Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 677
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Ако Марио зашлеви шамар на Зорница, аз ще отида да го набия.
Слава Богу, не ми изглежда като такъв. Освен това, за разлика от Банков, той още от началото показа любовта си, показа нежност и загриженост към Зорница.

Rosita, аз си мисля, че репликата наистина не беше случайна.

# 586
На Тони ще му се наложи да докаже, че е бил искрен когато каза, че би подкрепил брат си, ако той харесва Огнянова. Надявам се това да не е поредната реплика, която сценаристите да оставят да изчезне  в небитието, щото имат такъв навик със, споре мен, доста ключови ситуации.

Абе да, ама може би щеше да го подкрепи, ако само Марио я харесваше. Аз го разбрах така. И все пак дано не я използват по този начин и Тони наистина да подкрепи брат си въпреки това, че има чувства към Зорница.

Оф, това с обаждането на Банков седя и си го мисля от вчера. Joy Малко ме обърка това честно казано (пък представям си колко ще е объркана и Зорница Grinning). Някак винаги ще си имам симпатии към него и историята им макар да има съществена  разлика със сегашната с Марио. Хем би ми било интересно да се върне, но пък хем не искам, защото ако Зорница бъде истински щастлива с Марио, това ще разклати и нея, и отношенията им и тя пак ще страда, а аз харесвам това което се заражда между тях. Бих го приела обратно за нея, само ако Марио реши, че не иска Зорница (в което силно се съмнявам) и ако след връщането му си промени отношението към нея коренно, т.е. мнооого трябва да се постарае. Grinning Няма как да остана безразлична към грубото му и дърварско отношение, което показваше към нея все пак, колкото и да беше вълнуваща историята им понякога. Та на този етап смятам, че трябва да си останем само с обаждането, като един вид малко изпитание за Огнянова.

И моля, без шамари от Марио, че тия неща никак не ги обичам. Grinning

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 19:57 от yanitsa.s

# 587
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че го каза просто така  - без да го мисли сериозно. Както и при онази жена със съпруга и сестрата. Понякога човек е склонен да казва неща, но някак знаейки, че няма да се опре до това.

Приятели
Моника: Ако имам нужда ще износиш ли бебето ми?
Рейчъл: Разбира се.
Моника: Багодаря.
секунди размисъл
Рейчъл:  Но не го мислиш наистина, нали?
Моника: Да.
Рейчъл : Разбира се.
/не е съвсем точно, но това е смисъла, тогава Фийби се беше съгласила да износи бебето на брат си/

Та Тони е дашен, защото не мисли, че ще се стигне до и двете положения.

# 588
Мисля, че го каза просто така  - без да го мисли сериозно. Както и при онази жена със съпруга и сестрата. Понякога човек е склонен да казва неща, но някак знаейки, че няма да се опре до това.

Приятели
Моника: Ако имам нужда ще износиш ли бебето ми?
Рейчъл: Разбира се.
Моника: Багодаря.
секунди размисъл
Рейчъл:  Но не го мислиш наистина, нали?
Моника: Да.
Рейчъл : Разбира се.
/не е съвсем точно, но това е смисъла, тогава Фийби се беше съгласила да износи бебето на брат си/

Та Тони е дашен, защото не мисли, че ще се стигне до и двете положения.

Точно, и аз мисля като теб. Тони хубаво го каза, но не знае истината. Щях да му повярвам, само ако си харесваше друго момиче.

# 589
  • София
Именно, ще трябва да докаже. Марио му каза, чух те, или нещо подобно.

# 590
  • Разпиляна във въображението
Но щом крие все още, значи не е много убеден и не му спря плановете за романтика.

# 591
И как така Марта е такъв човек в реалния живот? Това е наистина така или просто това са предположения?

Гледала съм я в реалити шоу – „Черешката на тортата“ и“ Звездни стажанти". Много неприятно впечатление остави у мен с поведението си, което беше абсолютно сходно с това на Жекова, плюс високомерие.

# 592
Мисля си, все така, че Батко ще си остане сам, а Кака и Бамби ще се съберат.
никак не виждам Бамби с внучката на Тодор Колев. За мен той си ходи с Кака най-много

Не!!! Недей така!

# 593
Мисля си, все така, че Батко ще си остане сам, а Кака и Бамби ще се съберат.
никак не виждам Бамби с внучката на Тодор Колев. За мен той си ходи с Кака най-много

Не!!! Недей така!
Тони, като го подстрижат , ще добие съвсем друг вид. Сега е с тази кофти прическа и го играе инфантил, но, когато порасне след десет-петнайсет епизода, друго ще заговорите 😀

# 594
Е, те го подстригаха вече 🙄

# 595
Е, нула номер ли да го острижат Joy
За протокола - харесвах си го още с ужасната коса в началото Heart Eyes

# 596
Злати, какво се коментира във фейса, аз не следя?
Aми това, което писах и по-горе - очаква се с интерес появата му.

# 597
Ееее Жекова, много е долна. Нарочно взе пликовете и картичката, за да ги занесе на Фотева. И какви й ги наговори след това в кабинета. Иде ми да я цапна тази жена. Grinning Защо се бърка където не й е работа? Взела се е за господ май, много ме дразни.

С тези призраци Вяра и Банков само гледат да разбунят духовете значи. Grinning

Марио засега изглежда спокоен. Ще видим при срещата му с Огнянова в болницата как ще се държи с нея. Тони горкия, много е отчаян. Съзнава поне каква глупост е направил.

Радвам се, че Лора и Мазов се разбраха. Тази постановка, която трябва да я играят пред Ваня ще е трудна и за двамата, но дано поне после си струва. Това ще е единствения изход.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 20:19 от yanitsa.s

# 598
Жекова все повече ме дразни. Ясни са ми мотивите ѝ, обачееее ужасна е!
Очаквах Марио повече да начуква канчето на Тони; дано Малчо си осъзнава грешката.
Калин здраво върви към критичната точка.

# 599
Жекова все повече ме дразни. Ясни са ми мотивите ѝ, обачееее ужасна е!
Очаквах Марио повече да начуква канчето на Тони; дано Малчо си осъзнава грешката.
Калин здраво върви към критичната точка.

Колкото и да изглежда добронамерено, всичко което прави отстрани е много грозно.

Мисля, че ако почне да му набива канчето сега, в този момент няма да му е много полезен.

Марио се държа доста добре със Зорница, не й каза дори какво се е случило с Тони, а и тя не пита нищо за него. Покани я да се видят после, но дано е за добро.

Лоша работа с тези анестезиолози, Врабчев трябва да тича като цветарка в операционните. Grinning Галя малко рязко подходи към него, не беше много добър тона й, добре че се осъзна. И сега дано си наемат някоя хубава анестезиоложка, хем че не стигат ами и за Тони да има шанс за любов. Grinning

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 20:35 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт