"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Не съм съгласна. Нур дори не знаеше, че той е женен - още от самото начало всъщност, Ийт лъже.
След това тя поиска развод.

Някак доста грубо навлязоха някои хора в темата, а дори не са разбрали за какво става дума. Мда..

# 421
Здравейте!
Нур въобще не знаеше, че Иджлял е жива и съм сигурна, че ако знаеше, не би допуснала Йит до себе си. Вина за създалата се ситуация има по-скоро Йит, че я излъга и с измама се разведе с Иджлял. След това стовари цялата тежест от последиците  на Нур.
И преди съм писала, че поведението на Мерт ме дразни много. А за това вината е на двамата му родители и баба му.  От едната страна го обработваха психологически с какви ли не грозни методи, от друга - баща му се държеше като "напикано мушкато".  Едно малко дете няма право да има такова поведение към нито един възрастен, пък и било и Нур в случая. Момичето се видя в чудо как да постъпва и не срещаше подкрепа от Йит. Може би това имаше предвид като единствена пречка - поведението на Мерт и отношението му към нея, а не самият факт, че има дете.

# 422
Не се карайте, сбийте се Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето ви малко хубост примесена с тъга...

# 423
  • Пловдив

Ааа тук никой не се кара, още по-малко бие Simple Smile
Само всеки защитава позицията си.
Впрочем, при всичко случващо се тук, за мен този сериал е позитивен и светъл.
За разлика от Черна любов, който е силен, но мрачен и аз просто не мога да го гледам...

# 424

Ааа тук никой не се кара, още по-малко бие Simple Smile
Само всеки защитава позицията си.
Впрочем, при всичко случващо се тук, за мен този сериал е позитивен и светъл.
За разлика от Черна любов, който е силен, но мрачен и аз просто не мога да го гледам...

И за мен сериалът все пак е позитивен, макар да съм се ядосвала и плакала неведнъж. А "Черна любов" съм го гледала, тежък е, да не говорим за финала.

# 425
Все пак и малките деца имат чувства и право на отношение към възрастните, още повече, че Нур на Мерт не му е никаква. Беше му бавачка и приятелка, докато не разбра, че заради нея баща му няма да живее постоянно с тях. Или майка му, ако остане при баща си, както предполагам става накрая. В снощната серия обаче показаха ужаса и стреса му от катастрофата и това, че Нур е виновна за преживяното от него. Иначе е ясно, че децата трябва да се съобразяват с родителите си, дори и да не одобряват поведението им, поне докато порастнат достатъчно и станат самостоятелни.

# 426
Тогава малко позитивна хубост от едно добро и мило, но разбито сърце Cry

# 427
Да, съгласна съм, че детето изживя ужаса на катастрофата и последиците от нея, но ако се загледам малко по-внимателно в ситуацията, Мерт беше оставен без надзор да играе с топката докато майка му се изнесе при Фърат, баба му не си спомням къде беше тогава. При положение, че топката излетя на улицата и детето хукна да си я вземе, можеше да попадне и на друга кола.

# 428
И ужаса му е пак заради родителите му, тъй като едва ли докато е ричал, а Нур е карала бързо, е успял да види кой точно го е блъснал.

# 429
И ужаса му е пак заради родителите му, тъй като едва ли докато е ричал, а Нур е карала бързо, е успял да види кой точно го е блъснал.

Точно така. Ако ги беше грижа за психиката му, нямаше да му кажат кой го е блъснал. Мисля, че всички се досещаме кой го е уведомил.

# 430
Ами то и баща му на Мерт се прибра, но хукна да гони Иджлял при Фърат. Все пак това не е оживена улица, не дадоха за толкова време друга преминаваща кола освен на живущите там. И какво, да го лъжат детето, че не знаят кой е предизвикал катастрофата ли? А и Мерт беше точно срещу колата, така че вероятно е видял кой шофира.

# 431
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Те и двамата родители на Мерт в определени етапи изобщо не се държаха като родители.
Недопустимо е да се оставят да ги командва 5-6-годишен келеш. Ясно е, че на него много му се иска да е с мама и тати, но на тази възраст няма никаква реална преценка на каква цена ще е това. Родителите са тези, които трябва да му обяснят защо не могат да са заедно и защо е по-добре и за тримата те да се разделят. Ама в ситуацията на майка-маниачка и татко, дето държи да седи на два стола, това нямаше как да се случи.

# 432
Дори Нур да не е осакатила детенцето нарочно на мястото на Йит пак нямаше да я погледна след това заради ужасните и думи "Синът ти е единствената пречка да се съберем "! Един свестен баща няма да пренебрегне детето си заради някаква една мърла  която днес е в живота му утре може и да не е ! За каква се има тая пикла  че да го кара да избира между нея и сина си ?  На негово място щях да и забия такъв шамар , че да си увърти сополите около врата .
Лелеее, не сте ли малко крайна... Нур го каза под въздействието на серума на истината, ама май си го мисли горката...ами то е малко досадно да те поставят на второ място, заради един разлигавен Мерт

# 433
Нормално е да си го мисли.
В крайна сметка винаги трябваше Нур да се съобразява с Мерт, с майка му, с Ийт и неговото отношение към останалите, а тя вечно втора, вечно чакаща.

# 434
Ами то и баща му на Мерт се прибра, но хукна да гони Иджлял при Фърат. Все пак това не е оживена улица, не дадоха за толкова време друга преминаваща кола освен на живущите там. И какво, да го лъжат детето, че не знаят кой е предизвикал катастрофата ли? А и Мерт беше точно срещу колата, така че вероятно е видял кой шофира.

Въобще не оневинявам баща му. А доколкото имам наблюдение върху деца на възрастта на Мерт надали му идва на ума да пита кой точно го е бутнал, а пък и както успяваха да го манипулират за куп други неща, така можеха и да скрият това. Не заради Нур, а заради самия него. Не би могъл да види шофьора защото фаровете блестят.

Общи условия

Активация на акаунт