Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Батко така ще накастри Зори, че оная, в отчаянието си, ще вземе да се обади на Банков и той ще й каже, че е в България, и, че иска да се видят😀👍

# 572
  • Кърджали
И на мен нещо не ми допадат сцените между Марио и Зорница. Не самата им игра, не чувствата им, а начина по който ги заснемат. Не знам, не мога да го обясня точно, но могат и по- добре. А тук ми оставят чувството че са направени така измежду другото колкото да има такава сцена. Абе, не мога да го обясня /дали мога да го кажа още един път това/

Жекова значи ще продължава да се бърка там където не и е работата. Имам чувството че се приема като директор в сянка.

# 573
Батко така ще накастри Зори, че оная, в отчаянието си, ще вземе да се обади на Банков и той ще й каже, че е в България, и, че иска да се видят😀👍

Батко на какво отгоре да я кастри ?
За това, че е била директна с Тони и че е поставила твърди граници на техните отношения ?
Много добре направи Зорница !
Беше деликатна, каза му, че иска да са само приятели и може би вече загрява, че нещата с Марио не ѝ се получават именно заради Тони.
Както каза Мазов :
Ти кое по-точно не разбра ?!?

# 574
  • There I was on a July morning
За това, че е била директна с Тони и че е поставила твърди граници на техните отношения ?
Абсолютно.
Отговорността за състоянието на Тони си е негова. Вярно е, че тя го нарани, но няма начин и агнето да е цяло и вълкът да е сит.
Ако Марио направи подобна глупост, ще кажа - по-добре е Банков да се връща. Laughing

# 575
  • Разпиляна във въображението
Едно обвинение от Батко не може да се сравни с тормоза на Банков. Оф, като се сетяза този и веднага си спомням постоянната му насмешка, която излъчваше. Аз съм тук за малко и след това си тръгвам. Тя седнала на дивана, казва че й е лошо, а той тръгва и дори не отива при нея да я целуне, не се обажда да я пита как е. А Марио я видя разстроена, отиде при нея с шоколад и й даде утеха.
 Надявам се Марио да постъпи както винаги правилно - да набие канчето на Тони. Той знае чувствата на Зорница, знае от нея, че е говорила сериозно с Тони. Вината е на Малчо, че не си гледа здравето.

# 576
  • There I was on a July morning
Ми не е много различно отношението на двамата към нея. Единият я отхвърля, заради жена си, а другият - заради брат си. И в двата случая - тя страда.

# 577
Не е много различно положението, но е различно отношението. Може би са го направили, така нарочно за да има съпоставка. Аз лично предпочитам нещо по различно да бяха измислили, но няма.

# 578
  • Разпиляна във въображението
Банков не я отхвърли чак толкова, имаше си връзка с нея, покани я в дома си да живеят заедно преди да й каже истината, а той знаеше за връзката й с женен мъж за толкова години. Не знам, но отхвърлящият я Марио е по-нежен с нея, отколкото Банков във връзка с нея.

# 579

Беше деликатна, каза му, че иска да са само приятели и може би вече загрява, че нещата с Марио не ѝ се получават именно заради Тони.
Както каза Мазов :
защото брат му е преди всичко. И сега, особено, когато животът му е в опасност, Марио може и да изпадне в истерия,  и да й цапне един шамар. Няма да й е за първи път😀

# 580
Банков не я отхвърли чак толкова, имаше си връзка с нея, покани я в дома си да живеят заедно преди да й каже истината, а той знаеше за връзката й с женен мъж за толкова години. Не знам, но отхвърлящият я Марио е по-нежен с нея, отколкото Банков във връзка с нея.

Особено накрая, в последните им дни заедно, беше направо леден.
Тя не се чувства добре, той я посъветва хладно да си остане вкъщи и тръгва.
Това, ако беше Марио, щеше 100 пъти да я погали по лицето и да я преграща.

# 581

Както каза Мазов :
защото брат му е преди всичко. И сега, особено, когато животът му е в опасност, Марио може и да изпадне в истерия,  и да й цапне един шамар. Няма да й е за първи път😀

Марио не прилича на човек, който би ударил шамар на жена.
Ако хората постъпваха така, Тони трябваше да го спукат от бой, защото Калин е инвалид заради неговите ”приятели ”.

# 582
  • София

Е това ако стане, значи сценаристите са пълни шизофреници. Не вярвам да изграждат доста последователно един образ на големия Ковачев и изведнъж да го съсипят с такава постъпка. Това с шамарите се надявам да остана в предишния сезон.

Като се сетя как Банков удари Зорница и още всичко ми се преобръща. Това за мен беше критичната точка в отношението ми към този герой. Вергов си го харесвам, много добре го изигра, толкова, че си пожелах Банков да не се завръща никога повече.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 16:20 от rosita_ta

# 583
Както Марио обича да казва жени много -брат един.

# 584
  • София
На Тони ще му се наложи да докаже, че е бил искрен когато каза, че би подкрепил брат си, ако той харесва Огнянова. Надявам се това да не е поредната реплика, която сценаристите да оставят да изчезне  в небитието, щото имат такъв навик със, споре мен, доста ключови ситуации.

Хаха, мда, брат един, но и жената на този етап е една.

Ух, ако е беше това позвъняване сега щяхме да бистрим Ина Фотева и Тасев, а сега.....
Много ми е интересно какво са приготвили сценаристите за този триъгълник 😂

Общи условия

Активация на акаунт