Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 140
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Охх Мазов докато казваше на Лора за Ваня, очаквах лудата всеки момент да се измъкне зад него.😂

# 466
Според мен това с Добрева е постановка на Магда!
Много е подла, как се умилкваше на Фотев 🤢

Много мазна с тез охрани и чудесии- момичето до тоалетна няма да може да отиде вече

# 467
Тони па да не е на 15, да му се не види... Толкова па наранен, че чак да си навреди... Хайде де....

Да, бе, какви са тези хлапашки изпълнения Rage

# 468
Тони па да не е на 15, да му се не види... Толкова па наранен, че чак да си навреди... Хайде де....

Вие не сте ли се напивали от любов?

# 469

И то в неговото състояние, което му е пределно ясно... Те нито са имали връзка, нито нищо. Каква беше тая хлапашка реакция не разбрах... Frowning1

# 470
Абе може дс е просто телефонно обаждане и тя да не вдигне.... егати, всичко ми се обърна като чух името. Незнам какво дс мисля свга

Точно това си помислих и аз!
Толкова й се насъбра на Зорница и точно покрай случая с родилката надали ще й се говори точно с него. Но и само пропуснато повикване стига да й разбута и без това бушуващите емоции.

# 471
  • Разпиляна във въображението
То хубаво любов, тъжен, но е БОЛЕН!

Хубаво се "появи" Банков. Трябва да се пребори този призрак.

# 472
Дона, не виждам как може да се говори за любов при Тони. Увлечение - да. Харесване - да. Но любов... не мисля. Хората какви връзки имат, преживяват какво ли не заедно и пак при една раздяла не се държат самоубийствено...

И не, аз лично не съм се напивала от любов, а не е като да не съм имала доооста сериозни поводи.

# 473
  • София
Очаквах повече от ситуацията с Тони. Защо тези хора не говорят, защо не и каза извинявай, сбърках. А той реши да се напива.
Не мога да повярвам, че от едно селфи с Огнянова е решил, че тя си е променила мнението.

# 474
И да е любов, много слаб характер и безотговорност показва Тони. Eдно напиване при него си е кажи речи равносилно на самоубийство. 

# 475
Тони,какви ги вършиш , бе приятел. И сега Зорница ще изяде целия гняв на Марио. Това изкопаемо Банков откъде го изровиха!?

Жекова днес пресоли манджата ,наситина. От Фотев косата ми настръхна. Държи се с Ина от ужасно по-ужасно.

Трите влъхви на Мазов и Пенев и Владов ми напълниха душата.

# 476
  • Кърджали
От любов не съм се напивала... Но аз никога не съм се напивала, обичам да пия по някоя чашка понякога, но с мярка. А не е като да не съм била влюбена. Много глупости правих, та май по-добре да се бях напила.
Но Тони знае какво ще му причини алкохолът.  Влюбен, добре, ама поне да имаше нещо между тях. Абе, разбирам го, убиха му всички надежди, ама пак е за бой.

Банков няма да се връща (щеше да се разшуми яко ако ще се върне,нали рейтинг,нтуй онуй). Абе да не се е напил и той в Германия, та и звъни сега? Нали казваха че по някакъв начин ще се разбере какво е станало в Германия. Ама па и какво да и каже - добре съм, живеем си... Пфу, никак не върви. Да и каже -липсваш ми, след дъжд качулка. Каквото и да е, само ще се разстрои от това обаждане. Мисля че няма да вдигне. Поне така е най-разумно. Но....

А, да, Фотев... Тръпки ме побиват от него, честно. 
А Ина ми става все по-симпатична

# 477
Много беше инфантилна постъпката на Тони.
Представям си пък, ако беше преспал с Огнянова, сега сигурно щеше да се хвърли от покрива.

# 478
  • София
Ако Банков се върне ще ми е балсам за душата, ама не ми се вярва.
Разбирам го Тони. То много по рано трябваше да го отреже както му е ред Зорница, ама къде ти...

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 09:52 от Shatzi

# 479
  • София
Банков на Романова ли звънеше или на Огнянова, че вече се бях разсеяла и не очаквах такъв коршум в сърцето?

Този шок ми дойде в повече Simple Smile, но все пак да кажа, че най много ми харесаха Мазов и Калин и Фотеви.
Този Фотев е не само страшен, но и грам не уважава Ина. Беше изключително груб с нея, а тя как не се разплака не знам.
На Жекова ми идваше да и извия врата, този път прекали със "загрижеността" си.

Общи условия

Активация на акаунт