"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Тогава малко позитивна хубост от едно добро и мило, но разбито сърце Cry

То и в живота винаги така става с добрите, загрижени и внимателни мъже - жените си ги харесват само за приятели. А иначе колкото е по-жесток мъжа към жената, толкова е по-голяма любовта й към него. Доказан факт.

Напълно съм съгласна с коментара Ви. И аз имах доблестта да се влюбя в най-жестокия мъж. Когато един мъж ни показва, че е добър и внимателен към нас, ние го приемаме само като приятел и нямаме абсолютно никакви чувства към този мъж.

Нека да не правим обобщаващи изводи. На мен лично, а и на много момичета от обкръжението ми жестокостта, агресията и грубостта не действат привлекателно и възбуждащо. Все пак е въпрос на светоусещане и емоционални потребности. А ако внимателният и мил мъж е физически привлекателен, не виждам причина у нас да не се породят и по-нежни чувства. Отделен е въпросът, че красотата е субективно понятие и че е съсредоточена в очите на наблюдаващия.

"Beauty is in the eye of the beholder."  

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 19:18 от sineokatafeia

# 466
  • On the sea
Миши, ти направо ме застреля с тази снимка, ееее тук Толгахан е топ, малко ми напомня на една подобна снимка на моя Бу

Същото си помислих и аз  съчетание  Толга и БУ .

Емииии Hug за теб от пушещите

Днес снимат в Султан Ахмед . Ако Велвет се разхожда там може да го види . Испуснахме го  язъъък . Ех , ако бяхме там   щеше да е голям късмет  Shocked

Финала го претупаха  .Повечето дизита  завършват трагично . Сега и Завинаги с хепи енд.

Привет от Истанбул!
Леле Femni умрях си от яд. На 500м бях от Султанахмет и решихме да остане за утре. Дано утре да продължат със снимките. Иначе хванах да снимат на Босфора, но не можах да разпозная кой е хубавеца, че не даваха да се минава и като започнах да снимам ми се молеха да спра 😆.  С 300 зора ви изчетох и имам още малко, страшна дискусия се е заформила.
И малко снимки зад кадър на незнайно кой сериал.

# 467
 Велвет  привет  Hug Благородно ти завиждам  Blush   За яд си е  да си била там и си изпуснала находката  ooooh!   

# 468
  • On the sea
Такъв ми е бил късметът. За жалост приказката Истанбул скоро ще свърши. Толкова го чакаш и накрая времето минава като един миг.

# 469
Сезон 2
Епизод 95

Скрит текст:

- Хубав пръстен! Отива ти! Видях ви, в градината! Беше хубава гледка! Не те виждам за първи път така! Виждал съм те и преди! Дежавю! Ееех, Нур, какво ли не видяха тези мои очи! Дори бях свидетел на женитбата ти!
- Но сега?
- Сега е различно, така е! Този път човекът не е луд, не е откачен, не е извратен! Той е детската ти любов! Да си признаем, добър човек е! Ще ти отива! Със спокойно сърце ще ви пожелая да сте щастливи!

- Какво? Какво говориш?
- Да не продължаваме! Желая ви щастие! Рано или късно това щеше да стане! Някой щеше да влезе в живота ти! Нямаше да останеш сама след мен! Такъв е животът! Дори и по заобиколни пътища накрая става това, което трябва!
- Това, което трябва! Фатих и аз, това ли е, което трябва?
- Бъди щастлива, Нур! Бъди щастлива така, както ние не успяхме да бъдем!

- Ще се грижиш за нея! Ще я пазиш като очите си! Разбра ли?  Ще я направиш много щастлива! Ясно ли е? Ще я направиш ... много щастлива! Много!

# 470
Много ми харесва Елмас  Peace
В началото много ме дразнеше с интригите, но развиха образа на една прекрасна жена и майка.
А Джахит като развален грамофон повтаря една лъжа.....Елмас била отрязала главите на куклите на Назлъ....Боже господи, не мога да повярвам, че може да има толкова заблуден мъж.... #Crazy #Crazy #Crazy Заслужава си жена като Назан - да го лъже и да си върти интригите....

# 471

Аз пък съм разочарована от Нур - нещо не мога да я разбера. Независимо момиче, опитва се  сама да се бори с живота, да стои сама на краката си, както непрекъснато повтаряше на Ийт. Не желае да приеме никаква помощ от бившия си съпруг, но за сметка на това пък приема за втори път предложение за брак от други мъже. Хем самостоятелна, хем някой все да я води за ръка. Това противоречие ме дразни! Тази нейна наивност и желание да пристане на всеки, който й предложи брак някак си опорочи образа й. Губи ми се нейната чиста и невинна душа!
     Една наистина самостоятелна и уважаваща себе си жена според мен не би постъпила по този начин. Ще се бори сама, ще преодолява пречките и трудностите в живота сама. Нормално е да разчита и на приятеля си от детинство, но не като негова съпруга, а като истински приятел. Нур за втори път предаде Ийт, въпреки че го обича.
     Това не е силен характер, а слабост и бягство от реалността. 
     Искам си Нур от първи сезон - вироглава, високомерна, нетърпяща несправедливостта и готова всеки момент да се изправи срещу Ийт, да го нахока, да му каже истината в очите и да се бори за независимостта си.

# 472

А Фатих, приятелят, душеприказчикът, човекът, който единствен разбира Нур  за пореден път показа своя егоизъм. Мисли само и единствено за себе си и своите чувства, изобщо не го вълнуват чувствата на Нур. Ако беше наистина добрият приятел нямаше да предложи брак на Нур в най-напрегнатия за нея момент.
     Отчаяна, объркана, изоставена от Ийт, мислеща и за трагедията, която изживява Елмаз, преживяваща и страданията на Мерт, Нур се нуждаеше от истински приятел, а не от кандидат жених. Нур имаше нужда от рамо, на което да поплаче,  от човек, който да я разбере, да съчувства, да помогне, да излекува раните й, а не насила да надене годежен пръстен на ръката й в тази напрегната обстановка.
    Но Фатих няма време, трябваше да притисне Нур, за да получи отговора, за който толкова дълго мечтае. Какво значение има факта, че Нур страда - по-важно е, че Фатих е щастлив!

# 473
И аз не го разбирам Фатих, като ще си приятел, бъди приятел, помисли за тоя човек - Нур в случая, а не го използвай него и ситуациите в своя полза. За какво му е жена, която няма да го обикне? Ама бил си мечтал ли, мислил ли за тоя момент. То и аз Толга, пък и Бу харесвам, ама не съм тръгнала да им вися на врата и да използвам, като им зачезнат половинките или се скарат нещо, да се сложа до тях. Пък, кАт си помисля кво ме чака от Еми и nadibuchi #2gunfire bash box, хептен и през ум не ми минава! newsm43 Сал им сЪ радвам и на двамцата на екрана! Two Hearts Kissing Heart Grinning

# 474
Много ми харесва Елмас  Peace
В началото много ме дразнеше с интригите, но развиха образа на една прекрасна жена и майка.
А Джахит като развален грамофон повтаря една лъжа.....Елмас била отрязала главите на куклите на Назлъ....Боже господи, не мога да повярвам, че може да има толкова заблуден мъж.... #Crazy #Crazy #Crazy Заслужава си жена като Назан - да го лъже и да си върти интригите....
Ще  си отвори очите скоро като без да иска я чуе по бебефона как заплашва Назлъ , че ако тя не говори каквото тя каже ще я върне в дома за сираци и , че всъщност тя е обезглавила куклите и . След това с подвита опашка ще отиде да върне Асланчо на Елмаз и на финала пак ще се опитва да и се мазни но тя ще го отреже защото му няма доверие вече .   Неслучайно Назан  е наказана от Господ да няма деца ! Паразити като нея не трябва да се размножават !

# 475
И аз не го разбирам Фатих, като ще си приятел, бъди приятел, помисли за тоя човек - Нур в случая, а не го използвай него и ситуациите в своя полза. За какво му е жена, която няма да го обикне? Ама бил си мечтал ли, мислил ли за тоя момент. То и аз Толга, пък и Бу харесвам, ама не съм тръгнала да им вися на врата и да използвам, като им зачезнат половинките или се скарат нещо, да се сложа до тях. Пък, кАт си помисля кво ме чака от Еми и nadibuchi #2gunfire bash box, хептен и през ум не ми минава! newsm43 Сал им сЪ радвам и на двамцата на екрана! Two Hearts Kissing Heart Grinning
     labrex, за приятелите може!
     Аз го пазя само от "лошите".
     Да не хваща уроки момчето, ама е сладур!

# 476
labreееx, Фемиии,  ние трябваше да сме тук. Да се порадваме на някой автограф! Да гушнем Толга!

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 01:23 от Emiliya

# 477
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тууче Кумрал беше страхотна в серията тази вечер.  Heart Eyes Аз съм си фенка на Елмас  Grinning.

И Толгахан беше брилянтен. Как само му се подгънаха коленете на стъпалата при басейна.   Cry

И всички диалози бяха смислени и хубави. Heart Eyes

Еми, Нур е водена от отчаянието, а то никога не е добър съветник. Насъбра твърде много удари, че да може да се изправи сама и да е онази - старата. Предложението на Фатих е шанс за спасение от ситуация, в която тя не вижда друг подходящ изход и да кажем в момента съвпада с желанието й да се махне.  Peace

Другото, което ми мина през ума тази вечер, е че Иджлял всъщност няма никаква реална преценка за хората. Не умее да цени и разпознава искреността, което сигурно от една страна се дължи на това, че е израснала с лъжите и интригите на околните, и от друга на това, че самата тя е манипулатор, интригант и т.н. Цял живот живее в измислен свят и в дворец от хартиени кули. До нищо истинско не се е докоснала. Не е за учудване, че стоварилата се накрая върху й истина я докара до лудница. Хартиените кули се сринаха.

# 478
И на мен ми е странно, както да се омъжиш за мъж, когото не обичаш, така и да се ожениш за жена, която не те обича! Но вероятно отчаянието води до такова грешно решение.
Напоследък симпатиите ми клонят към Йит. Обичайки безумно се отказва от любимата си жена. Не е онова момче в началото, научи се да обича. Сигурно за 3-ти или 4-ти път гледам тези серии и пак не мога да не се разплача. Болката, от която дъхът му спира, сълзите в очите му.... и тази страхотна музика ти бърка в душата.

# 479
Още от самото начало съм разколебана относно Иит. Винаги е мислела за Иджлял, за Мерт, не можа да реши да следва любовта си. Все беше зает с интригите на семейството му, да ревнува Иджлял, когато уж не я обича. Това за мен не е любов, това е желание да седи и на двата стола едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт