн срещи или нещо ит сорта.
Чакам с нетърпение всичко, без АГ-то Wink

# 526
Оооо, това ще е интересно надявам се, но аз както винаги ще го пропусна тъй като съм работно Grinning
Тони беше голям сладур днес, до момента под покрива, заповядай Simple Smile :

Тук тъкмо бях готова да скастря Марио, защото мислех, че пак ще си тръгне, той пък ме опроверга Grinning Heart

# 527
Ох, изгледах го най-накрая и вас изчетох, че темата беше гръмнала.Joy Не искам да си представям какво е във фейсбук, няма й да поглеждам, ще ме заболят очите. Joy

Марио как хубаво галеше Зорница по лицето, с такава нежност, а тя как го гледаше милата. Heart И после се върна и я целуна. Ами няма как да избяга от нея, колкото и да се дърпа. Това с бонбоните беше много приятна сцена, обаче накрая стана неловко като разбра, че не са от него. Grinning
Лошо го отряза Тони и то точно пред пациентката. Стана ми кофти за него, обаче трябва веднъж завинаги да разбере и да продължи напред. Гадното е, че се поддаде на отчаянието и си навреди. Вярно е, че всеки си изживява болката и разочарованието по различен начин, но това беше много безразсъдно от негова страна. Явно е толкова влюбен, че е заслепен и не мисли изобщо.
Надявам се Марио да не обвини Зорница за случилото се с Тони. На практика няма как и за какво, тя не знае за проблема му, но не знаем какво се върти в главата му, все пак той му е брат.
Това с Банков беше чиста бомба със закъснител, горката само това й трябва. Иска ми се да е някоя шега от Романова, но няма как, не е в нейн стил, няма за какво да го прави.

Фотев - какво да кажа за него. Направо си е страховит. Не ми хареса отношението му към Ина, никакво уважение няма към нея. Имам чувството, че я приема за собственост.

Жекова е ужасна подмазвачка, най-много не харесвам такива хора. Вяра пак картички пише милата, тоя път поне нещо написано има. И естествено Жекова що да не се обади, абсурд.

Пенев и Владов разбира се пак не пропуснаха да се проявят и то точно при Зорница, обаче и двамата с Марио им отговориха много точно и не им останаха длъжни. Много ме изкефи Зорница като каза на Пенев, че ще го викне на консултация. Joy

И при Калин работата не е добре, дрогира се с хапчета, съвсем я е закъсал психически. А Наталия изглежда силна и сдържа всичко в себе си, но в един момент просто всичко си казва думата и тя се предаде. Добре, че беше Ина да я утеши, това момиче много ми харесва, жалко за властния й съпруг, с когото очевидно не е щастлива.

Ваня - то си е ясно - луда за връзване, страховита е чак. Ама пусто значи, актрисата добре се справя.
И най-сетне Мазов говори с Лора, радвам се, че тя ще го разбере и ще започнат да плануват как да се измъкнат благополучно от това заедно. Двамата с Калин бяха страхотна картинка, много готини, макар и с проблеми. Grinning
Голям ферман стана, ама така който не гледа когато трябва. Joy

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 02:09 от yanitsa.s

# 528
Цитат на: Donna Paulsenlink=topic=1028516.msg36540687#msg36540687 date=1522951270
Тони па да не е на 15, да му се не види... Толкова па наранен, че чак да си навреди... Хайде де....
Да, бе, какви са тези хлапашки изпълнения Rage
Вие не сте ли се напивали от любов?[/quote] Аз - да и то редовно.
Не че пиенето спасява. То притъпява болката за момента. Утре пак си в същата каша.

# 529
Не ми стана ясно, на какъв телефон звънна Банков, че Романова реагира.
Звъня на Зорница, но тя се беше заблеяла нещо  и Романова тръгна да и подава телефона и видя името " А, Банков"
Как в телефона на Огнянова е запаматен номера на Банков? Или звъни на стационарен тоест телефон за общо ползване??

Извинете ме за тъпите въпроси в поста, но тая седмица нямах възможност да гледам филма. Разчитам само на коментарите Ви.

# 530
  • Кърджали
Ами как, явно не го е изтрила. А предвид това че и звъни от немски номер (предполагам) вероятно в началото след заминаването са се чували. Не е нужно да са ни го показали, знаем че сценаристите не са по тез подробности.
Бих разбрала Зорница ако вдигне, ако се разстрои от това обаждане. Като преживяла такава силна, но отровна любов знам как въздейства. И това само ще я , сякаш сега и е много лесно.
Иначе е ясно че Банков няма да се върне (за мое съжаление, лични пристрастия) Но не искам да си представям как ще се почувства тя.  Но все пак трябва  да го преживее..

# 531
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Банков сигурно звъни от българския си номер. И преди съм казвала, че ако му се върже, Огнянова ще си е виновна. Видяхме в предходната серия какво си докара взимайки решения по време на "връзката" им. Че тя по-добре си прекарва дори с държащия я настрана Марио. Мислих си, че ако се стигне до сцена на летище Огнянова не само ще се обърне, ами ще тича със 100км в час обратно при Марио

# 532
  • София
Значи познах, че ще се натаралянка малкото момченце, а Mask Заради пустите яйца го пропуснах, днес ще наваксвам.

# 533
  • Разпиляна във въображението
Пропуснах  - сцените с подкрепата на Стефан (Захариер, Галя и Кръстева и с Калин) . Имам дупки в гледането, защото тогава пътувах и разбира се интернетът забиваше по време на сериала, но не и по време на рекламите.

Мисля, че Лора повярва на Стефан, защото всичко си получи обяснение.

# 534
  • Кърджали
Тя го обичаше. По някакъв негов си странен начин и той. Просто не успя да се измъкне от черупката си (а то докато се измъкне и стана една). Зорница лоша дума срещу него не е казала, не го обвинява за случилото сеч В момента обвиняваа себе си за аборта, но след време тази и рана ще зарастне (добре, надявам се Марио да и помогне по-бързо да се случи това. За целта и той трябва да се пребори със себе си и да се спре а това "искам те,ама не трябва, щото и брат ми те иска")
За момента е все едно положението на Зорница, все е каша. Досега поне няколко пъти ако си затворя очите и ще си кажа "а, тоя се е върнал). Вярно, Марио е една идея по-мил, ама каква файда като Зорница все остава да гледа учудено след него ала "какво стана пак"...
Та и на него му е време да се стегне, наближава средата на сезона... Ако ще има щастие за това момиче, нека да не е в последните серии само. Че ако решат да има продължение пак ще омотат положението

# 535
Снощната серия много ми хареса.
Мазов направо ме съсипа от смях, много е забавен, дори, когато са се струпали такива облаци на главата му.
С Калин бяха много готини също.
Фотева направо я съжалявам.
Дано се измъкне някога от този брак жива.
Обаче такива хора, като Тони, много мразя. Изнудват емоционално останалите и им набиват чувство за вина, само защото нещата не са се случили така, както те искат. Не мисли какво ще стане с Марио, не мисли, че Зорница цял живот ще живее с мисълта, че е умрял заради нея, просто му е тежко и хваща бутилката. Не знам как да го категоризирам това.
Марио и Зорница толкова искат вече да са заедно, че не знам на къде ще избие това.

# 536
Когато Наталия и Зорница бяха в мола, Натали зачекна темата за Банков и Огнянова каза, че не й е звънял нито един път.
Така че или си звъни от стария номер, или сценаристите са забравили за това 😀

# 537
  • София
А защо решихте, че Тони умира? Според мен ще оживее, всички ще разберат за трансплантацията и ще го съжаляват

# 538
От това,че му е угаждано и че Батко винаги е насреща , заради болестите също, горкият Тони живее в абсолютно нереален свят . Свикнал е да протегне ръка и да откъсне каквото пожелае , а това ,че батко му обикновено му го слага в ръката ,не го забелязва .
Много лоши дни за Зори ,тъкмо сподели ,че е отрязала Бамби и емоционалното вампирче какви ги сътвори.
Ще бъде нелепо ако Батко поиска услуга от Зори да обръща повече внимание на инфантила ,който все има претенции ,че е самостоятелен.
Това с Банков ми е странно и неприятно.

# 539
Когато Наталия и Зорница бяха в мола, Натали зачекна темата за Банков и Огнянова каза, че не й е звънял нито един път.
Така че или си звъни от стария номер, или сценаристите са забравили за това 😀

За мен има логика да му е оставила номера.... просто ей така. А и е възможно да е запазил бг номера си.

Ели, защо да е емоционален вампир? Не мисля, че се напи, за да изнъчудва емоционално някой със състпянието си, а да си удави мъката. И просто я сваляше, защото беше грешно решил, че има шанс с нея. Иска нещо - бори се.

Общи условия

Активация на акаунт