Звездни компромати- 358 част

• 102 090
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Според мен сега Жасито изглежда по-добре от преди, въпреки, че е ужасно слаба.
Скрит текст:
Скрит текст:
И на мен ми харесва повече сега. Много е мила и любезна. Heart Eyes

# 46
  • Наблизо
Според мен сега Жасито изглежда по-добре от преди, въпреки, че е ужасно слаба.
Скрит текст:
Скрит текст:
Според мен не,беше чаровна и естествена.Сега е точно като украинско извънземно.Не знам дали на живо изглежда  точно така и на снимките има фотошоп,но като цяло промяната е супер пластмасова и кокалеста.
Прилича точно на това

# 47
Е той Дилов след като се раздели с годеницата си се впусна в бохемския живот с Христо Сираков, а старлетката от снимката е Ана Мария - гаджето на втория, така че новина няма Hands Thumbsup
Никакво гадже на Сираков не е Ана Мария (с тире). Самата тя едва го изфъфли в Черешката, че са само приятели и годежът им при Петя Раева, е фарс. Точно Петя Раева я пита.
А Дилов ще да е решил, че Хю Хефнър се е преродил в него... Grin

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:58 от ~Lily~

# 48
Мария (Корайма) Илиева със сини лещи. Пуснала я е вчера, но не знам дали е актуална, то толкова остъргано и замазано всичко, че дори на себе си не прилича.
Скрит текст:

# 49
  • Оптимист по принуда
Жалко, че Никол няма да е жури - винаги е била блестяща. Саймън Кауъл пак ще натика бездарната Шерил К. сигурно.

И за Тейтъмови ми стана криво.

# 50
  • София
Корайма все пак е отново на пазара, ще има да се кълчоти на макс.

Очаквам до 5 мин. някой да влети и за 5-ти път да ни информира, че Чайника се разделя с жена си.
Много ми е смешно официалното му изявление - разделяли се с любов, оставали си семейство, дъра-бъра, да се чуди човек защо късат при толкова силни чувства.  Wink

# 51
Алек остарява много добре с красивата си и млада съпруга до него. Както и Брус Уилис.

# 52
За Брус Уилис не съм съгласна. Странна двойка са с жена си.
Скрит текст:

# 53
Много харесвах Брус до един момент (до скоро беше даже), сякаш изведнъж се състари, сега ми е деденце.
Също и Антонио Бандерас, тоз човек остарява, както се казва, като цървул, а беше хот.

# 54
  • София
Брус и жена му са като дядо и внучка.

# 55
  • До сърцето...
Жалко за Чанинг и Джена! Много ги харесвам.

# 56
Брус и жена му са като дядо и внучка.
Е, за разликата в годините си е така. Ама някак изглеждат щастливи с новите си половинки и малките си деца и това ги прави красиви в моите очи.

# 57
Еее, никой спойлер не ми се отваря!  #2gunfire Форума пак ли прави някакви промени, че така е забил? Да не се окаже само, че отива на кино.

Том Харди е чуден като Капоне! Много го харесвам гладко избръснат!

# 58
Еее, никой спойлер не ми се отваря!  #2gunfire Форума пак ли прави някакви промени, че така е забил? Да не се окаже само, че отива на кино.

И при мен така, чак се зачудих само при мен ли е така, никой не се е оплакал освен мен вчера.
Нищо не се отваря. А постнатите снимки са все размазани

# 59
  • Sofia
Много красиво детето на Поли/която и да е тя/😘

Жаси е плашещо слаба и страшна на вид😱

Общи условия

Активация на акаунт