Голямата тема за малките масла - 20

• 105 027
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
На мен любими са ми див портокал и лавандула Simple Smile

# 391
Лимон и лавандула.

# 392
  • Leeds, UK
Мента, сладък портокал и иланг-иланг🙂

# 393
  • софия
Ароматът на какао,кокос и портокал.

# 394
  • София
Харесвам всички цитруси. Маслото от грейпфрут ми повдига моментално настроението.

Пробвах най-накрая и липидното масло. Очарована съм. Явно е имало защо толкова да го хвалите Simple Smile

# 395
Не мисля, че трябва да пиша тук, но не се сещам къде е по подходящо. Ползвате ли такъв тип олио за лице с много масла и имате ли мнение за тях?

# 396
Чаено дърво, евкалипт и лавандула.Иланг иланг не зная защо ми обръща стомаха.

# 397
  • Варна
Не мисля, че трябва да пиша тук, но не се сещам къде е по подходящо. Ползвате ли такъв тип олио за лице с много масла и имате ли мнение за тях?
Ползвам, но на друга марка.
Не съм сравнявала състава, но и моето е такъв тип, смес от много масла за лице.
Имам и за очи.

# 398
Момичета, откъде мога да си намеря хубаво рициново масло? Аптека?

# 399
Ползвам, но на друга марка.
Не съм сравнявала състава, но и моето е такъв тип, смес от много масла за лице.
Имам и за очи.

Може ли снимка на това за очите или откъде да го поръчам.Благодаря.

# 400
Хора, козметиката на Палмърс е ужасна според мен. Не знам какъв е състава на това конкретно олио, но на продуктите им за стрии е яко минерално олио. Аз съм върл противник на минералното олио и не бих взела нищо повече от тях. Като искате масла купувайте си ги от магазин за масла и си ги смесете.

# 401
  • София
И аз лично предпочитам да си ги смесвам, така са по мой 'вкус'. Simple Smile
На Палмърс си бях взела крем за кървава коса, не бях доволна и от тогава не съм купувала от марката.

# 402
  • Варна
Bata, това е
https://alteyaorganics.bg/shop/лице/био-серум-за-околоочен-контур-био-дама/
С много суха кожа съм и съм много доволна.
Бръчки не е заличил, но аз не очаквам.

# 403
Харесвам всички цитруси. Маслото от грейпфрут ми повдига моментално настроението.

Пробвах най-накрая и липидното масло. Очарована съм. Явно е имало защо толкова да го хвалите Simple Smile

Моля, бихте ли дали линк за липидното масло!
Дамите в темата похвалиха маслото от Biofetish, но от дълго време там не е налично. От къде другаде може да се поръча качествено липидно масло?
Благодаря!
Приятен ден!

# 404
  • София
За мен е съвсем ново това липидно масло - вчера за пръв път прочетох тук в темата. Та сега се разрових, извлича се от вид овес, така че го търси по чужбинските сайтове като oat oil, Botanical Name: Avena sativa kernel.

Общи условия

Активация на акаунт