"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Фатих направо си е принца на белия кон дето ще спаси принцесата. Само дето принцесата няма да го оцени и пак ще се върне при злодея Stuck Out Tongue Winking Eye

Надявам се това да не е ирония  Laughing
Но аз не смятам Ийт за злодей, той просто е в много трудна житейска ситуация. Понякога греши, но кой е идеален?! Важното е, че с Нур се обичат и си прощават!

Не е ирония, просто се опитвам да разведря малко напрегнатата атмосфера.
Да не вземаме толкова на сериозно нито тях, нито себе си Wink

# 361
  • Пловдив
Фатих направо си е принца на белия кон дето ще спаси принцесата. Само дето принцесата няма да го оцени и пак ще се върне при злодея Stuck Out Tongue Winking Eye

Но аз не смятам Ийт за злодей, той просто е в много трудна житейска ситуация. Понякога греши, но кой е идеален?! Важното е, че с Нур се обичат и си прощават!

С последното съм напълно съгласна! Все пак това е филм, измислен от сценаристи, а не са реални хора.
Но извън разведряването Simple Smile - наистина считам, че Фатих спасява принцесата и то неведнъж. Нямам предвид само затвора сега. Той единствен е истински до нея - изслушва я, разбира я, грижи се за нея. Нур е страхотна късметлийка и с двамата си мъже!

# 362

С последното съм напълно съгласна! Все пак това е филм, измислен от сценаристи, а не са реални хора.
Но извън разведряването Simple Smile - наистина считам, че Фатих спасява принцесата и то неведнъж. Нямам предвид само затвора сега. Той единствен е истински до нея - изслушва я, разбира я, грижи се за нея. Нур е страхотна късметлийка и с двамата си мъже!

Фатих направо си е Рицарят на печалния образ Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз обаче не мога да определя отношението на Нур към него. И там ми е тъмна Индия...

# 363

Фатих направо си е Рицарят на печалния образ Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз обаче не мога да определя отношението на Нур към него. И там ми е тъмна Индия...
За вас, момичета

# 364

В епизода, когато седяха и пиеха чай след като бяха взели дата за сватбата, малко преди да позвъни Ийт, Нур се обърна към Фатих "скъпи", което доста ме озадачи...

# 365

Красавец! И Нур не може да обърне гръб на това изкушение!

# 366
В епизода, когато седяха и пиеха чай след като бяха взели дата за сватбата, малко преди да позвъни Ийт, Нур се обърна към Фатих "скъпи", което доста ме озадачи...
    Zvetanka, ти напипа болното ми място! Това обръщение "скъпи" не само ме озадачи, но ме и ядоса.Confounded Набрала съм на Нур, ще я критикувам сериозно, когато стигнем до този епизод!
Сега стискам зъби и мълча, но ...

# 367

Точно това имах предвид. Когато Фатих я прибра плачеща от къщата след като Ийт й каза тежките думи и я изхвърли, пак седнаха на брега. Нур се разприказва как Ийт е бил само сън и тн. Фатих седеше безмълвен, а тя сложи ръка върху неговата?!

# 368
Аз също смятам, че Фатих е рицарят, който ще спаси принцесата.

Винаги е до Нур, подкрепя я, изслушва я. И най-важното, вярва й.

За какво ми е да ме обича някой, а да не ми вярва, да не забележи явната и рязка промяна в мен и така нататък. И факта, че свършва всичко толкова глупаво, че ме хваща чак яд, че съм се вживявала толкова в този сериал.

# 369
Мен друго ме притеснява. Защо Фатих не присъства накрая на сватбата. Много грозно от негова страна. Уж пръв приятел, а да не отиде на сватбата.

# 370

Точно това имах предвид. Когато Фатих я прибра плачеща от къщата след като Ийт й каза тежките думи и я изхвърли, пак седнаха на брега. Нур се разприказва как Ийт е бил само сън и тн. Фатих седеше безмълвен, а тя сложи ръка върху неговата?!

Да, и това също. Чак и Фатих се втрещи, и в погледа му се появи слаба надеждица.

# 371
Аз също смятам, че Фатих е рицарят, който ще спаси принцесата.

Винаги е до Нур, подкрепя я, изслушва я. И най-важното, вярва й.

За какво ми е да ме обича някой, а да не ми вярва, да не забележи явната и рязка промяна в мен и така нататък. И факта, че свършва всичко толкова глупаво, че ме хваща чак яд, че съм се вживявала толкова в този сериал.

Щом не ми вярва, значи не ме обича достатъчно. Трябваше Нур да бъде с Фатих, макар че не го заслужава. Поне нямаше да останем с впечатлението, че истинската любов страда, а измислената побеждава.

# 372
Мен друго ме притеснява. Защо Фатих не присъства накрая на сватбата. Много грозно от негова страна. Уж пръв приятел, а да не отиде на сватбата.

Не е поканен.

Шегувам се. Няма как да бъде, той е разочарования съперник, приятелството свършва там, където започва любовта.

# 373

Да, и това също. Чак и Фатих се втрещи, и в погледа му се появи слаба надеждица.

Миличкият Cry А когато Нур прие предложението му край басейна и се прегърнаха?! Тя затвори очи и се унесе...

# 374
Препупаха го накрая. Нур толкова бързо прие предложението на Фатих, че чак Иджлял се изуми как няма празно при Нур.

Общи условия

Активация на акаунт