СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 016
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, може ли да ме включите? Терминът ми е 21 септември. Второ бебе. Благодаря!

# 241
Иля,  не знам Simple Smile Само го носих един ден за проба. Малко запарва в жегата, но като че ли поддържа наистина. Но не съм имала оплаквания, за да кажа дали помага... Взех си го рано рано с идеята да имам като стане време, но така и не влезе в употреба.

# 242
Здравейте, може ли да ме включите? Терминът ми е 21 септември. Второ бебе. Благодаря!
здравей ,аз също съм с термин 21 .Simple Smile 

# 243
  • Across the Multiverse
Момичета, това означава, че няма наличие на антитела, нали? Rolling Eyes

Скрит текст:

Какво е това изследване ?

А по време на втората ФМ включват и на 4Д да направят кефа на майката (и евентуално на другата публика), нали ?

# 244
По въпроса защо не съм при мамите за август, ами имам си причини Simple Smile
Ако е проблем, мога да не пиша.

# 245

Не е проблем, добре си ни дошла Grinning

# 246
Ако си с отрицателен резус фактор, а таткото с положителен, е възможно образуването на антитела и трябва да се изследват 2 или 3 пъти по време но бременността...

Скрит текст:

# 247
  • Across the Multiverse
Ако си с отрицателен резус фактор, а таткото с положителен, е възможно образуването на антитела и трябва да се изследват 2 или 3 пъти по време но бременността...

Ааа, за резус фактора било, когато е -, ясно ми стана вече. Мерси. Аз помислих, че нещо стандартно, което се прави на всички и съм пропуснала  Embarassed

# 248

Скрит текст:

А по време на втората ФМ включват и на 4Д да направят кефа на майката (и евентуално на другата публика), нали ?
Е това вече зависи от специалиста зад ехографа, ако е някой кожудер може и да не пусне 4D, не е задължително. Повечето стабилно си таксуват за 4D. При мен наблюдаващият ме лекар ми пуска на всеки преглед 4D без да ми иска заплащане дори.

# 249
  • София

Не е проблем, просто попитах.

# 250

Може ли да ми обясните тези съкращения какво означават
Мисля, че това не са параметрите на бебето, а просто някакви настройки на ехографът. За бебето би трябвало да има BPD, OFD, NF, HC, AC, FL със съответните стойности срещу тях.

# 251
здравей ,аз също съм с термин 21 .Simple Smile 
Станахме три Simple Smile

# 252
Усещате ли нещо вече .Аз не мога да разбера още вечер като легна и едно като чели се преобръща ,но не казвам на никого защото може и да си въобразявам Simple Smile

# 253
Усещате ли нещо вече .Аз не мога да разбера още вечер като легна и едно като чели се преобръща ,но не казвам на никого защото може и да си въобразявам Simple Smile
Аз сега влизам в 21 седмица и още немога да зацепя това, което усещам понякога бебето ли е или червата.

# 254
Мога ли да се запиша при вас Simple Smile))) терминът ми е 30-31 август, втора бременност!
Здравей, лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile В коя седмица си?
Има ли някоя мама от Русе?

Аз съм от Русе и чакам 2-ро дете.Незнам други има ли

Общи условия

Активация на акаунт