"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Emiliya, много добре се получил коментарът ми със снимки. Hug Добре си го измислила.

# 541
Момичета, гледали ли сте рекламата по Стар тв с Амине на дайхман....Страхотна е...

даа, чудесно клипче, учила се от Месут да се прави на футболист. Преди време имаше и фотосесия за Дайхман също много красива е.

# 542

Харесват ми Емин и Ямур. За мен те са като свеж полъх сред всичките нещастия, сполетели Нур и Ийт. Бяха много сладки в опитите си да съберат отново двамата влюбени.

# 543

Харесват ми Емин и Ямур. За мен те са като свеж полъх сред всичките нещастия, сполетели Нур и Ийт. Бяха много сладки в опитите си да съберат отново двамата влюбени.

Много се смях, когато Емин каза-" е на мен ще ми много по-трудно" като се има предвид беснотията на Ийт. Добре го измислиха децата, да ги срещнат в този ресторант, Всъщност това предопредели финалната сцена.

# 544

Отчаяние, безнадеждност, самота ...

Скрит текст:

# 545
И за настроение в стил "Хубава жена" Heart

# 546
И още настроение Heart

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 09:21 от sineokatafeia

# 547

Здравейте,момичета!

Усмихнат, слънчев и спокоен ден!

И много настроение!

# 548
  • On the sea
Здравейте момичета! Липсвахте ми!
С 300 зора съм ви изчела и имам чувството, че пак съм изпуснала това онова. Страхотни снимки, насладих се и на новата фотосесия на Амине в Истанбул, беше окрасила един от моловете, невероятна е. Нагледах се и на лалета, и се напих на турско кафе.

Вчера и аз прочетох новината за Черната перла, мисля, че ще го гледам, все пак ще участва Толгахан.
Сега се захващам с домашните задължения, а по късно ще добавя още снимки и ще разкажа как мина екскурзията.
Пожелавам ви прекрасен ден с много усмивки.

# 549
Ето моето настроение

# 550
# 551
Интервю с Амине за издание Milliyet.15.04.18 - малък откъс:

— Вашият роман с Месут Йозил привлича вниманието на целия свят. Говори се, че вие ще се ожените през юни. Има ли точна дата?
— В такива случаи човек трябва да разчита на съдбата… Всеки иска някога да създаде семейство и да намери щастие. Няма нищо по-естествено. Ние с Месут още не строим такива планове, за  сватба не е ставало дума. Но нашите отношения водят именно натам.

# 552
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Еми 🤗, Velvet 🤗, Zvetanka21🤗 страхотни постове и снимки - чуден Ийт, чудна Амине и чудни лалета 😍

И аз не разбрах защо Нур излезе - може би осъзна че това е краят и чувайки Ийт колко е загрижен и иска да помогне на Елмаз, много мъчно и стана, разбра че го загуби, а много го обича и тази негова грижа ще и липсва - незнам ... но и аз се чудя какво ли е точно имано предвид в тази сцена ...

# 553
МарМиши
аз пък си помислих, че думите на Ийт "вярвай ми, довери ми се" я изнервиха, ядосаха и подразниха, колко пъти на нея й ги е казвал, Нур винаги му е вярвала и му се  е доверявала, а той се/я предаде.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 18:14 от Zvetanka21

# 554
     Още малко от Ангола. Посещението на Толгахан в тази страна ще се помни дълго.

You are a great man Tolgahan😙😙😙😍😍😍💖💖💝💝

Woooow! It's so cute! Bravoooo! Beautiful picture! Charming! 💖 God bless you and give you beautiful and healthy children, like you @tsayisman Thank you so much! 💋 💖 RESPECT

Общи условия

Активация на акаунт