Голямата тема за малките масла - 20

• 105 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, ползвали ли сте масло от магданоз за лице?
Купих си го вчера от Одрин, но като не разбирам езика...
Ще споделите ли, ако имате идея как да го употребя?
Благодаря предварително!

# 676
Някой по-нагоре беше споменал лавандуловото етерично масло и затова реших да споделя опита си с него. Преди години си го взех, защото уж изсветлява белези. Видим ефект в тази посока не видях, като го нанасях вечер. Обаче като страничен ефект мога да отбележа, че заспивах много бързо, а имах проблеми със съня по това време. По-късно прочетох, че уханието му успокоява. Препоръчвам го при проблеми със съня и тревожност.

# 677
Някой по-нагоре беше споменал лавандуловото етерично масло и затова реших да споделя опита си с него. Преди години си го взех, защото уж изсветлява белези. Видим ефект в тази посока не видях, като го нанасях вечер. Обаче като страничен ефект мога да отбележа, че заспивах много бързо, а имах проблеми със съня по това време. По-късно прочетох, че уханието му успокоява. Препоръчвам го при проблеми със съня и тревожност.
Как точно сте го използвали за успокоение?  Че и аз имам проблеми със съня.

# 678
  • на Мелмак
Аз имам лавандулово точно за това, капя на възглавницата, на Децата също 😀

# 679
Аз докато бях бременна от време на време получавах ужасни главоболия. С малко масаж на слепоочието и болката драстично намаляваше и ме успокояваше.

# 680
Проблеми със съня и аз имам... това трябва да се пробва. Simple Smile

Иначе последно с лавандуловото масло го използвах против молци в гардероба - напоих едно памуче с 5мл масло и го сложих в една платнена кошничка (от тези, в които се продават точно ароматизаторите за гардероб) и го закачих там. Не знам дали действа, но четох за това в нета. Доста приятно мирише, ако не друго... Simple Smile

# 681
Няколко капки лавандулово масло на китките или още по-добре - на възглавницата. Ароматът е чудодеен. Аз го слагах и на лицето заради белези. Но трябва да се внимава, защото е силно масло. Не всяка кожа реагира добре.

# 682
  • Пловдив
Миоки, благодаря ти!
Проблем със съня имам и аз. След 3 деца едно след друго, които вече поотраснаха и си спят цяла нощ, нощ не се минава,без да се събудя по поне няколко пъти.

# 683
Няколко капки лавандулово масло на китките или още по-добре - на възглавницата. Ароматът е чудодеен. Аз го слагах и на лицето заради белези. Но трябва да се внимава, защото е силно масло. Не всяка кожа реагира добре.

А заличава ли белези?

# 684
Искам да си взема масло от розмарин, спряла съм се на Алтея, някой ползвал ли е техни етерични масла и с добро качество ли са....

# 685
Аз ги харесвам, но съм любител и не мога да кажа, че мога да преценя доколко са добри.

# 686
  • София
На Алтея Органикс етеричните масла (а и базовите) са с много добро качество. Имам това от роза, както и от здравец - нямам никакви забележки към нито едно от двете.

# 687
Дайте някаква идея как да изхабя масло от чаено дърво, защото ще му изтече срокът на годност скоро?

# 688
Дайте някаква идея как да изхабя масло от чаено дърво, защото ще му изтече срокът на годност скоро?
При плесен/мухъл, за почистване на баня и тоалетна.

# 689
Добавяй в шампоан,в маски,в шише с вода като тоник

Общи условия

Активация на акаунт