"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Bulgaria
И аз накрая взех да харесвам Иджлял . Единствено Назан и Айтюл ненавиждам.....
Жалко за Иджлял ,наистина . Щеше да е много хубаво ,ако си беше дала втори шанс и започне начисто с Фърат . Но тя до края остана вярното кученце на майка си ,никога не е имала ясна преценка за живота си . Тя не познава светът без Ийт и без Айтюл .
Дълбоко в себе си Иджлял може и да е добра, но че има психични отклонения сценаристите намекнаха още в началото. Кой нормален човек с лекота ще поръчва премахване на съперница в любовта(Нур), убийство и то няколко пъти. В една от последните серии казва на майка си, че й е обещала да унищожи Нур, за да не й се пречка  и тя я увери, че ще води кървава война.
Да ,снощи беше .  Но на моменти я разбирам . Да ,на страната на Нур и Ийт съм ,естествено ,но Идолял беше в кома ,събуди се ,беше щастлива да види съпруга си . Колкото и обсебваща да е любовта и ,тя също е човек и има чувства . Може да има Ийт само за даденост , но и тя е наранена от неговото раздвоение . Както бях писала и преди ,ако имаше чисти сметки -добри приятели ,всеки от главните герои щеше да поеме по свое път и да се намери решение  с Мерт . Но за обобщението има време ,до вторник сутринта.

Еми ,има само един детйл в разсъжденията ти ,с който не съм съгласна . Цитирам :Нур никога не се е съмнявала в любовта на Ийт . Спомни си случая ,когато тя видя реакцията на Ийт при новината за Иджлял и Фърат . Тя се уплаши ,реши че е играла просто любовница на Ийт ,а всъщност той през цялото време е обичал Иджлял. Няма начин поведението му да не породи съмнения в нея . През целият първи сезон Нур се разпокъса в чувствата си . Изпита подозрение ,страх ,че всичко е просто една илюзия . В сезон 2 тя порасна ,вече се бори за любовта си със зъби и нокти . Виждам ,че не одобряваш действията на Фатих . Но какво може друго да направи той ? Да обърне гръб на Нур ,след като тя остана сама . Да ,може и да има капчица егоизъм в него и той да таи надежди за бъдеще с нея ,но това е нормално . Но той знае ,че всичко си има граници . Това ,че прави плахи опити да спечели сърцето на Нур ,нищо не означава . Много ясно тя му е показала ,че всичко е в границите на нормалното . Затова аз одобрявам действията му -държи се като брат на Нур ,макар и за кратко като нейн ухажор .

И аз не мисля ,че финалът е глупав. Нямам търпение да гледам как ще завърши една приказка ,която започна с едно спасяване на Нур от красавецът Ийт и завършва подобаващо . Лошото е ,че в епизодите до края ще има много тъмни нюанси , ще оставаме без дъх .

Така е права си. Аз все пак виня за тези отклонения майка ѝ. Просто е тъжно как едната силна любов е прекрасна (тази между Нур и Ийт), а другата силна (тази на Иджлял)  я извратиха с такива крайности.

Да ,така е ,но изводът от тази история е следният - понякога най-големият враг може да ти бъде този ,който си мисли че ти прави най-голямото добро ! Майката-орлица Айтюл опропасти живота на дъщеря си..

# 391

Нито за миг не съм се съмнявала в истинската и силна любов между Нур и Иит. Точно заради тази любов и всичко поднесено ни на екрана този сериал е вторият, който ме грабва по този начин. Други не са успяли.
И за мен финалът никак не е глупав, а слава богу очакван хепи вариант, че друго нямаше да понеса.
Така е и с мен. Много време ще мине, докато реша да се захвана с друг сериал.
profi Zvetanka

# 392
Какъв приятел бил Фатих? Многократно доказа какъв приятел е. Ако Фикрет не се беше раздрънкала за чувствата му, май щяха да си останат скрити дълбоко в сърцето му. Никога не е бил нахален или натрапчив.
Бил егоист... Значи когато Ийт Козан проявява егоизъм, той е готин пич в трудна ситуация и му е простено. А Фатих да го разпънем на кръст?! Angry

# 393
Аз не съм гледала финала, затова не мога да се произнеса категорично, но не мисля, че лечението в клиника, визирам Иджлял, е едва ли не края на живота на човек. Има хора, които се възстановяват и продължават напред. Надявам се, че и с нея ще бъде така, още повече, че гледах кадри само с нея и Фърат я посещава в клиниката.
Ами как иначе ще оправдаят хепи енда на Нур и Ийт, че и с Мерт, ако не пратят Иджлял я в клиника, я в затвор. Самата Нур казва, че за някои тяхната любов е позор. Явно визира част от обществото.

# 394

sineokatafeia, не се ядосвай толкова! Става въпрос за различно мнение! И няма да разпънем на кръст Фатих! (аз само с удоволствие ще му оскубя мустаците)

За теб  - опитах се да изкарам най-добрата му снимка, но и това не ми се отдава при Фатих.

# 395
Аз не съм гледала финала, затова не мога да се произнеса категорично, но не мисля, че лечението в клиника, визирам Иджлял, е едва ли не края на живота на човек. Има хора, които се възстановяват и продължават напред. Надявам се, че и с нея ще бъде така, още повече, че гледах кадри само с нея и Фърат я посещава в клиниката.
Ами как иначе ще оправдаят хепи енда на Нур и Ийт, че и с Мерт, ако не пратят Иджлял я в клиника, я в затвор. Самата Нур казва, че за някои тяхната любов е позор. Явно визира част от обществото.
     Vali, съгласна съм с теб. Според мен сцената между Фърат и Иджлял в психиатричната клиника е подсказка точно за това - промяната у Иджлял и едно щастливо бъдеще с Фърат.

# 396
  • Bulgaria
Еми  Hug Аз не мисля ,че Иджлял гледа към светлото бъдеще. Но нека да коментираме финала в понеделник  Hug Hug Имаме още 4 епизода и приказката свършва

# 397

sineokatafeia, не се ядосвай толкова! Става въпрос за различно мнение! И няма да разпънем на кръст Фатих! (аз само с удоволствие ще му оскубя мустаците)

За теб  - опитах се да изкарам най-добрата му снимка, но и това не ми се отдава при Фатих.

Emiliya, конкурирам те в емоциите, макар да играя за противниковия отбор
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей тази снимка ми харесва повече

# 398
Що се отнася до Ийт Козан, оставям ви да му разкъсате и дрехите, и него самия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тийнейджърската му мутричка не ми се връзва с думата "изкушение", но "на вкус и цвет товаришчи нет" Nerd

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 17:23 от sineokatafeia

# 399
Emiliya, конкурирам те в емоциите, макар да играя за противниковия отбор
Stuck Out Tongue Winking Eye
     Наистина сме голяма конкуренция, но ... само в емоциите!
Що се отнася до Ийт Козан, оставям ви да му разкъсате и дрехите, и него самия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тийнейджърската му мутричка не ми се връзва с думата "изкушение", но "на вкус и цвет товаришчи нет" Nerd
     Ето го красавеца! За теб!

А аз ще "разкъсвам" дрехите на този красавец! (да не ме чуе Нур, че тя мене ще разкъса)

# 400
Еми  Hug Аз не мисля ,че Иджлял гледа към светлото бъдеще. Но нека да коментираме финала в понеделник  Hug Hug Имаме още 4 епизода и приказката свършва
     Мими, извинявай, че коментирах епизод, който не си гледала. А финала ще го коментираме не само в понеделник, а и седмици след това!

# 401
  • Bulgaria
Еми ,няма проблем  Hug Hug Hug  Не ми спойлваш , просто трябва да коментираме текущите епизоди .  Hug Hug

Много сладко пее Толгахан  Laughing Laughing

# 402
Еми, и всички всеотдайно пишещи тук момичета, как ще продължите темата след финала на сериала? Интересно ми е, за да продължа да ви следя

# 403
Еми, и всички всеотдайно пишещи тук момичета, как ще продължите темата след финала на сериала? Интересно ми е, за да продължа да ви следя

Ще си намеря друг сериал или филм за разчепкване. Аз съм киноманка от дете. Дано тоя Черна Любов си заслужава...

# 404
Кадри от предстоящия епизод

Скрит текст:

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт