СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
В Селена нямаше часове - още преди две седмици като бях там на преглед и ги попитах на регистратурата. Обещаха да ми звъннат, ако намерят свободен час, но взех да се притеснявам, че нямам отговор все още! Ще звънна утре на Даскалов най-добре

# 76
  • Пловдив
Троянчев и Крумов също правят.Опитай и при тях.Дано да намериш.Принципно час се запазва 2 месеца по-рано,за да си спокойна,че ще има

# 77
Аз записах час при Троянчев, само че в кабинета му в Бургас! Само хубави отзиви съм чела за него и 2 мой познати са ходели и на 3-те фетални при него и са мноого довлни Simple Smile

# 78
Аз записах час при Троянчев, само че в кабинета му в Бургас! Само хубави отзиви съм чела за него и 2 мой познати са ходели и на 3-те фетални при него и са мноого довлни Simple Smile
Аз също ходих при Троянчев в Бургас на втората фетална. Останах изключително доволна, обяснява всичко с прости думи. Не притеснява излишно. Като бонус снимките, които дава са много чисти, прегледа включва и диск. Направо съжалих за първата фетална, че не бях при него, а дадох същите пари. А и друго, обадих му се почти в последния момент и някак си успя да ме намести в графика, но от по-ранен час. На другите 2 пак ще съм при него.

# 79
  • Across the Multiverse
Колко фетални морфологии ще правите, 4 ли ?

# 80
Аз мислех да правя 3, ама заради лека аномалия ще направя 4, за да сме по-спокойна. Иначе мисля, че 3 са достатъчни.

# 81
А третата задължителна ли е?

# 82
Тя е една от най-информативните проверяват за мозъчни аномалии и ред други неща, прави се в напреднала бременност, когато бебето вече е напълно развито.

# 83
  • Пловдив
Колко фетални морфологии ще правите, 4 ли ?

Аз първите две
Като се замислям за тази,при която оглеждат само сърцето на бебето

# 84
Здравейте Nature Sunny

Аз мисля да ходя на всички ФМ. Сутринта бях на контролен по ЖК и док даде предположение за момиче Gift Heart До сега на ФМ и при следящия в Щерев казаха момче Blue Heart Та сега 2 седмици ще се чудим, после съм на 2ра ФМ и ще се разбере Simple Smile Много се вълнувам. Вкъщи ще се радваме еднакво и в двата случая Two Hearts
Да растат бебчетата здравички Heart Exl

Усещате ли вече по-силно движенията на бебчетата ви?

# 85
Здравейте. В 16та седмица съм. Продължава ли да ви се гади на вас по това време? След моите премеждия вече не знам от какво ми е лошо. И имам понякога болки вляво на корема и отгоре, където е слънчевия сплит. Някой има ли подобни оплаквания или идея от какво може да е ?

# 86
Liu_3, на мен също ми се гади. По-малко и по-рядко от преди, но не е минало съвсем.

Моят нетипичен проблем е, че ми заглъхва едното ухо, което звучи смешно, но с часове се мъча да го отпуша. И преди бременността ми се случваше, но сега е много по-често. Не ми помагат никакви традиционни методи , а само да си наведа главата ниско и можете да си представите как изглеждам навън като през 5 крачки си навеждам главата все едно съм щраус Rolling Eyes Кръвното ми е ОК.

# 87
  • Пловдив
Здравейте, скоро ми предстои ФМ, бихте ли ми препоръчали къде да я направя и колко ще ми струва?Става въпрос за гр.Пловдив
Благодаря предварително! Simple Smile))))

# 88
Тя е една от най-информативните проверяват за мозъчни аномалии и ред други неща, прави се в напреднала бременност, когато бебето вече е напълно развито.
Питам, защото някъде бях чела, за такъв случай в които при втората фетална лекарят беше казал на мацката, че няма нужда да ходи на третата. Аз не съм се противила да ходя на трета, просто запомних, че съм го срещала това из форума и реших да попитам като по- неопитна.

# 89
  • Varna, Bulgaria
Liu_3, на мен също ми се гади. По-малко и по-рядко от преди, но не е минало съвсем.

Моят нетипичен проблем е, че ми заглъхва едното ухо, което звучи смешно, но с часове се мъча да го отпуша. И преди бременността ми се случваше, но сега е много по-често. Не ми помагат никакви традиционни методи , а само да си наведа главата ниско и можете да си представите как изглеждам навън като през 5 крачки си навеждам главата все едно съм щраус Rolling Eyes Кръвното ми е ОК.

Аз имам същия приблем със заглъхването ма ухото. При мен е дясното. Забелязала съм, че се случва когато се преуморя. А при предишната бременост мисля, че ми бяха казали, че е от ниския хемоглобин.

Общи условия

Активация на акаунт