Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 584
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Somewhere far away
За колко време горе долу поръчката ви  става със статус dispatched ?

И още нещо къде мога да намеря това сако ?
https://www.amazon.co.uk/TTYLLMAO-Blazer-Ruched-Sleeve-Jacket/dp … SH76WKFVHWQTCX6PF
 защото единственото което намирам не го доставят до БГ - а от разни бг сайтове е  с надценка /разбира се мила родна картинка/двойно по -скъпо е да ме извиняват ама са леко нагли..

# 496
Момичета, здравейте!

За първи път поръчвам от Amazon и не намерих никъде такава информация, затова искрено се надявам да ми помогнете.

Трябва да въведа данните за доставка, обаче не разбирам как да ги напиша...

Address line 1:
Street address, P.O. box, company name, c/o

Address line 2:
Apartment, suite, unit, building, floor, etc. 

* И двата адреса ли трябва да попълня?

* Aз съм частно лице, не съм фирма, да пропусна ли company name?

* Какво значи c/o?

Бихте ли дали пример с измислен адрес в Софийски квартал, за да знам как правилно да го подредя, така че да не стане объркване, много ви моля! Heart

# 497
  • Пловдив
За колко време горе долу поръчката ви  става със статус dispatched ?

https://www.amazon.co.uk/TTYLLMAO-Blazer-Ruched-Sleeve-Jacket/dp … SH76WKFVHWQTCX6PF
 защото единственото което намирам не го доставят до БГ - а от разни бг сайтове е  с надценка /разбира се мила родна картинка/двойно по -скъпо е да ме извиняват ама са леко нагли..

Имам същото сако от около 2-3 години - взех го от Алиекспрес за 10-11 долара  Peace Много е хубаво, едно от любимите ми е

# 498
  • Somewhere far away
[/b]
Имам същото сако от около 2-3 години - взех го от Алиекспрес за 10-11 долара  Peace Много е хубаво, едно от любимите ми е
Супер, мерси !

# 499
За колко време горе долу поръчката ви  става със статус dispatched ?

защото единственото което намирам не го доставят до БГ - а от разни бг сайтове е  с надценка /разбира се мила родна картинка/двойно по -скъпо е да ме извиняват ама са леко нагли..

Поръчваме до превозвач.

# 500
  • Somewhere far away
e И ?
Какво като е до превозвач ? Никой нормален човек с поне малко себеуважение няма да седне да си поръчва артикул, от някакъв измислен бг сайт с надути цени, при положение че същия този артикул е на съвсем друга цена в алиекспрес и амазон.

# 501
Ми поръчвай, кво се пениш?!

# 502
  • Somewhere far away
Разбира се, че ще поръчвам.
 А вие на кого точно сте адвокат, госпожо Сийка?  Grinning

# 503
Мисля, че не разбра какво имаха предвид. Ставаше въпрос да се поръча от Амазон до превозвач. Отнема около седмица и е 2.50 на килограм.

# 504
  • Пловдив
Ето сакото, ако някой го интересува - с директна безплатна  доставка до Бг

# 505
Момичета, бихте ли ми помогнали, наистина не намирам никаква информация, а дори се обърках тотално, защото виждам, че се доплаща и още някаква доставка за килограм, защото се доставяла пратката в Англия? :О

Има ли вариант както е при Алиекспрес, просто да ми я доставят в България, без превозвачи от Англия и с крайната цена + доставките , която ми е изписана в поръчката в Амазон? Sad

# 506
  • ВАРНА

УК 10/12 на М или Л по-скоро ще отговаря ...

# 507
  • Пловдив

УК 10/12 на М или Л по-скоро ще отговаря ...

Аз съм 10 от кръста нагоре  Wink - сакото ми е М и даже ми е с лек аванс

# 508
  • Somewhere far away
аз си взех Л, въпреки че съм 38 ми размер което е М в повечето случаи, защото този модел са много тесни в раменете и не искам да ми стяга. по-добре леко по широко отколкото да е тясно и да ти ограничава движенията.

# 509
  • Пловдив
Към emanuelas:
Скрит текст:
Момичета, здравейте!

За първи път поръчвам от Amazon и не намерих никъде такава информация, затова искрено се надявам да ми помогнете.

Трябва да въведа данните за доставка, обаче не разбирам как да ги напиша...

Address line 1:
Street address, P.O. box, company name, c/o

Address line 2:
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.  

* И двата адреса ли трябва да попълня?

* Aз съм частно лице, не съм фирма, да пропусна ли company name?

* Какво значи c/o?

Бихте ли дали пример с измислен адрес в Софийски квартал, за да знам как правилно да го подредя, така че да не стане объркване, много ви моля! Heart

При мен са изписани така:

Aleksandra Aleksandrova
Jk Strelbishte, bul “Petko U Todorov”
bl 1, vh A, et 1, ap 1
Sofia 1000
Bulgaria

Данните са измислени, разбира се. Успех!

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 17:13 от AlexaS

Общи условия

Активация на акаунт