Тичане (4)

• 65 579
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Гугъл, ами беше много тренирана мацка с розово Simple Smile)) не знам кой друг би могъл да бъде. Вторник през деня, но не мога да кажа кога точно. преди обяд или около обяд, наистина не помня, защото вторниците работя от вкъщи и графикът ми е много гъвкав. Може да е било и уикенда, но по-скоро не, защото беше хладно времето.

Момичета аз днес срам не срам не тичах...  мъжът ми е с бебенце навън, аз се опитвам да работя но се размотавам и ме е яд.

# 346
Аз съм била, да. Grinning Бях с розов потник и къси черни панталонки. Някъде към 11 бях в парка, бягала съм до 12 и нещо-1.

# 347
  • София
И аз не се сдържах и направих повече от 8 км вечерно. Не обичам да бягам вечер, но днес беше хубаво в Южния.

# 348
Попрегледах си писанията от преди години. Странно е, че още ги пазя, а сега вече не записвам, щото ме мързи.
Та видях един интересен преход, който честно бях забравила, че съм го правила по този начин.
х. Вада - х.Ловна - х.Рилски езера - вр.Мальовица, от там по билото: Еленка - Орловец - Злият зъб - БАК - ЦПШ. От там тръгнахме пеша и към Говедарци. Там бяхме оставили сутринта колата. Имахме обаче късмет и някаква уазка с работници ни качи на стоп. И сега като ги гледам тия работи си мисля, че вярно сме били бая хахави тогава. Laughing

# 349
Попрегледах си писанията от преди години. Странно е, че още ги пазя, а сега вече не записвам, щото ме мързи.
Та видях един интересен преход, който честно бях забравила, че съм го правила по този начин.
х. Вада - х.Ловна - х.Рилски езера - вр.Мальовица, от там по билото: Еленка - Орловец - Злият зъб - БАК - ЦПШ. От там тръгнахме пеша и към Говедарци. Там бяхме оставили сутринта колата. Имахме обаче късмет и някаква уазка с работници ни качи на стоп. И сега като ги гледам тия работи си мисля, че вярно сме били бая хахави тогава. Laughing
Това всъщност звучи много приятно и ми даваш хубава идея. Grinning Към 30 км с бая денивелация, а може би и повече? За колко време го взехте?
В тази част на Рила сме правили ЦПШ-вр. Мальовица-Урдини езера-Яворова поляна-ЦПШ и беше много яко. Kъм 21-22 км е. Спускането по Урдина река е уникално яко. Ние оттам минахме, а не по Зелени рид.

Скрит текст:

# 350
Няма дадено време в записките конкретно за този преход. Иначе си го спомних добре. Не сме се скъсали от бързане. Точно тогава имаше алпиниада в района и с доста познати се засякохме между Мальовица и БАК. Записала съм го 32км с 2100м изкачване. Имахме си един картограф в групата, който беше и подвижна енциклопедия за надморските височини на всички обекти из Рила и Пирин. Та той смяташе километрите и денивелациите. Реално не знам колко точни са били.
Едно хубаво ми стана като си поразрових тефтера. За колко преходи си спомних, които иначе бях забравила. Едно време записвах всичко. Да ме пита човек защо сега не го правя. И след 10 години няма да има какво да ми припомни.

При Урдините езера ходихме преди 3 години с децата. От комплекс Мальовица към Вада и по реката нагоре до езерата. После обратно. Бая трамбоване си беше. Ама и колко боровинки изядохме.

# 351
Носи си, ако е планинско. Нали знаеш, понякога при планинските 50 км могат да са ти 10 часа, за справка виж класиранията на Adventure Sky Run, Орехово Ултра и тн къси ултрички. Колко е D+? Аз ще си нося раничката с вода и ветровка, и нещо сладко на Пирин, а е само 30 км. Уф, дано успея да ги взема под 7 часа. Grinning Вярвам си, омммм. Grinning

Нищо не знам. Скачам с двата крака, и каквото сабя покаже. Laughing Според треньорите ми ще се справя, но представа си нямам за елементарни неща.
Значи, ще си нося ветровка, вода и барчета/гелове.
Денивелацията е 2400м.
Ето го:
https://www.extremnizavody.cz/?zavod=krkonosska-padesatka-2018

По новините вчера съобщили, че в тамошните планини имало мечка с 3 меченца, туристите да внимавали. Shocked И малко ме е страх....Ама ще ида. Те са умни животни, бягат от хора, нали? На състезанието е дандания, едва ли ще им е интересно там.
Има ли мечки в българските планини?

Успех на състезанието! Естествено, че ще успееш! Hug

# 352
Гугъл, аз първо се загледах "коя е тази супер фит мацка, която тича така добре" и после се сетих, че сигурно си ти. И даже казах на мъжа си, че по всяка вероятност си от бг мама Simple Smile)

# 353
Дези, за такова състезание си трябва вода и ветровка, а може и да обмислиш нещо с дълъг ръкав. Не знам колко ще ти отнеме, защото не знам дали терена е техничен - между 6-7 часа и 12-13 Grinning . Аз не бих се тревожила за мечките. Grinning Ти няма да си първа, в смисъл при мъжете поне няма да си преди тях и като минат ХХ мъже по трасето, мечката ще е изчезнала отдавна. Има и при нас мечки, но рядко се засичат на състезания. На Персенк Ултра 160 км в Родопите са виждали. За другаде не се сещам да съм чула. Иначе в Стара планина доволно си обикалят, виждала съм следи. И на Витоша има около Кладница/Студена, но да ги видиш е трудно. Аз не съм поне. Мен лично повече ме е страх от овчарските кучета, основно ги има в Пирин и Стара планина.

ett2812, благодаря! Simple SmileSimple Smile Аз точно във вторник бягах лекичко всъщност, защото се оглеждах за МП. Уж щяхме да се засечем в парка, накрая се разминахме. Grinning Следващия път дай знак, ще се сетя. Grinning

# 354
Пиете ли нещо за повече изчистване на мазнините? Една приятелка пие еленов корен и е много доволна, а продуктът е изцяло на билкова основа.

# 355
  • София
Пиете ли нещо за повече изчистване на мазнините? Една приятелка пие еленов корен и е много доволна, а продуктът е изцяло на билкова основа.
До миналата година пиех различни добавки, но изчистих доста мазнини и вече по-рядко пия / най-вече защото съм свикнала да пия нещо - те дават тонус, сила, енергия и т.н./
Ползвала съм различни ФетБърнъри / май няма нещо, което да не съм пила/, Йохинбин, Синефрин, АЛКарнитин, Инозитол и т.н./
Чистенето на мазнини е много бавен процес - трябва търпение и постоянство и най-вече режим на хранене.
Само с тичане, трудно се чистят мазнини, трябва и силова.

# 356
  • София
Мазнини се чистят с дълго бягане и умерено хранене, поне на мен това ми помогна. Силови от години не правя.
Сега съм по-скоро на фаза задържане, че взех да губя килограми (но все пак съм в норма) и мъжът ми не е доволен много от тази работа. 

# 357
Отчитам 70 км миналата седмица, с 2500 м денивелация.
Оцеляхме в неделя на бягането. Grinning В крайна сметка стана за 6 часа и 20 мин, можеше и по-бързо, но адски ми падна енергията накрая. Леле, тоя Пирин е страшна планина. То чукар, то чудо.

# 358
Бягането топи мазнините, но топи и мускулите. Трябва си и силови тренировки. Повечето жени, които само тичат и нищо друго, са слабички, но мазнички. Пак повтарям - повечето, а не всички.

# 359
  • София
Гугъл, страхотна си!

Колкото до мазнините, ама то не е лошо да си имаш мъничко от тях Simple Smile! Това са важни запаси за тялото.

Общи условия

Активация на акаунт