"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 738
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Нещо ми се губят тука детайлите. Йит нали уж е помагал на Фатих да оневини Нур?! Значи й вярва, че не е блъснала нарочно сина му. Защо тогава й ги наприказва тия тежки думи? Колко по-лесно би било да й каже, че й вярва и всичко да си дойде на мястото.

# 301
Сякаш Йит изведнъж реши, че връзката им няма бъдеще... Или че Фатих е по-добрата партия за Нур... Или наистина не й вярва... Тогава защо тайно е помагал за оневиняването й?

# 302
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Според мен Ийт каза тези тежки думи,
Скрит текст:
за да позволи на Нур да тръгне по нов път и да е щастлива - в тази ситуация сега е достатъчно само той да страда, няма нужда и тя и затова я излъга и каза че с Фатих си отиват и че не е лош човек и че заслужава и и пожела да е много щастлива

# 303
Сякаш Йит изведнъж реши, че връзката им няма бъдеще... Или че Фатих е по-добрата партия за Нур... Или наистина не й вярва... Тогава защо тайно е помагал за оневиняването й?

При така създалата се ситуация връзката им наистина няма бъдеще! И не, защото Ийт не вярва на Нур, а заради детето, заради самата Нур. Ийт отново се жертва за другите. Мисълта за болката, която изпитва Мерт, за наранената му психика, която по-трудно би се излекувала не му позволява да продължи връзката си с жената, довела сина му до това състояние. Но и мисълта за страданието на Нур също го измъчва. Как биха били щастливи, гледайки нещастието на детето, което и двамата обичат. Няма място за тяхното щастие, те са осъдени да страдат, да бъдат разделени. Няма място за тяхната любов! Животът ги уби!

# 304
Излъга я, че не й вярва. Но не я е излъгал, че Фатих е добър човек и че ще я направи щастлива. Като че ли Ийт осъзнава, че на нея й е нужно ново начало, на чисто и че той не може да й го даде. С риск да се нахвърлите върху мен, ще кажа, че така трябваше да стане. Нур трябваше да замине и да започне на чисто, със или без Фатих.

# 305
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Излъга я, че не й вярва. Но не я е излъгал, че Фатих е добър човек и че ще я направи щастлива. Като че ли Ийт осъзнава, че на нея й е нужно ново начало, на чисто и че той не може да й го даде.

Не че не може да и го даде, но знае че ако не и каже тези неща тя няма да се откаже от него и ще продължи да се надява, а той сега трябва да се грижи за Мерт и не иска повече да наранява Нур и да се измъчва с вина тя.

# 306
Като може да й го даде, защо трябва да я принуждава да се откаже от него?! Да се съберат и да й го даде, макар и постепенно, оставяйки времето да излекува раните им и без да нанася нови рани. Търпели са толкова, ще изтърпят още малко и ще бъдат щастливи.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 01:11 от sineokatafeia

# 307
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Влюбеният човек е сляп и глух. Обективната преценка и логичната посока на действие, видяни от нас отстрани, не може да се приравнят на усещанията на главните герои. Бушува ли любовта, а тяхната и според Нур не бе любов от пръв поглед, а буря от пръв поглед, всичко останало бива отвяно.
Мисля, че Иит се опитва да отдалечи Нур от себе си, защото не вижда перспектива пред тях при така създалата се ситуация. Към момента той все още не знае, че причина за тази ситуация е човек от неговото семейство. Но отлично знае, че същото това семейство няма да приеме жената осакатила сина му. Също така е наясно, че взаимното съжителство на Нур и Мерт би било жестоко изпитание и страдание и за тримата. Начинът му да спести всичко това на всеки от тях е, като излъже Нур, че е погребал любовта им и с това й даде нов път в живота.  Peace

# 308

Към момента той все още не знае, че причина за тази ситуация е човек от неговото семейство.  Peace

Ийт се досеща и съмнява, че Фикрет не е действала сама, но няма доказателства.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 06:55 от Zvetanka21

# 309
Първата сватба

# 310
Влюбеният човек е сляп и глух. Обективната преценка и логичната посока на действие, видяни от нас отстрани, не може да се приравнят на усещанията на главните герои. Бушува ли любовта, а тяхната и според Нур не бе любов от пръв поглед, а буря от пръв поглед, всичко останало бива отвяно.
Мисля, че Иит се опитва да отдалечи Нур от себе си, защото не вижда перспектива пред тях при така създалата се ситуация. Към момента той все още не знае, че причина за тази ситуация е човек от неговото семейство. Но отлично знае, че същото това семейство няма да приеме жената осакатила сина му. Също така е наясно, че взаимното съжителство на Нур и Мерт би било жестоко изпитание и страдание и за тримата. Начинът му да спести всичко това на всеки от тях е, като излъже Нур, че е погребал любовта им и с това й даде нов път в живота.  Peace

Добре казано.
Но... какво се промени в последствие, след три месеца?! Да, Айтюл е дърпала конците, но както многократно беше натъртено, зад волана е била Нур. Тоест съжителството на Нур и Мерт все още би било изпитание и болка. На сватбата обаче Мерт се усмихваше сякаш нищо не е било. Скалъпена работа Angry

И още нещо: истинската любов не е буря, тя е пристан сред бурите

# 311

Добре казано.
Но... какво се промени в последствие, след три месеца?! Да, Айтюл е дърпала конците, но както многократно беше натъртено, зад волана е била Нур. Тоест съжителството на Нур и Мерт все още би било изпитание и болка. На сватбата обаче Мерт се усмихваше сякаш нищо не е било. Скалъпена работа Angry

И още нещо: истинската любов не е буря, тя е пристан сред бурите

Привет, дами! wavey wavey wavey

Пожелавам една добра и светла седмица! След хубавите празници ни очаква един, пълен с превратности
сериал, който ще удовлетвори едни, а други не дотам. Лично мен, тези обрати ме оставиха неудовлетворена, въпреки хепи енда. Остана нещо да ми виси във въздуха в моите усещания. Дали е прибързаното решение да напишат края и да финализират вече поизтърканите драми или е рейтинг не знам, но ми бе доста горчиво, а исках още, и още. Не мога да обясня точно моята буря в душата ми след финала. Дано сега, когато го гледам на български бурята ми да утихне. Ще видя.

Профи, Hug, както винаги сме на една вълна. Абсолютно споделям мислите ти, като свои. Peace
Фейче, синеока Hug, и ти си много точна с бурята и пристана. Peace

# 312
Dimana-nova1, когато следах сериала за пръв път с руски субтитри, изпитвах същото като теб.
Сега, на български някак е по-различно, отчасти това се дължи на лошия превод според мен, неподходящи и неточни думи.Тогава и аз бях неудовлетворена от края, не се разкриха виновните за интригите и капаните. Но сега разбирам, че може би не е било и нужно, защото въпреки и важни, не бяха толкова съдбоностни като последната.

# 313

Здравейте, момичета!

Усмихнат, слънчев и ползотворен ден!

# 314
Интересно защо не си носи халката на ръката?

Общи условия

Активация на акаунт