Голямата тема за малките масла - 20

• 105 025
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, Аня♥♥♥! Аз знам, че това масло се извлича от овес. Въпросът ми е от къде да поръчам проверено, качествено масло. Ако сайтът е в България, още по-добре. Simple Smile

# 406
  • София
Харесвам всички цитруси. Маслото от грейпфрут ми повдига моментално настроението.

Пробвах най-накрая и липидното масло. Очарована съм. Явно е имало защо толкова да го хвалите Simple Smile

Моля, бихте ли дали линк за липидното масло!
Дамите в темата похвалиха маслото от Biofetish, но от дълго време там не е налично. От къде другаде може да се поръча качествено липидно масло?
Благодаря!
Приятен ден!

Аз ползвам това и съм доволна - https://zahra.bg/bg/maslo-ot-oveseni-yadki-lipidno-maslo-36

# 407
Скрит текст:
Цитат на: vili_ili_eva в чт, 12 юли 2018, 09:00
Цитат на: stasina в вт, 10 юли 2018, 16:01
Харесвам всички цитруси. Маслото от грейпфрут ми повдига моментално настроението.

Пробвах най-накрая и липидното масло. Очарована съм. Явно е имало защо толкова да го хвалите Smile

Моля, бихте ли дали линк за липидното масло!
Дамите в темата похвалиха маслото от Biofetish, но от дълго време там не е налично. От къде другаде може да се поръча качествено липидно масло?
Благодаря!
Приятен ден!

Аз ползвам това и съм доволна - https://zahra.bg/bg/maslo-ot-oveseni-yadki-lipidno-maslo-36
Благодаря! bouquet

# 408
Някой ползвал ли е масло за миглите, от което да е видял реален ефект - по-дълги/ гъсти мигли?
Аз съм ползвала доста време ЯЧРМ, но ефект не видях.
Сега мисля да поръчам бадемово, хвалят го доста за коса и мигли, но аз скоро не съм се сещала точно за него..

# 409
  • София
Аз съм използвала рициново и според мен имаше ефект. За гъстота не знам, но миглите стават сякаш бяха по жилави, не падат и съответно стават и по-дълги.

# 410
Вие стандартно рициново ли сте ползвала или ЯЧРМ?
И затопляхте ли преди да нанесете или директно от шишенцето, без особени “ритуали”?
Аз съм използвала рициново и според мен имаше ефект. За гъстота не знам, но миглите стават сякаш бяха по жилави, не падат и съответно стават и по-дълги.

# 411
  • София
Стандартното студенопресовано рициново масло, не ЯЧРМ.
Не съм го затопляла. Всяка вечер си мажех на пръста и разнасях по миглите с масажно движение на затворено око, и на отворено поглаждах леко миглите по дължината.

# 412
  • Варна
Преди години  нанасях на миглите рициново масло.Ефект категорично имаше-миглите ми бяха наситено черни,гъсти,лъскави и дълги.Правех го почти всяка вечер.Сега се опитвам отново,но съм мнооого непостоянна.

# 413
  • софия
Аз мажа с четка от очна линия ЯЧРМ .Има ефект.

# 414
Здравейте, купих си кокосово масло на zido ( "ЗИВ" ЕООД ), използвах го директно на кожа (на много места, без лице). Известно време след нанасяне обаче миризмата му се измени. Не мога да я определя точно, но ми е неприятна, почти ми се гади ако силно я вдишам от ръката си. Иначе е в срок, изглежда добре, втвърдява се на студено, чисто бяло е и мирише свежо на кокос в опаковката. Случвало ли ви се е?

# 415
А сутринта отмивате ли рициновото с почистващ продукт или е попило напълно и няма нужда? Притеснява ме да не пречи на нанасянето на спирала.

# 416
  • софия
Попива.

# 417
  • София
Четох за антицелулитна маска, в която се добавя етерично масло от мащерка и етерично масло от розмарин.
Използвали ли сте тези масла и какъв ефект забелязахте върху кожата?

# 418
  • Leeds, UK
Здравейте, купих си кокосово масло на zido ( "ЗИВ" ЕООД ), използвах го директно на кожа (на много места, без лице). Известно време след нанасяне обаче миризмата му се измени. Не мога да я определя точно, но ми е неприятна, почти ми се гади ако силно я вдишам от ръката си. Иначе е в срок, изглежда добре, втвърдява се на студено, чисто бяло е и мирише свежо на кокос в опаковката. Случвало ли ви се е?
Да, миризмата му се променя. Спрях да го ползвам така. Мажа се, седя с един стар памучен халат и после в банята за къпане. Дори и халата пера самостоятелно😁. Основно го ползвам за косата или след епилация /много ми успокоява/ и смесено с какаово масло за плажа.

# 419
  • софия
Факт маслата оставят гаден аромат върху дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт