Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
е, стига с това отстъпване, бе хора!
Зорница да не е последния хляб в магазина, че да я отстъпват!
Просто Марио иска да се откаже от собственото си щастие, защото то би наранило брат му още повече.
Не е казал аз не те искам, ходи при Тони!

Както и предполагах, не вдигна телефона на Банков.

Браво на Лора, че проявява здрав разум, много готино нашамари Мазов за баланс 😀 не очаквах толкова разумно да приеме ситуацията.

Стаменова и Наталия ме трогнаха пред болницата, вярно, че много й дойде на Наталия, но все пак се взе в ръце и ще вдигне Калин!

# 616
  • София
Уф, единственото "разнообразие" за мен остана дали  Батко ще е отворен или затворен  Twisted Evil

# 617
От всички най ми е жал за Мазов и за Калин де, но Мазов просто се изяжда милия. Хем ми е смешно, хем ми е жал.
Хинова си би камшика, два шамара за баланс и чао, оправяй се.
Марио няма полезен ход в момента, как да избереш между родния си брат и жената, която обичаш, особено както Тони се  разрида пред него, а и показателите му не са добри.
Поне Зорница вече знае каква е причината.

# 618
Тотално мазало стана.... сега и Огнянова иска да напуска болницата братче...

Стана ми тъпо за Калин, но ми хареса, че Наталия седна в количката

Иска ама няма да напусне. Тя и Хинова искаше и остана. Всички знаем, че няма да го направи.
Офф, Марио пак е "благородно тъп", не мога повече с тези двамата. Обаче беше нещастен от това, което трябваше да направи. Горката Зорница, много ми стана мъчно за нея. Сега се чудя дали, ако Банков й се обади, в отчаянието си не би вдигнала телефона? Точно в момента мнооого искам да го върнат това магаре, да види Марио какво може да изпусне и да се задейства. Grinning Само, че не всичко свърши с този разговор между тях днес, все нещо ще се случи и пак ще излезе извън контрол, чувствата ще си кажат думата.

Това беше добър урок за Наталия - да се постави на мястото на Калин, да разбере болката му. За Калин ми е много кофти.

Това "поддържане на баланса" между Лора и Мазов много ми хареса. Grinning Как само му наби шамарите. Joy

# 619
Уф, единственото "разнообразие" за мен остана дали  Батко ще е отворен или затворен  Twisted Evil

В смисъл ?
Как така отворен или затворен ?

# 620
Марио няма да предприеме нищо. За мен Зорница трябва да говори с Тони, но по-меко, и да му разкаже за чувствата си, абе всичко да му каже. Ако трябва и за Банков, Манков, 7 годишната връзка, как Марио ѝ е шанса за щастие и тн. Надявам се Тони да я разбере. Само да не го убият тия сценаристи Sad

Лора ме изкефи - най-после се завърна!

# 621
Hе вярвам Огнянова да напусне. Hякой слушаше разговора, отстрани в стаята, дали не беше Mарио. Иначе намирам за нормално в момента да отстъпва и да се бори със себе си.
Притесни ме търсенето на друг анестезиолог и с това обаждане на Банков, може ли да подготвят почвата за връщане на магарето  Thinking Hадявам се обаче, Зорница наистина да затвори тази страница, независимо дали ще се върне или не. Aко сега му звънне обаче, ще я призная и аз, че не знае какво иска. A може и Cофия Kузева да влезе в ролята на анестезиолог, на една от снимките във фейса сякаш беше с лекарски екип.

# 622
  • София
Романова rules BlushFlushedFlushed

Страхотен Марио, направо мен ме заболя, мисля, че все повече го разбирам. Много силни думи каза. Очаквах Зорница поне да го хване за ръката, ама не, сценаристите ще ни мъчат.

Много ми хареса Стаменова, браво. Наталия имаше нужда да я разтърсят малко, че и тя беше започнала да се депресира.

Калин - новият анестезиолог.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 21:26 от rosita_ta

# 623
Hе вярвам Огнянова да напусне. Hякой слушаше разговора, отстрани в стаята, дали не беше Mарио. Иначе намирам за нормално в момента да отстъпва и да се бори със себе си.
Притесни ме търсенето на друг анестезиолог и с това обаждане на Банков, може ли да подготвят почвата наистина за връщане на магарето  Thinking Hадявам се обаче, Зорница наистина да затвори тази страница, независимо дали ще се върне или не. Aко сега му звънне обаче, ще я призная и аз, че не знае какво иска. A може и Cофия Kузева да влезе в ролята на анестезиолог, на една от снимките във фейса сякаш беше с лекарски екип.

Злати, не вярвам бивш директор да се върне в болницата като анестезиолог.

# 624
Притесни ме търсенето на друг анестезиолог и с това обаждане на Банков, може ли да подготвят почвата наистина за връщане на магарето  Thinking Hадявам се обаче, Зорница наистина да затвори тази страница, независимо дали ще се върне или не. Aко сега му звънне обаче, ще я призная и аз, че не знае какво иска. A може и Cофия Kузева да влезе в ролята на анестезиолог, на една от снимките във фейса сякаш беше с лекарски екип.

Злати, не вярвам бивш директор да се върне в болницата като анестезиолог.

И аз не вярвам, но от сценаристите всичко може да се очаква.

Злати, няма да напусне. Ще има малко драма около това един епизод, но ще се разубеди. Не знам кой и как ще я спре, но ще видим. Сигурно още по-голяма неустойка ще й измислят и на нея, та да не може да мръдне. Joy Все пак на онзи репортаж от снимачната площадка си беше там. Grinning

# 625
Хахахаххах, представяш ли си! Ще има шок и ужас в болницата Joy Ще ми е интересна реакцията на всички Joy

# 626
  • Кърджали
Представям си, в следващия сезон Банков почва работа като анестезиолог. горката Зорница ще се хвърли от покрива... Шегувам се де... Ама то от шега...

Романова ми хареса със съвета си към Зорница. Стаменова също. Мазови - хареса ми това " за баланс"...
От промото за следващия епизод ми идеше да ударя не един, а няколко шамара на Захариев "ние не сме женени. Не мислим и да избързваме"... Не знам каква точно ще е ситуацията и дали ще го оправдава ...ама беше гадно

# 627
Представете си следната ситуация в операционната - Банков анестезиолог, Зорница и Марио оперират, а малък Тончо стои за консултация и в пълно неведение продължава да се бута и подарява бонбони на Огнянова, а другите двама се гледат и ръмжат като мароци в любовен период 😂😂😂

# 628
  • Кърджали
Ванилия"   Joy Joy Joy Joy Joy  Такава серия ще удари рейтинга до небесата

# 629
Хахахаххах, представяш ли си! Ще има шок и ужас в болницата Joy Ще ми е интересна реакцията на всички Joy

Ooo безценно ще е. Аз затова само бих го приела в момента. Joy Тая съпротива на Марио с чувствата няма да е дълго, все пак трябва да гледаме нещо, нали затова е любовният триъгълник. Да не забравяме и коментара на Диана под една от снимките й, че най-интересното там предстои. На мен ще ми е най-интересно Марио какво би направил и как ще реагира на появата на Банков, как ще се спогодят двамата, защото първо - той ще му е шеф, а не си представям как някой може да командва Банков, Grinning и второ - като разбере, че е бившият на Зорница, която толкова време е страдала по него, а сега той се връща и пак ще е около нея, а тя явно не го е забравила съвсем, видяхме й реакцията - съвсем не беше на човек, на който не му пука вече. Тук няма да стане като с Калин - за няколко дни и да се помирят, ще има сблъсък. Grinning Най-вече защото има намесена жена.

Общи условия

Активация на акаунт