Голямата тема за малките масла - 20

• 104 478
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
В шише с пулверизатор с флорална вода( дистилирана или преварена ) добавям капки масло от чаено дърво. Сутрин и вечер почистваме лицата си / при госпожицата с акнетична кожа много добре се отразява/.
Редовно впръсквам на моя скалп против пърхут и на този на детето преди училище против въшки.

# 691
В шише с пулверизатор с флорална вода( дистилирана или преварена ) добавям капки масло от чаено дърво. Сутрин и вечер почистваме лицата си / при госпожицата с акнетична кожа много добре се отразява/.
Редовно впръсквам на моя скалп против пърхут и на този на детето преди училище против въшки.

В какво съотношение смесвате водата и маслото?

# 692
  • София
на 200мл. вода аз слагам 20-30 капки  масло от чаено дърво. Разклаща се преди употреба. При по-малко капки масло действието му е много по-слабо, това поне аз установих.

# 693
Питам и тук,имам нужда от сгъстяване след косопад,но понеже съм купила доста продукти,мисля,че се вманиачавам вече на тази тема,просто  много ми се иска по-бързо да си върна косата преди лятото,все мажа ли мажа постоянно..та въпросът ми е колко често в моя случай е удачно да правя маски и да третирам корена с мазила,масла и т.н.?  Снощи си поръчах масло от чесън, което, въпреки,че е етерично, си пише да се маже в корените неразредено Thinking

# 694
Аз мажа непрестанно, но базови масла - арганово, бадемово, кокосово и моной де таити - мажа преди всяко къпане, което ще рече два пъти седмично и седя по 4-8-12 часа всеки път и си пролича на косата ми 🙂

Питам и тук,имам нужда от сгъстяване след косопад,но понеже съм купила доста продукти,мисля,че се вманиачавам вече на тази тема,просто  много ми се иска по-бързо да си върна косата преди лятото,все мажа ли мажа постоянно..та въпросът ми е колко често в моя случай е удачно да правя маски и да третирам корена с мазила,масла и т.н.?  Снощи си поръчах масло от чесън, което, въпреки,че е етерично, си пише да се маже в корените неразредено Thinking

# 695
Какво масло от таману бихте ми препоръчали? Как се използва самостоятелно или се смесва?

# 696
  • София
    Здравейте, как да ползвам маслото от черен кимион?

# 697
  • Варна
Какво масло от таману бихте ми препоръчали? Как се използва самостоятелно или се смесва?
Ползвала съм смес, ще дам по долу линк да го видиш. Мисля, че е хубаво, макар да нямам база за сравнение с други. Обаче, имах алергична реакция към него, макар че пробвах предварително за реакция в сгъвката на лакътя и всичко беше точно Blush
http://woodenspoon.eu/bg/продукти/грижа-за-лицето/серум-за-проблемна-кожа-с-таману-и-мару/
Масло от черен кимион съм пила. Не съм нанасяла на кожа.

# 698
Аз съм мазала черен кимион и на скалпа, но най-често го ползвам като го смесвам с шампоана.

# 699

Взимала съм си от zoya.bg смес - таману+бадемово+още някакво , но не си спомням точно кое. Действа ми много добре. Кожата ми беше акнетична, съпроводена от белези. За два месеца ползване само вечер цялото ми лице се изчисти. Много съм доволна. Има малко странна миризма на чубрица, но на мен дори ми е приятна Simple Smile 10 мл масло вече повече от половин година не мога да изхабя, като си правя почивки през някоя друга седмица или когато лицето ми започва отново да ми прави номера с пъпчиците.

# 700

Взимала съм си от zoya.bg смес - таману+бадемово+още някакво , но не си спомням точно кое. Действа ми много добре. Кожата ми беше акнетична, съпроводена от белези. За два месеца ползване само вечер цялото ми лице се изчисти. Много съм доволна. Има малко странна миризма на чубрица, но на мен дори ми е приятна Simple Smile 10 мл масло вече повече от половин година не мога да изхабя, като си правя почивки през някоя друга седмица или когато лицето ми започва отново да ми прави номера с пъпчиците.

Може ли линк понеже като търсих току що и не намерих нищо подобно

# 701

Може ли линк понеже като търсих току що и не намерих нищо подобно

https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB% … 8162?currency=EUR това е наливното масло от таману, което може да се смесва с различни други. Моето се оказа, че е само от лешник и таману, а не смесено с бадем. Отделно съм си взимала и гроздови семки (за леките бръчици), както и кайсиево(за околоочен контур) пак наливно. Продават се в малки разфасофки от 10 мл, които стигат за мнооого време. Имат голям ефект поне върху моето лице.

# 702
Такъв вонеж е това масло, едва го изтърпях, на Евтерпа май беше. Вашето мирише ли?

# 703
  • в огледалото на живота
Такъв вонеж е това масло, едва го изтърпях, на Евтерпа май беше. Вашето мирише ли?
Маслото от чаено дърво си има специфична миризма,така е!

# 704
  • на Мелмак
Благодаря на Стелитка за споделената пропорция на розова вода и чаено масло, направих с продукти на Алтеа и даже вече имаме резултат 🤗!

Общи условия

Активация на акаунт