"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Аз се зарибих по Черната любов. А този Тугай нещо не ме грабва. Да е жив и здрав, ама не се натискам да го гледам където и да е.

# 271
mimity933
и аз не знаех, статията е доста подробна с факти от биографията му.

# 272
  • Bulgaria
За тези ,които не са гледали Дила ,ето я Йонджа :

Разликата между двете роли е ,че при тази мъжът и не цепеше басма на никой . Laughing Laughing

# 273
Mimity, и периодично я поступваше за спорта Joy

# 274

Йонджа играе в комедиен сериал в момента. Дано го излъчат през лятото в България следобед .

Скрит текст:

Здравейте!

Сериала Новата булка го има с бг суб в тубето и да Йонджа играе лошата свекърва / една от трите/, нещо което прави с лекота и финес.
https://www.youtube.com/watch?v=AL_InnAvRBM- линк към 1 еп

И нещо от вчера, Амине в седмицата на модата, но не разбрах къде / Истнабул?/

https://www.gecce.com.tr/haber-amine-gulseden-stil-onerileri

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 17:52 от Slawena

# 275
Една статия за Тугай Мерджан

ЗВЕЗДАТА НА ДЖАХИТ, ИЗГРЯВА В "КЬОСЕМ"

Скрит текст:
Братът на Йиит е добросърдечен и честен по природа, но слабостите му са по-силни от него. Джахит не може да преодолее страстта си към хазарта, нито да се раздели със съпругата си Назан, която отдавна не обича. Той се поддава на изкушението и започва извънбрачна връзка с Елмас, но се съмнява в нейните користни подбуди. Когато узнава, че Елмас очаква дете от него, Джахит се поддава на манипулациите на Назан и прави опит да отнеме сина си от майка му, пише "ТвСага".
"Симпатизирам на Джахит - той е много състрадателен и търпелив. Често прави грешки от съчувствие към другите. За разлика от него, аз нямам търпение - ако нещо не се получава, както го искам, ще се откажа на втория път. Не бих могъл и да поддържам извънбрачна връзка, ако бях женен, защото ми се струва прекалено сложно. Джахит пък не може да я прекрати, защото е нерешителен", споделя за героя си изпълнителят Тугай Мерджан. Българските зрители помнят превъплъщението му в образа на Орхан в "Изкушение" (201 З). След участието си в хитовата поредица слава му носи образът на султан Ибрахим във втория сезон на историческата суперпродукция "великолепният век: Кьосем". "Ибрахим е много чувствителен заради ужасите, които е преживял в детството си. Беше изключително интересно да изследвам историческата личност и епохата. Кой не би желал да пътува с машината на времето?"
Тугай Мерджан е роден на 10 декември 1982 г. в Истанбул. След като завършва Търговската гимназия в квартала "Бахчелевлиер", той постъпва в Театралния департамент на университета "халич". "Като ученик тренирах футбол три-четири дни от седмицата, но през зимата нямах занимание. Майка ми и леля ми ме записаха на театрален курс и въпреки съпротивата ми, настояваха да го посещавам. Скоро се увлякох по актьорската игра и наистина ми хареса. Така се насочих към бъдещата си професия", спомня си актьорът.
Още като студент участва в постановки на Общинския театър на Бакъркьой и след дипло-мирането си в Консерваторията постъпва в трупата му, където изгражда редица главни роли от турската и европейската драматургия. "Следването ми не беше леко, защото баща ми нямаше средства да плаща таксите в частния университет и аз трябваше да работя, за да набавя сумата. Моят преподавател Мюшфик Кентер ме прие в трупата на Общинския театър и ми уреди стипендия в университета, а аз трябваше да покривам само останалата част. Състудентката ми Аслъ Енвер пък ми помогна да пробия в телевизията, като ме заведе в четвърти курс в продуцентската къща, в коя- то беше ангажирана." ,дебютъ т му в телевизионните сериали е в криминалната поредица "Наблюдавани" (2008), но истинска известност му носи образът на престъпника Яник 3еки в популярната екшън поредица "Мълчаливите" (2012).

Въпреки че твърди пред журналисти, че не е нужно жената до него да е известна и че се е влюбвал от пръв поглед в непозната на автобусната спирка, през последните две години Тугай поддържа връзка с актрисата Екин Тюркмен (Йозлем – „До последен дъх", Елиф - "Малки жени"). През миналия месец обаче красивата Екин потвърди пред медиите слуховете, че двамата актьори са се разделили.
През свободното си време Тугай свири на саксофон и ударни инструменти, но не възнамерява да се заеме професионално с музика и да издаде албум. Често играе футбол с приятели, а през лятото се отдава на сърфиране по морските вълни.
     Zvetanka, благодаря много за статията! Не съм фен на Тугай Мерджан, но пък ми беше много интересно да прочета за него.

Момичета, страхотни сте! Толкова много неща научих за турските актьори и сериалите им тук, в темата и то благодарение на вас! Сред шегите и закачките - полезна информация! Това е нашата теми и вероятно затова е толкова интересна и посещавана!

# 276
Zvetanka21 много благодаря за инфото за Тугай Мерджан - Джахит. Гледах го тази есин в един сериал "Извън протокола", който беше финализиран на 13- или 14 епизод.

Относно профилирането на актьорите - твърдо съм убедена, че е така - както докторите, адвокатите и други са профилирани, така и актьорите. Йонджа - Назан съм я гледала в Дила ханъм....Е, няма такава подла жена като Султан ханъм - уби нероденото бебе на етърва си, по случайност етърва й остана жива....уби майката на етърва си и....накрая уби любовника си, който беше баща на детето й...Азер дори малко я биеше  Joy Joy Joy Joy Joy Така, че тук Назан изобщо не ме изненадва, дори е хрисима, спрямо другата й роля.....

# 277
Кадри от предстоящия епизод

Скрит текст:

Приятно гледане!

# 278
  Здравейтеее  Simple Smile

Емиии   Hug Flowers Rose  ще ти гепя за малко Ийтчо  Joy много тъжни очи  Браво на Толга !

Велвет ме пита къде се снима Чачовото дизи .  Не  знам  снимат в  някви катакомби  .    Скоро бяха в Султан Ахмед  .    Дано имаш късмет и срещнеш  някой от хубавците  .  

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 19:23 от femmi2

# 279
Мама-Ан, радвам се, че споделяш същите наблюдения като мен, а те не важат само за турските сериали. И в американските е така: еди кой си винаги играе ченге, еди кой си - бияч и мутра, еди коя си - тъповата кифла и тн.
Някой беше споменал, че Толгахан Сайъшман и в Сезони на Любовта /не съм го гледала!/ пак бил любовчия и разкъсван между две жени. Явно си е типажа на плейбоя и скандалджията, да ме прощава Emiliya Rolling Eyes

# 280
  Актрисата , която играе Назан  сте  я коментирали .  В Дила ханъм отрови живота на всички . Изгледала съм сериала .

# 281
  • On the sea
Здравейте момичета!
Femmi няма проблеми, ако е писано ще срещна Smiley. Багажа е вече стегнат нямам търпение да удари полунощ.
Страхотни сте, много нова информация, която и аз не бях чела никъде, благодаря на всички. Снимките също са чудни, нямате равни направо, доста време ми отне да ви изчета.

И една открадната снимка за настроение

# 282
 Велвет днес ли заминаваш  ? Приятно пътуване  Grinning   Да изпиеш едно кафе на Босфора заради мен  Mr. Green

# 283
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Велвет, весело изкарване и те чакаме да разказваш Heart

# 284
  Миши  за теб  Hug bouquet

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт