Тичане (4)

• 64 569
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Deziderata, благодаря, но още не мога да ги тествам.
Аз не пиша, защото не съм бягала сигурно от 3 седмици. През седмицата просто няма кога, то докато се прибера и се е мръкнало. През почивните дни пък ни се заредиха пътувания.
Тренирам си вкъщи вечер - ОФП: коремни, лицеви опори, клякания, напади, скокове и прочие. Трябва и крос тренажора да включа, но нещо не успявам да си създам навик за редовното му ползване.

# 751
  • София
Днес при нас беше приказно!
Излезнах точно, когато започна да вали и бързо натрупа. С 5к много се натоварих, защото тичах само с предната част на ходилото и все едно балет съм танцувала.
Но красотата в парка си заслужаваше.
Тази седмица съм 34к в 4 бягания.
Ако много натрупа, ще е нещо на закрито другата седмица.

# 752
Ооооооо привет, привет!
Тичам си аз, но доста по малко. Много съм ограничена във времето и като е тъмно сутрин, съвсем....
Тая седмица бях и малко болна и на тържество бяхме единия ден, и само две бягания даже ... мъка мъка .....

# 753
И аз си бягам, но и моят километраж е намален - на около 50%. Simple Smile Тази седмица около 50 км. При нас днес обилен снеговалеж. Simple Smile

# 754
  • Бургас
Добро утро, отдавна не съм писала, но ви чета и ви се радвам как времето не ви отказва от тичането. Днес прочетох това и съвсем се мотивирах: https://www.24chasa.bg/sport/article/7204109

# 755
  • София
Как сте? Тичате ли в това време?
При нас е снежно и тук-таме заледено, но ледът не е от стъкления все още и позволява бягане. Много се гордея със себе си, защото чрез тичането преодолявам страха си от придвижване по лед. Бягам малко и мравешки бавно, но така ми е по-сигурно. Във вторник избягах 6.5 км, а днес 7. За утре се надявам да мога да направя 10, но ще видя.

# 756
Привет! Тичах 11км тази сутрин, направих  и хубави снимки в снега. Heart Eyes

# 757
  • София
На лед може ли да се тича само с маратонки? Аз си мисля да опитам , но се чудех дали да не сложа котки.

# 758
Тази седмица имам само 5К вторник сутринта. Утре излизам обаче....
Май нова тема трябва да пуснем.... 51 стр.е.

# 759
  • София
Airamber, ако е белият лед, който е изпотъпкан сняг, нормалните маратонки са ок. Може би зависи какво сцепление правят. На стъклен лед не бих бягала. Котки и трекери нямам. Идеи за добри такива? 

# 760
Аз се надишвам със студен въздух и после се разболявам. С бъф, без бъф, не успявам да се опазя. Ще си дам малко почивка да се закрепя и след празниците ще опитам пак.

# 761
  • София
Честита нова бегаческа година Simple Smile. Много здрави и успешни ви желая да бъдете и да се радвате на хубави и зареждащи тичания Simple Smile

Как сте в снежното време?
Планирахте ли бяганията, или по-скоро състезанията, за следващия сезон?

# 762
Аз мисля да направя нова тема. Simple Smile

Иначе имам груба идея за по-големите бягания. В момента, обаче, съм болна. Sad

# 763
За много години !!! Много здраве и успешни километри Simple Smile

Аз си тичам. Не съм спирала. Във Варна обаче си нямаме сняг и проблеми нямам Rolling Eyes Имаше едни много студени дни само, но бързо отминаха Simple Smile
Планове още не си правя .... Януари няма да имам състезание, февруари май същи, ще почвам от март - април някъде Simple Smile

# 764
  • София
Google, бързо оздравяване!
Чакам новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт