Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 048
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Еми...някой хора са се напивали от любов. Не мисля, че прави опит за самоубийство, личеше му колко е отчаян в този момент, просто хвана първото възможно нещо.
А защо това да е просто увлечение и харесване, а не любов? Това че, Огнянова не го обича, не значи, че той не е влюбен. Прави грешка, съгласна съм.... но го разбирам. Трябваше по-рано да се случат тия неща, той няма вина, че Зорница чак сега се усети, че трябва да говорят сериозно

Откъде го изкопаха ТОА Банков егати....

# 481
Аз честно казано също бих се радвала, ако се върне наистина Банков /а не само по телефона/, което обаче много ме съмнява.
Като зрител ще ми бъде интересна срещата между него и Ковачев 😁 както се казва сеир да има 😀😂

Мисля си обаче, че това е просто начин да усложнят ситуацията, а и освен това Марио да разбере историята за Банков!
Зорница му призна за аборта, след това Пенев изкоментира, че е женен, леко по леко ще му се разкрие картинката.

Значи едно е да се напиеш от любов/увлечение/отчаяние/стрес и каквото и да е друго при нормални обстоятелства.
Съвсем друго е да се напиеш при трансплантиран черен дроб с неясен резултат от трансплантацията 😀
И то за момиче, което познаваш от месец и си целунал един път....
прекалено ми е да нарека това любов, много правилно Марио му каза да дойде на планетата на възрастните!  

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 21:32 от Ванилия"

# 482
Аз честно казано също бих се радвала, ако се върне наистина Банков /а не само по телефона/, което обаче много ме съмнява.
Като зрител ще ми бъде интересна срещата между него и Ковачев 😁 както се казва сеир да има 😀😂

Мисля си обаче, че това е просто начин да усложнят ситуацията, а и освен това Марио да разбере историята за Банков!
Зорница му призна за аборта, след това Пенев изкоментира, че е женен, леко по леко ще му се разкрие картинката. 

Има логика в това. Дано това да е причината за обаждането. Само дето на Марио сега няма да му е до Банков... ако брат  му се влоши Sad

# 483
  • София
И от целият епизод най ми хареса вечерта на Калин и Мазов 😁😁😁 и анонса за утре. Лора най после е в играта.

# 484
И от целият епизод най ми хареса вечерта на Калин и Мазов 😁😁😁 и анонса за утре. Лора най после е в играта.

Очаквам утре и Зорница да се напие - винената група прогресивно се увеличава - само тази вечер трима нови членове!

# 485
  • София
Едно е сигурно, ще имаме яснота, чак във Вторник. Утре нищо няма да се разбере.

Еми освен ако Велислав Павлов ще работи по нова постановка и така да ги въртят с Вергов, един сезон единия, после другия и така  😂😂😂😂

# 486
Много правилно реагира Лора, аз имах съмнения, че ще изтрещи още повече и няма да повярва на Мазов, от промото се вижда, че приема нещата разумно и двамата заедно ще търсят изход от тази ситуация.

# 487
Тея ме хвърлиха в джаза Joy как ме е яд, че утре няма да мога да гледам, а се очертава интересен епизод.

Еврика, най-после Мазов каза на Лора, приключихме с дърлянето между тях, надявам се де. Време е вече те да изпързалят Ванчето, а тая може да е луда ама определено не е тъпа, Галя не беше особено убедителна, слава богу, че успя да я забаламоса.

Калин и Мазов, иде ми сега да се присъединя към тях на по чашка Smile

Тримата Влъхви Joy eй, този Мазов обичам

Много ми хареса отношението на Тони към пациентите, колко е внимателен към тях, браво. Хубаво Зорница го отряза грубо, чувства се наранен и отхвърлен от нея, ама знае какво може да стане като пие, ако беше здрав да се натаралянка колкото ще, ама в неговото състояние си е за бой.

Зорница как флиртуваше с Марио като му даде бонбона ми беше хем мило, хем смешно Heart Grinning и разбира се стана неловко като разбра, че кутията не е от него.

Банков, чудя се дали това ще е еднократно обаждане, ако тя не му вдигне тогава дали той ще продължи да звъни, аз пък мисля, че е хубаво да му вдигне, да говорят и да затвори напълно книгата Банков. Любопитно ми е за какво й звъни. На Зорница само това и трябваше, че и са малки проблемите с Марио и Тони, той да е третата маймуна на клона.

# 488
Като оставим Тони настрана, мисля, че ако Банков отново се появи в живота на Зорница, Марио ще се отдръпне. Не ми прилича на типаж, който би се борил за любимата жена. Не защото не я обича, а защото ще сметне, че няма право да се бърка в живота й и в отношенията й с друг мъж.

# 489
Лелеее какво става тук? Какъв Банков, какво обаждане, какви пет лева? Joy Аз един епизод да не гледам и стават някакви страшни неща. Grinning

# 490
  • София
Не ми стана ясно, на какъв телефон звънна Банков, че Романова реагира.

# 491
Лелеее какво става тук? Какъв Банков, какво обаждане, какви пет лева? Joy Аз един епизод да не гледам и стават някакви страшни неща. Grinning

Мани, отиде коня У реката!!! Виж каква лудница настана в темата Joy

# 492
  • Кърджали
Не ми стана ясно, на какъв телефон звънна Банков, че Романова реагира.
Звъня на Зорница, но тя се беше заблеяла нещо  и Романова тръгна да и подава телефона и видя името " А, Банков"

# 493
  • София
Ама Зорнца сама се овъртя с трите маймуни. Хайде с Банков съм съгласна.Беше си любов. Ама после... Марио, бройка някаква, с Тони трябваше да се усети на къде отиват нещата, еле като и стана ясно, че "бройката" е новата и любов.

# 494

Мани, отиде коня У реката!!! Виж каква лудница настана в темата Joy
Това магаре да си стои в Германия и да изтрие номера на Зорница, че ще се бием. Joy Откъде накъде ще й звъни сега, да не си мисли, че тя ще го чака цял живот? Той не е единственият.

Общи условия

Активация на акаунт