"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Bulgaria
Nadibuchi, хубавецът е Освалдо Риос.

Момичета, тази "Черна любов" изглежда интересен, така ли е настина?!

Препоръчвам ти го от сърце. Дават го по Диема Фемили от 21ч ,с повторение от 13 и 30 . Прекрасен е ! Страхотна химия между героите ,и разбира  се най -прекрасният Бурак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но и Толгахан не е за изпускане. Като цяло сценаристите подбират идеалният каст за всеки сериал ,затова се получава чудесен резултат накрая.

Приятно гледане довечера момичета  Hug Hug Hug Hug

# 256
Nadibuchi, хубавецът е Освалдо Риос.

Момичета, тази "Черна любов" изглежда интересен, така ли е настина?!

оо, вярно че имаше и латиноамерикански красавци. Синеочке, не ме питай дали е вярно че Кара севда е интересн. Аз съм вманиачена по него, ако това ти е достатъчно.

# 257
Оооо, много се унесохте в Кара севда-та!
Я да ви потопя в "Сега и Завинаги" и предстоящия епизод!

# 258
Оооо, много се унесохте в Кара севда-та!
Я да ви потопя в "Сега и Завинаги" и предстоящия епизод!

Еми, това ли предстои? Сърцераздиращи сцени, ей тези двамата не се разбраха, толкова ми беше мъчно- викам си ей сега Ийт ще й прости, но не би... Но после като полетя тоя жълт диван в басейна разбрах, че не всичко  е загубено. Много страда момчето, а за нея да не говорим,

# 259

Нади, за теб:
и за нас

# 260
Еми, това ли предстои? Сърцераздиращи сцени, ей тези двамата не се разбраха, толкова ми беше мъчно- викам си ей сега Ийт ще й прости, но не би... Но после като полетя тоя жълт диван в басейна разбрах, че не всичко  е загубено. Много страда момчето, а за нея да не говорим,
Ето го и жълтия диван!

# 261
На Нур не й берете кахъра, винаги ще се намери кой да я утеши. Брей, голяма опашка за тая "девойка" Stuck Out Tongue Winking Eye

Emiliya, ти утешавай Ийтчо Joy

# 262
На Нур не й берете кахъра, винаги ще се намери кой да я утеши. Брей, голяма опашка за тая "девойка" Stuck Out Tongue Winking Eye
Emiliya, ти утешавай Ийтчо Joy
     sineokatafeia, не ще да ме чуе това момче! Страда сам, болката го убива!  От любов ще се поболее! А и аз само роня сълзи за него! Страхотна игра на Толгахан! Толкова е истински!

# 263
Всички превъплъщения са страхотни, щом ни карат да ги мразим или обичаме базирано само на ролите им Heart
Аз искам да ви провокирам към дискусия: мислите ли, че ги подбират по типажи, например Йонджата играе винаги лоши роли, сякаш има някакво сходство между нея и екранните й превъплъщения?

# 264
  • Bulgaria
Всички превъплъщения са страхотни, щом ни карат да ги мразим или обичаме базирано само на ролите им Heart
Аз искам да ви провокирам към дискусия: мислите ли, че ги подбират по типажи, например Йонджата играе винаги лоши роли, сякаш има някакво сходство между нея и екранните й превъплъщения?

Йонджа играе в комедиен сериал в момента. Дано го излъчат през лятото в България следобед .

# 265
Ако ролята й в комедията не е злодейска, явно е всестранноразвита тогава Astonished
Да ви върна малко назад към символиката или търсенето на теле под вола Grinning Изгледах първите два епизода на Кара севда и видях как Кемал предложи на Нихан в ЧЕРНА кутийка?!

# 266
     Аз не мога да кажа нищо за ЙОНДЖА ДЕВХЕР, защото не съм гледала други сериали с нея. Но от интервюто, което MAMA-AN  ни пусна, останах с много добри впечатления за ЙОНДЖА - уравновесена и позитивно гледаща на живота жена. Не усетих никаква прилика с Назан! Но пък като Назан се справи много добре, много реалистично пресъздава образа на героинята си.
     А между Ийт Козан и Толгахан Сайъшман намирам много прилики! Чистата душа, добротата, искреността, сърце пълно с любов, чувството за хумор, дори речта на Ийт се доближава до изказа на Толга.  Понякога направо не мога да разгранича героя от актьора.

# 267
  • Bulgaria
Доста интересни сериали има . Аз лично съм си харесала освен този комедийният ,и Cukur ,Yasak Elma с Шафак (Иджлял) ,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz с Ферхунде от Листопад ,който е закупен в България ,Mehmed Bir Cihan Fatihi с Зейнеп от Черна любов ,Bizim Hikaye с Хазал Кая ,Avlu с Джерен Морай и Нериман от Твоят мой живот .,Ти си моята родина с Халил Ергюн ,Истанбулска булка ,който също е закупен в България ,Bir Mucize Olsun с Айтюл от Сега и завинаги ,Kalk Gidelim)-комедия ,Insanlik Sucu),Tehlikeli Karim)

Я вижте колко много предложения ви дадох за почивните дни през месец май  Laughing Laughing Laughing Аз съм си търпеливка и ще ги чакам в българския ефир.  Laughing Laughing Laughing

Йонджа съм я гледала и в Дила ,там играеше същата роля ,като сегашната . Пак беше манипулаторка ,който не го е гледал ,препоръчвам ви го . В главната роля  е Еркан Петекая и Хатидже Шендил

# 268
Една статия за Тугай Мерджан

ЗВЕЗДАТА НА ДЖАХИТ, ИЗГРЯВА В "КЬОСЕМ"

Скрит текст:
Братът на Йиит е добросърдечен и честен по природа, но слабостите му са по-силни от него. Джахит не може да преодолее страстта си към хазарта, нито да се раздели със съпругата си Назан, която отдавна не обича. Той се поддава на изкушението и започва извънбрачна връзка с Елмас, но се съмнява в нейните користни подбуди. Когато узнава, че Елмас очаква дете от него, Джахит се поддава на манипулациите на Назан и прави опит да отнеме сина си от майка му, пише "ТвСага".
"Симпатизирам на Джахит - той е много състрадателен и търпелив. Често прави грешки от съчувствие към другите. За разлика от него, аз нямам търпение - ако нещо не се получава, както го искам, ще се откажа на втория път. Не бих могъл и да поддържам извънбрачна връзка, ако бях женен, защото ми се струва прекалено сложно. Джахит пък не може да я прекрати, защото е нерешителен", споделя за героя си изпълнителят Тугай Мерджан. Българските зрители помнят превъплъщението му в образа на Орхан в "Изкушение" (201 З). След участието си в хитовата поредица слава му носи образът на султан Ибрахим във втория сезон на историческата суперпродукция "великолепният век: Кьосем". "Ибрахим е много чувствителен заради ужасите, които е преживял в детството си. Беше изключително интересно да изследвам историческата личност и епохата. Кой не би желал да пътува с машината на времето?"
Тугай Мерджан е роден на 10 декември 1982 г. в Истанбул. След като завършва Търговската гимназия в квартала "Бахчелевлиер", той постъпва в Театралния департамент на университета "халич". "Като ученик тренирах футбол три-четири дни от седмицата, но през зимата нямах занимание. Майка ми и леля ми ме записаха на театрален курс и въпреки съпротивата ми, настояваха да го посещавам. Скоро се увлякох по актьорската игра и наистина ми хареса. Така се насочих към бъдещата си професия", спомня си актьорът.
Още като студент участва в постановки на Общинския театър на Бакъркьой и след дипло-мирането си в Консерваторията постъпва в трупата му, където изгражда редица главни роли от турската и европейската драматургия. "Следването ми не беше леко, защото баща ми нямаше средства да плаща таксите в частния университет и аз трябваше да работя, за да набавя сумата. Моят преподавател Мюшфик Кентер ме прие в трупата на Общинския театър и ми уреди стипендия в университета, а аз трябваше да покривам само останалата част. Състудентката ми Аслъ Енвер пък ми помогна да пробия в телевизията, като ме заведе в четвърти курс в продуцентската къща, в коя- то беше ангажирана." ,дебютъ т му в телевизионните сериали е в криминалната поредица "Наблюдавани" (2008), но истинска известност му носи образът на престъпника Яник 3еки в популярната екшън поредица "Мълчаливите" (2012).

Въпреки че твърди пред журналисти, че не е нужно жената до него да е известна и че се е влюбвал от пръв поглед в непозната на автобусната спирка, през последните две години Тугай поддържа връзка с актрисата Екин Тюркмен (Йозлем – „До последен дъх", Елиф - "Малки жени"). През миналия месец обаче красивата Екин потвърди пред медиите слуховете, че двамата актьори са се разделили.
През свободното си време Тугай свири на саксофон и ударни инструменти, но не възнамерява да се заеме професионално с музика и да издаде албум. Често играе футбол с приятели, а през лятото се отдава на сърфиране по морските вълни.

# 269
  • Bulgaria
Zvetanka21 Hug Не знаех ,че е участвал в Кюсем . Значи след края на Сега и завинаги ,ще продължаваме да го гледаме  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт