"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 584
  • 739
  •   2
Отговори
# 525
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро

# 526
Привет от мен. Не мога да не напиша коментар за прекрасната актьорска игра на всички в сериала. Ужасно добри са всички, играят с лицата си, с погледите си и изобщо успяват да пресъздадат емоцията, която преживява героя. Много ми се иска и ние да имаме такива добри актьори, но играта на нашите актьори в бг сериалите засега е на светлинни години от тази на турските актьори. Предполагам, че причината е в това, че нашенските актьори нямат голям опит в телевизията, а играят предимно в театъра.

По повод последните събититя в сериала, малко ме подразни Нур, че се хвърли да се омъжва. Уж иска да е незавивсима, а все е зависима от мъжете около себе си. Жал ми е за горкия Фатих, че само го разиграва.

Сега по-интересна ми е любимката ми Елмаз, която с нетърпение очаквам да си вземе бебето. Предполагам, че Джахит за пореден път ще разбере колко е смотан и как се е оставил да го манипулират. Grinning Ийт страхотно се включи в сцената в болницата, когато каза на Назан, че нейните позиции няма да се затвърдят.

Силно впечатление ми направи ретроспекцията на двамата влюбени, когато са на разходка из Истанбул. Припомних си какви бяха тогава и се оказа, че образите на героите им имат невероятен растеж. Много е трудно да изградиш един образ от началото до края на сериала. В началото Нур беше едно невинно детенце, което пише в дневник. Постепенно интригите и лошотиите, които й се случиха, я направиха по-зряла и по-твърда. Ийт в началото беше абсолютно първосигнален и груб. Сега към края успя да се овладее и стана по-зрял.

Не мога да не спомена и Елмаз, която има страхотен растеж и от алчно и амбициозно бедно момиче, се превърна в добра и състрадателна майка. Вече не е егоист и започна да се интересува и от другите около себе си.

Айтюл също има градация. Последните епизоди злобата й се е утроила и в очите й се чете желание за отмъщение. Вече нищо друго не я интересува.

Назан и Джахит са си същите - Назан само плете интриги и лъже, а Джахит си е същия безхарактерен наивник. Идеални са един за друг.

Иджлял винаги ми е била леко симпатична. Върши глупости и прави мръсотии, но го прави единствено защото майка й не й е показала, че има друг живот, освен живота с Ийт. Иджлял е вкопчена в идеята да е с Ийт и смята, че без него няма как да се справи. Имаше проблясъци много пъти(бизнеса с бижута, срещите с Фарат, смекчените отношения с Нур по едно време), но майка й всеки път успя да я смачка.

# 527

Здравейте,момичета!

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

# 528
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много е сладка Амине  Heart Eyes. И рекламното клипче много ми хареса. Grinning Heart Eyes Чепичките Дайхман също  Crazyhahaha

# 529
Обувките на водещата колко красиво и елегантно стоят на Амине на снимката със зелената рокля.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 11:32 от Zvetanka21

# 530
Не съм съгласна, че Нур с приемането на брака ще нарани Фатих.

Първоначално, преди да приеме, тя каза, че не може да го направи, защото никога няма да може да го направи щастлив. Той напираше. Т.е. той си е виновен.

# 531
E, добре, Профи, но пък Алмеда и Амине се следват една друга в Инстаграм.   А, случайно да знаете Амине дали има фейскбук?

Еми,  bouquet мерси за потвърждението, че идея си нямах Ханде коя е.  Но и за старанието - то има хора, с които просто не можеш да се сработиш, и такива, с които ставаш екип.  И ето, съгласни сте, че  Амине и Толгахан направиха много добър екип.    То виж и от ракламата й на обувките, просто Амине си върши работата и то с удоволствие, не е като някой - ако го накараш да свърши нещо и почват едни стойки.     Предполагам, че е удоволствие да се работи с Амине, и според мен, ако е ревнувала, Алмеда зле е разтълкувала ситуацията.  Е, сега по-добре ли е, да слагат на мъжа й такива партньорки дето ще му провалят проетктите?

Защо набъркахте Ханде, като историята с бясната ревност на Алмеда и т.н. е от времето на "Сега и завинаги" и е точно за Амине? Тук в темата има слагани линкове към видеа от това време, в което журналисти задават въпроси на Амине за ревността на Алмеда и присъствието й по сетовете на сериала. Peace

# 532
Добро утро, скъпа МарМиши!  Искам е такава зелена рокля,  Супер снимки!!! bouquet

На всички желая слънчев и усмихнат ден! Еми, Профи, МарМиши, Zvetanka, Velvet, Mama Ann, и всички!

Twisted Evil

# 533
Не съм съгласна, че Нур с приемането на брака ще нарани Фатих.

Първоначално, преди да приеме, тя каза, че не може да го направи, защото никога няма да може да го направи щастлив. Той напираше. Т.е. той си е виновен.

До някаква степен е виновен, но не я е накарал насила да приеме. Не е нужно да се женят за да му е “другар”, както тя се изрази, можеше да му го обясни. Не намирам за оправдение също, че е приела, защото я е хванал в тежък момент. Точно, защото животът и в момента е такъв, не трябваше да приема. Просто е слабохарактерна.

# 534
    Хайде до "футболистката" (така са я нарекли рускините) Амине да сложа и "футболиста" Толгахан, защото истинският футболист нещо не ми се нрави!

Красивиии

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 17:52 от Emiliya

# 535
Момичета,добър вечер.

Мисля си за нашите красавци Нур и Ийт, и искам да  попитам вие как тълкувате този кадър?

Нур седи замислена, Ийт говори на Елмас и при думите му "Имай ми доверие. Остави на мен, довери ми се." Нур скочи и излезе навън. След нея тръгна Фатих и Нур му каза, че приема да му бъде спътница в живота.

# 536
      Happy_mommy, благодаря за подробния коментар. Аз само ще онагледя казаното от теб.
Привет от мен. Не мога да не напиша коментар за прекрасната актьорска игра на всички в сериала. Ужасно добри са всички, играят с лицата си, с погледите си и изобщо успяват да пресъздадат емоцията, която преживява героя. Много ми се иска и ние да имаме такива добри актьори, но играта на нашите актьори в бг сериалите засега е на светлинни години от тази на турските актьори. Предполагам, че причината е в това, че нашенските актьори нямат голям опит в телевизията, а играят предимно в театъра.

По повод последните събититя в сериала, малко ме подразни Нур, че се хвърли да се омъжва. Уж иска да е незавивсима, а все е зависима от мъжете около себе си. Жал ми е за горкия Фатих, че само го разиграва.

Сега по-интересна ми е любимката ми Елмаз, която с нетърпение очаквам да си вземе бебето. Предполагам, че Джахит за пореден път ще разбере колко е смотан и как се е оставил да го манипулират. Grinning Ийт страхотно се включи в сцената в болницата, когато каза на Назан, че нейните позиции няма да се затвърдят.

Силно впечатление ми направи ретроспекцията на двамата влюбени, когато са на разходка из Истанбул. Припомних си какви бяха тогава и се оказа, че образите на героите им имат невероятен растеж. Много е трудно да изградиш един образ от началото до края на сериала. В началото Нур беше едно невинно детенце, което пише в дневник. Постепенно интригите и лошотиите, които й се случиха, я направиха по-зряла и по-твърда. Ийт в началото беше абсолютно първосигнален и груб. Сега към края успя да се овладее и стана по-зрял.

Не мога да не спомена и Елмаз, която има страхотен растеж и от алчно и амбициозно бедно момиче, се превърна в добра и състрадателна майка. Вече не е егоист и започна да се интересува и от другите около себе си.
Айтюл също има градация. Последните епизоди злобата й се е утроила и в очите й се чете желание за отмъщение. Вече нищо друго не я интересува.
Назан и Джахит са си същите - Назан само плете интриги и лъже, а Джахит си е същия безхарактерен наивник. Идеални са един за друг.
Иджлял винаги ми е била леко симпатична. Върши глупости и прави мръсотии, но го прави единствено защото майка й не й е показала, че има друг живот, освен живота с Ийт. Иджлял е вкопчена в идеята да е с Ийт и смята, че без него няма как да се справи. Имаше проблясъци много пъти(бизнеса с бижута, срещите с Фарат, смекчените отношения с Нур по едно време), но майка й всеки път успя да я смачка.

# 537
  Здравейте  Simple Smile

Нур разбрали за Фатис че е  таен полис ?   Гледах разсеяно   и не разбрах

# 538
Момичета,добър вечер.

Мисля си за нашите красавци Нур и Ийт, и искам да  попитам вие как тълкувате този кадър?

Нур седи замислена, Ийт говори на Елмас и при думите му "Имай ми доверие. Остави на мен, довери ми се." Нур скочи и излезе навън. След нея тръгна Фатих и Нур му каза, че приема да му бъде спътница в живота.
     Zvetanka, хубав въпрос!
     Аз си мисля, че в този момент Нур разбра, че е загубила безвъзвратно доверието у Ийт, че връщане назад няма, че връзката им наистина е обречена. Мисля си, че тя едва сега осъзна сериозността на случилото се. Как би живяла с Ийт, гледайки сакатия Мерт и знаейки, че тя е виновна за състоянието му.
     Чудя се обаче на въпроса на Нур дали Ийт й вярва. Съвсем естествено е Ийт да е убеден, че Нур не е направила катастрофата нарочно. Това не би си го помислил никога, защото знае колко силно е привързана Нур към Мерт. Но пък е факт, че Нур беше зад волана и това трудно ще се забрави. Наистина не мога да разбера Нур в тези епизоди. Прави се и на обидена, че Ийт не й е простил. Приема брака с Фатих, за да накаже Ийт, да накаже и себе си за грешката, която допусна.
     Много ще се радвам да чуя мнението и на другите момичета, защото много съм раздвоена.

# 539
Здравейте  Simple Smile
Нур разбрали за Фатис че е  таен полис ?   Гледах разсеяно   и не разбрах
Феми, Нур разбра, че Фатих е полицай, но само това, реакция никаква, нямаше дори елемент на изненада. Просто това разкритие мина между другото. Доста неща сценаристите претупаха, но няма да ги критикувам за това. По-важно за мен е цялостното въздействие, което ми оказа този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт