СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 010
  • 731
  •   1
Отговори
# 285

Изморявам се все по-лесно, вчера си тръгнах по-рано то работа даже. Мисля си с ужас за лятото, жегите не ми понасят по принцип. Но, няма как, ще търпим.
На фетална съм на 16-ти при Стратиева.
Нещо не ми се,получава цитиерането,нз как се прави,съжалявам. Grinning И аз съм на 16 за ФМ при Стратиева от 13ч. Hug

Добре се получи, уви, аз съм от 16.00 Simple Smile

# 286
Момичета утре съм на преглед (края на 18 седмица). Това, което всеки път ме изнервя на прегледа е, че свекърва ми винаги идва с мен и абсолютно винаги ме кара да задавам въпроси на гинеколога, защото това означавало, че съм заинтересована. Даже ми дава за пример как дъщеря и и племенничката и постоянно са имали много въпроси и едва ли не ги хвали. Аз обикновено си измислям някакви въпроси от зор да го питам нещо, но за утре нямам идея вече какви въпроси мога са му задам в 18 седмица. Моля, помогнете ми с няколко въпросчета, които вие задавате Sad

# 287
От сега те командва, после с детето как ще я караш? Постави граници от рано. Аз не бих ходила с друг, освен ММ.

# 288
  • Beyond the stars
Сигурно глупав въпрос - ама защо свекърва ти идва с теб и дори да идва, защо не чака пред вратата ?

# 289
Сигурно глупав въпрос - ама защо свекърва ти идва с теб и дори да идва, защо не чака пред вратата ?

Защото се познава с доктора от дълги години и иска са следи дали всичко е ок

# 290
Извинявай, че реагирах така, ама се замисли наистина.

# 291
Здравейте, вече съм в 21 седмица и от няколки дни усещам пулсиране ниско долу в корема. Дали на някого му се е случвало? Бебо риташе доста миналата седмица, даже виждах как ми се повдига корема на места. Но сега е почти постоянно и ритмично това пулсиране и толкова ниско долу.... В сряда съм на лекар. Ще видя какво ще каже, но дотогава това ме побърква. Иначе не ме боли, само го усещам като мн силен пулс Confused
В моето приложение пише, че бебо може да се усеща как хълца от 21 седмица нататък. Може да е това.

# 292
  • Beyond the stars

Защото се познава с доктора от дълги години и иска са следи дали всичко е ок

Да си говори с доктора после по телефона като са близки и да се информира. Не знам, аз не мога да си представя такова чудо   Crazy В смисъл - свекърва на преглед с вагинален ехограф е картинка, която главата ми не може да събере.
Съжалявам, нищо лично. Сигурно и ти не си във възторг.

# 293
Хълцането не е това, то е през 7-8-10сек и се усеща ясно, и по-нататък почваше сякаш..

# 294
Това за феталната морфология на всеки преглед е образно казано, но имах предвид, че така или иначе ходя на преглед с добра апаратура всеки месец и лекарката оглежда всичко на бебока и ме информира дали се развива нормално спрямо седмицата, в която се намирам. Това са обстойни прегледи, които ме карат да си мисля, че нямам нужда от отделна ФМ. Лидълските неща си стоят още в торбата от вчера - не ми остана време да ги пробвам. Но роклята най-вероятно ще я връщам и аз. А защо не се решавате да купите по нещо и за бебоците? От суеверие или? Аз като видя нещо, което ми харесва и вземам, по малко разбира се. Между другото, ако има някоя мама,, чието първо дете е било момченце, а сега чака момиченце, може да си обменим някои неща. Имам страхотни неща от малката, които вече няма как да ми влязат в употреба.

# 295
Всички сме щурмували Лидл явно. Grinning Аз пратих майка ми да ми напазарува, че на мен ми е далечен, дано да ми е уцелила номера.

И аз минах втората ФМ, за щастие всичко е наред. След това като се прибрах бебето така се беше активизирало, че 10-15 минути не спря да шава, много силни ритничета раздаваше.

Cutie-pie, това си е чист терор. Ако ти сама не искаш да се конфронтираш с нея и да я поставиш на място, защо не кажеш на мъжа ти да говори с нея?

# 296
Обстойните прегледи са хубави за проследяване, но не отменят ФМ. До колкото аз знам, тези прегледи се провеждат от съответните специалисти.

Аз пък днес много си харесвам роклята-покривка ☺ С едни nude платформи и бижу изглежда много симпатично ✌

Cutie, не бих търпяла подобен тормоз. Ако можеш, измъкни се деликатно от тази ситуация. Мъжът ти идва ли с теб?

# 297
Колкото за хълцането и аз бях чела, но да хълца 2-3 часа Open Mouth ? Иначе е ритмично - на 6-7-8 сек. Усеща се като седна или легна. Добре че към 6 и нещо поспря сутринта, та да подрема и аз малко преди работа.

Относно купуването и суеверията. Аз преди да забременея като че ли не бях толкова суеверна. Единствено като ми пресечеше черна котка пътя, спирах и се въртях обратно на часовниковата стрелка Neutral Face Супер тъпо е знам. А попринцип живея с черно коте, което нали е още по-големия абсурд. Но откакто съм забременяла, съм станала доста суеверна, не смея да се зарадвам, не смея да купя нещо.... Оххх ... Flushed

# 298
Всъщност това, което исках да ви попитам е какви въпроси задавате на гинеколога си в 18-19 седмица?

# 299
Аз и задавам въпроси свързани с неща коитоза ми се случват. За следващия път трябва да я питам какво мога да взимам за обриви,тъй като явно имам някаква алергия. Дали сега е времето за тестове за алергии. Също така на какви храни да наблягам,макар че и приложението ми за бременност е много полезно и си пише на за храненето. За ФМ ми беше интересно предния път и си я разпитах. За витамините които пия,дали трябва да ги сменям.Също така за размерите на бебче за тази седмица. Питам си я каквото ми хрумне.

Общи условия

Активация на акаунт