Звездни компромати- 358 част

• 103 805
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Пловдив
 Crazy

# 212
  • срещу двата комина :)))
Ужас! Толкова пък да не ѝ отива... Anguished

така е, а е руса по принцип Simple Smile

Скрит текст:

# 213
  • София
Barbarella" Twisted Evil
скрит текст, моля, за такива Laughing
дано поне е заприличал на това като компенсация за проблемите си, заради които "постигна" този нос.

# 214
# 215
Кой позна, че Дилов се изживява като Хю Хефнър Grinning
Аз, разбира се! 😁😁😂

Нетипично за мен, нахлувам с въпрос относно Дилов, като видни клюкарки да ме светнете. Понеже дълго време не бях зрител на телевизионни предавания, отскоро попадам на въпросния. Станал е странен, помня го съвсем друг. Нямаше ли семейство? Сега го спрягате с гаджета, девойки всякакви. За мен бележи стремглаво падение този, вече мога открито да го нарека, олигофреничен субект.

# 216
След развода се ококушини. Иначе вече май е и дядо.

# 217
Ааа, развел се е. Ясно. ИнтеУектуаУец.

# 218
  • о`майна лунна нощ е
На кого му липсваше Росен Петров?

Скрит текст:

Не знам защо, но асоциацията ми беше с
Скрит текст:

Вероятно ушите ми го говорят.

# 219
Кой позна, че Дилов се изживява като Хю Хефнър Grinning
Аз, разбира се! 😁😁😂

Нетипично за мен, нахлувам с въпрос относно Дилов, като видни клюкарки да ме светнете. Понеже дълго време не бях зрител на телевизионни предавания, отскоро попадам на въпросния. Станал е странен, помня го съвсем друг. Нямаше ли семейство? Сега го спрягате с гаджета, девойки всякакви. За мен бележи стремглаво падение този, вече мога открито да го нарека, олигофреничен субект.
След 20- годишен брак и три деца, реши , че го задушава семейният живот и впусна в приключения.
А помня времето га фъфлеше по Тв- то. Видя се с повечко пари и покорява плейметки, свят и океанско, и не само океанското дъно.

# 220
  • Sofia
Изкукал дядка 😄

# 221
Отървала се е жена му (бившата, де) поне.
Точно, че го помня фъфлещ по тв-то как обяснява за жената и децата. Ма на, старост, не прощава. Изкукуригал тотално и е в тинята на дъното.

# 222
  • София
Попадна ми Мариана Маринова, Мис Силикон от преди сто години, едвам я познах. Преди изглеждаше така
Скрит текст:
Сега- https://www.instagram.com/p/Bgdo2sVBQG7/

# 223
Ааа, развел се е. Ясно. ИнтеУектуаУец.
Нье. Просто тежка криза на средната възраст.😁

# 224
На мен пък ми попадна гостуване на глориевата Симона в Култ.Нали се чудехте слаба ли е,не е ли...
https://www.youtube.com/watch?v=PiPV2chQFlM

Общи условия

Активация на акаунт