СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 887
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Мами, имам нужда от съвет. Появи ми се упорит пърхот. Препоръчайте нещо сносно, пробвах Head and Shoulders и не помага. Също така явно ме удря здраво хормона, появяват ми се косми на корема, такива дълги и черни, на брадичката и на гушата. Единични, но пак черни и дълги. Някой друг с подобен проблем?

Относно пърхута - пробвай с медицински шампоан.
За косъмчетата - нямам идея.

# 451
И при мен се засилва окосмяването при бременност. За шампоан съм ползвала един катранен Алгопикс. Медицински е, има много специфична миризма. Смених го в началото на бременността защото ми идваше силна и все ми се гадеше, но сега мисля пак да си го взема. Косата ми става страхотна от него.

# 452
На мен също ми излязоха на корема няколко косъма. Ходих при козметичката да я питам какво да ги правя, тя каза по-добре да не ги пипам. След раждане се махали в повечето случаи. Ще си ходя космата Grinning

# 453
  • Пловдив
Джами, сигурна ли си, че не си записана за ЖК? Питам, защото не е задължително да си по ЗК, за да ти е регистрирана бременността. Аз също следя моята на частно, но си имам регистрация, картон и тн. Попитай твоят доктор все пак.

Моето бебе хич не го знам с какво разположение е. Усещам го навсякъде. Понякога ме рита в ляво, понякога вдясно, но се случва и да ме ръчка малко под ребрата. Върти се много, но май му е най-удобно хоризонтално.

Pladi, ами идея си нямам! До сега не сме обсъждали дали ходя някъде на ЖК. Но като отида следващия път още от вратата го започвам с въпросите 😀 Иначе го виждам, че пише там нещо в компютъра си всеки път, но за.регистрация и дума не е казвал!
А иначе за разположението то и аз не мога да се ориентирам все още как е разположено бебето, обаче като бях на ФМ, докторът така акцентира че било седалищно, че аз веднага след като се прибрах започнах да чета в Гугъл какво ще рече това 🤣🤣🤣

# 454
Еее рано, момичета. Моето дете цял 9ти месец се въртя, последните 20дни беше седалищно и на термин се обърна Simple Smile

# 455
Правилно за разположението на този етап постоянно ще се сменя бебето е малко още и има място да се върти. Колкото до това дали Джами ходи на ЖК, ами то самата регистрация е просто картонът в който се попълват данните от лекаря, а на нея частният лекар й ги попълва, т.е. тя е на частна ЖК.

# 456
Правилно за разположението на този етап постоянно ще се сменя бебето е малко още и има място да се върти. Колкото до това дали Джами ходи на ЖК, ами то самата регистрация е просто картонът в който се попълват данните от лекаря, а на нея частният лекар й ги попълва, т.е. тя е на частна ЖК.
Абе и аз така мисля, но да си пита лекаря все пак, че след инвитро се води рискова бременност и би трябвало да се следи по-изкъсо.

+1 за космите по корема. Неусетно си наизлязаха гадините .

# 457
И на мен ми е поникнала козинка на корема Simple Smile Поне зима да беше да топли.

# 458
  • Пловдив
Болна съм от петък.Лека температура.Добре че не дигам повече от 37.5.От вчера болки в стомаха и зверско разстройство.То сега не че много се знае къде точно е стомаха,но като вземат да пеят червата разбрах  Joy Утре исках да излезем и да купим сандали на децата,но май ще пазя тоалетната.Пих пробиотик и се надявам да ми се размине скоро

# 459
Elfita, скорошно оздравяване! Аз от няколко дни също съм с разстройство, а днес в два пъти брутално ми се втвърди корема.. Не знам от това ли беше или контракции, но утре съм на лекар.

# 460
Elvira, бързо да ти минава 🤗

Misheto_O, това втвърдяване звучи като контракция. Питай на прегледа утре, може да ти изпишат магнезий.

# 461
С разстройство винаги трябва консултация с лекар особено при бременност, да не е плъзнал пак някой стомашен вирус?

# 462
Преполових бременноста Heart Eyes

# 463

Какво е това приложение?

# 464

Какво е това приложение?

Android bebe na mtel prilojenie Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт