"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Тогава малко позитивна хубост от едно добро и мило, но разбито сърце Cry

То и в живота винаги така става с добрите, загрижени и внимателни мъже - жените си ги харесват само за приятели. А иначе колкото е по-жесток мъжа към жената, толкова е по-голяма любовта й към него. Доказан факт.

# 436
Дори Нур да не е осакатила детенцето нарочно на мястото на Йит пак нямаше да я погледна след това заради ужасните и думи "Синът ти е единствената пречка да се съберем "! Един свестен баща няма да пренебрегне детето си заради някаква една мърла  която днес е в живота му утре може и да не е ! За каква се има тая пикла  че да го кара да избира между нея и сина си ?  На негово място щях да и забия такъв шамар , че да си увърти сополите около врата .
Лелеее, не сте ли малко крайна... Нур го каза под въздействието на серума на истината, ама май си го мисли горката...ами то е малко досадно да те поставят на второ място, заради един разлигавен Мерт
Изобщо не съм крайна за един родител детето трябва да е на първо място и Нур обвързвайки се с мъж с дете от предишен брак би трябвало да е наясно , че това дете го е имало в живота на любимия и преди нея и ще го има евентуално и след нея  Лигав не лигав Мерт му е син .Като не и изнася да си ходи при Фатихчо той няма деца и да си създава с него семейство !  Мен ако някой ме постави в такава ситуация на секундата ще му бия шута !

# 437
И ужаса му е пак заради родителите му, тъй като едва ли докато е ричал, а Нур е карала бързо, е успял да види кой точно го е блъснал.
https://www.youtube.com/watch?v=Smq8w88atiM Напротив видя я гледайте по - внимателно клипа .

# 438
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ти явно не си гледала първия сезон на сериала и сега плещиш без да имаш цялостна представа. Нур душата си даваше за това дете и му беше и баща, и майка. Ама това естествено ти е убягнало.

# 439

То и в живота винаги така става с добрите, загрижени и внимателни мъже - жените си ги харесват само за приятели. А иначе колкото е по-жесток мъжа към жената, толкова е по-голяма любовта й към него. Доказан факт.

Затова, мили момчета, унижавайте ни, бийте ни, може и да ни поизнасилвате отвреме-навреме... Ние първо ще се кефим, а пък после ще звъним на оня горещ телефон против насилието... Оставам безмълвна... Close

# 440

Затова, мили момчета, унижавайте ни, бийте ни, може и да ни поизнасилвате отвреме-навреме... Ние първо ще се кефим, а пък после ще звъним на оня горещ телефон против насилието... Оставам безмълвна... Close
Еми виж сама примера от филма - милия, добър и грижовен Фатих - само за приятел
Иит Козан - бивш мафиот, постоянни скандали, караници и обиди към Нур - любов до гроб... какво повече да говорим

# 441
  • Пловдив
Дори Нур да не е осакатила детенцето нарочно на мястото на Йит пак нямаше да я погледна след това заради ужасните и думи "Синът ти е единствената пречка да се съберем "! Един свестен баща няма да пренебрегне детето си заради някаква една мърла  която днес е в живота му утре може и да не е ! За каква се има тая пикла  че да го кара да избира между нея и сина си ?  На негово място щях да и забия такъв шамар , че да си увърти сополите около врата .
Лелеее, не сте ли малко крайна... Нур го каза под въздействието на серума на истината, ама май си го мисли горката...ами то е малко досадно да те поставят на второ място, заради един разлигавен Мерт
Изобщо не съм крайна за един родител детето трябва да е на първо място и Нур обвързвайки се с мъж с дете от предишен брак би трябвало да е наясно , че това дете го е имало в живота на любимия и преди нея и ще го има евентуално и след нея  Лигав не лигав Мерт му е син .Като не и изнася да си ходи при Фатихчо той няма деца и да си създава с него семейство !  Мен ако някой ме постави в такава ситуация на секундата ще му бия шута !
Момиче, нямаш никаква представа какво говориш. Нур загуби собственото си неродено дете за да спаси Мерт. Майката на Мерт щеше да го убие тровейки го с хапчета. Айде пак помисли добре от кого трябва да бъде пазен Мерт. Да не говорим, че индиректно Иджлял е виновна и за катастрофата - тя поощри Фикрет в манипулациите й!
Нур обича искрено Мерт. Тя самата предложи на Ийт да изчакат в това да му кажат, че са заедно. Но той като едно мекотело остави Иджлял да манипулира и настройва детето. Нур е също толкова жертва колкото и Мерт!

# 442
И ужаса му е пак заради родителите му, тъй като едва ли докато е ричал, а Нур е карала бързо, е успял да види кой точно го е блъснал.
https://www.youtube.com/watch?v=Smq8w88atiM Напротив видя я гледайте по - внимателно клипа .

И кога по-точно я видя? В момента на удара ли? След това вече беше в безсъзнание.

# 443

Иит Козан - бивш мафиот, постоянни скандали, караници и обиди към Нур - любов до гроб... какво повече да говорим

И обратния вариант го има в живота. Не всички жени са мазохистки. Може би съотношението е с лек превес на любителките на лошите момчета, но слава богу, има и жени, които ценят сигурността и спокойствието.
Мен ме учудва друго: как издържа тая така наречена "любов" на тия скандали? Не би ли било редно да поохладнее поне малко? Явно е само страст и физическо привличане...

# 444
Цитат
Да не говорим, че индиректно Иджлял е виновна и за катастрофата - тя поощри Фикрет в манипулациите й!

Фикрет щеше да си свърши своето и без поощрението на Иджлял. Мисля, че и Иджлял я отряза преди историята с лекарствата. Фикрет смяташе и Иджлял да елиминира по пътя си. Нур докара Фикрет при тях, уж за добро. Така че да не обвиняваме винаги Иджлял заради глупостта и наивността на Нур.
А в снощната серия ме изуми умният полицай Фатих - остави си пистолета на масата в чужда къща, без да се интересува, че някой може да злоупотреби с него. Изобщо плитки сценаристки решения.

# 445
Скрит текст:

И обратния вариант го има в живота. Не всички жени са мазохистки. Може би съотношението е с лек превес на любителките на лошите момчета, но слава богу, има и жени, които ценят сигурността и спокойствието.

Мен ме учудва друго: как издържа тая така наречена "любов" на тия скандали? Не би ли било редно да поохладнее поне малко? Явно е само страст и физическо привличане...

Точно защото е любов, преодолява всякакви препятствия. Ако беше само страст и привличане, отдавна да бяха охладняли един към друг. Peace

# 446
  • Пловдив
И аз харесвам мног Фатих, но ми идва в повече да бъде величан толкова, а Йит така критикуван.
Ийт си има прекрасни качества и факта, че понякога характера му е чепат, не го прави лош човек!
Освен това, мисля че тази експресивност, която има Йит го прави по-подходящ за Нур, защото и тя е такава.
И категорично тяхното е любов, иначе не ми издържала на всичко случило се.

# 447
  • Пловдив
Цитат
Да не говорим, че индиректно Иджлял е виновна и за катастрофата - тя поощри Фикрет в манипулациите й!

Фикрет щеше да си свърши своето и без поощрението на Иджлял. Мисля, че и Иджлял я отряза преди историята с лекарствата. Фикрет смяташе и Иджлял да елиминира по пътя си. Нур докара Фикрет при тях, уж за добро. Така че да не обвиняваме винаги Иджлял заради глупостта и наивността на Нур.
А в снощната серия ме изуми умният полицай Фатих - остави си пистолета на масата в чужда къща, без да се интересува, че някой може да злоупотреби с него. Изобщо плитки сценаристки решения.
Да, май си права, попрекалих и аз.  Гледах сериите преди няколко седмици и бях забравила, че Иджлял я отряза.
За пистолета и на мен ми стана тъпо. Той толкова пъти ходи у тях, как пък точно сега си остави пистолета, и най-вече по каква точно причина. Ама не са измислили друго явно Simple Smile
А относно Иджлял, на финала изглежда нещастна, но мисля, че това е едно прекрасно ново начало за нея и тя ще съумее да намери щастието си сега, когато майка й няма как да й влияе.

# 448
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет

# 449
И аз харесвам мног Фатих, но ми идва в повече да бъде величан толкова, а Йит така критикуван.
Ийт си има прекрасни качества и факта, че понякога характера му е чепат, не го прави лош човек!
Освен това, мисля че тази експресивност, която има Йит го прави по-подходящ за Нур, защото и тя е такава.
И категорично тяхното е любов, иначе не ми издържала на всичко случило се.

Doris, в миналата тема, мисля, и Фатих го нарязахме доста. Даже аз самата, която толкова го величая, го нарекох мазохист и скрит комплексар. Само че с течение на времето хората разкриват характерите си все повече и повече, нещата се извъртяха и сега критикуваме повечко Ийтчо Rolling Eyes
Ийт не е отрицателен образ. Всеки човек си има тъмни черти. Понякога обаче една капка катран разваля цялата каца с мед. В случая тая негова свръхемоционалност и желанието му да притежава и/или контролира всичко и всички като че ли идва малко в повече. Но, пак казвам, той в никакъв случай не е злодей, за разлика от Джахид, у когото, признавам си, ми е трудно да посоча нещо положително.

Общи условия

Активация на акаунт